Şimdi Ara

clana bağısladığımız np ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar klana basğışladığımız npler biz cıkarsak %30 u geri geliyo ama atılırsak veya klan patlarsa %100 u geri geliyomu?

• Güzel soru bende merak ettim şimdi... Çıkınca %30 u geri geliyo onu öğrendikte ya cLn bozulursa ne kadarı geri geliyo... Mantık olarak hepsinin gelmesi lazım ama K2 bu belli olmaz...
  • inşallah hepsi geliyodur yoksa gitti150k
  • mantık olarak clan dağılırsa %100 geri gelir.

atılırsan yine %30'u geri gelir

ama tabi tam olarak bilmiyorum clana girmem
  • bu olayı tam olarak bilen biri yokmu
  • up
  • BEN CLAN BAŞKANIYIM BU OLAY NASIL OLUYOR CLAN NASIL NP BAGIŞLANIYOR ?
    CLANDAN CIKANKİŞİNİN NP SİMİ GİDİYOR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

mantık olarak clan dağılırsa %100 geri gelir.

O zaman ben Serverdaki Adamları toplayıp Np bağışıı yaptırıp clandan atayım :D % 70 bana kalsın :D pek mantıklı değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: BigCityLifee

quote:

O zaman ben Serverdaki Adamları toplayıp Np bağışıı yaptırıp clandan atayım :D % 70 bana kalsın :D pek mantıklı değil

kusura bakma da senin gibileri mantık kuralları çerçevesinde incelemiyorum hatta inceleyemiyorum..

herhangi bi kategoride yerin yok (şaka)

• quote:

Orjinalden alıntı: BigCityLifee

quote:

zaten guvenmediğin adama np bağışlamazsın
    bnm oğrenmek istediğim klan patlayınca bağışladığımız butun npler geliyormu

• bu konuda daha önce bir başlık açmıştım. Arkadaşlar clana bağışlanan npler klan dağılsada kişi kendi çıksada yada klandan atılsada sadece yüzde 30'u kişide kalacak şekilde ayarlandı. Yani bağışlanan np'nin artık sadece yüzde 30'u sizin. Şunu da belirtmekte fayda var bununla ilgili bir bug yapmaya çalıştık klana adam alıp npsini verdirdik 1 k sadece clandan çıkardık otomatik olarak np hanesinden kişinin ismi ve verdiği np silindi 300 np kendisine geri geldi. Yani bu şekilde bir bugın olmadığınıda görmüş olduk.

Daha kötü bir şey söyleyeceğim size dikkat buyrun. Benim clanımdan örnek vereyim. Biz royal knight grade 3'üz şu an. Clanda bulunan mevcut np 940 k. Şayet clana 941 k bağışlayan biri ayrılırsa anında training knighta düşülüyor. Ne yapılması gerekir derseniz şayet. Çıkacak kişinin verdiği kadar np o anda klanda rezerv olarak hazır tutulmalı yoksa felankora ya da diğer şekliyle isilliona yeniden girmek gerekir. Bu arada o zaman kadar verilen npnin ne yazık ki silindiğini eğer pelerin alındıysa gittiğini öğrendik aman dikkat arkadaşlar. Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 2 Ekim 2007; 14:30:29 >

• bence %30 geliyodur yine özel bi durum olsa belirtilirdi diye düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farmakoloji

bu konuda daha önce bir başlık açmıştım. Arkadaşlar clana bağışlanan npler klan dağılsada kişi kendi çıksada yada klandan atılsada sadece yüzde 30'u kişide kalacak şekilde ayarlandı. Yani bağışlanan np'nin artık sadece yüzde 30'u sizin. Şunu da belirtmekte fayda var bununla ilgili bir bug yapmaya çalıştık klana adam alıp npsini verdirdik 1 k sadece clandan çıkardık otomatik olarak np hanesinden kişinin ismi ve verdiği np silindi 300 np kendisine geri geldi. Yani bu şekilde bir bugın olmadığınıda görmüş olduk.

Daha kötü bir şey söyleyeceğim size dikkat buyrun. Benim clanımdan örnek vereyim. Biz royal knight grade 3'üz şu an. Clanda bulunan mevcut np 940 k. Şayet clana 941 k bağışlayan biri ayrılırsa anında training knighta düşülüyor. Ne yapılması gerekir derseniz şayet. Çıkacak kişinin verdiği kadar np o anda klanda rezerv olarak hazır tutulmalı yoksa felankora ya da diğer şekliyle isilliona yeniden girmek gerekir. Bu arada o zaman kadar verilen npnin ne yazık ki silindiğini eğer pelerin alındıysa gittiğini öğrendik aman dikkat arkadaşlar. Kolay gelsin...

SAOL DOSTUM YETERLİ AMA CLANDAN ATILINCA %100 GELESİ LASIM OYLE DAHA MANTIKLI BENCE
    25K BAĞIŞ YAPTIM BEN

• SAOL DOSTUM YETERLİ AMA CLANDAN ATILINCA %100 GELESİ LASIM OYLE DAHA MANTIKLI BENCE
    25K BAĞIŞ YAPTIM BEN

:)) anladım söylemek istediğini ama biz çılgın türkler bir yerde 5 dakikadan fazla duramadığımız için clanları artık sabit tutmak kişilerin bağlıklarını artırabilmek için yapılmış bu sistem sanırım. Anlattığın tarzda olsaydı anlamı kalmazdı neyse kolay gelsin sanada. Bu arada ben 596 k bağışladım kendi klanım ya mihmandar olmak lazım değil mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.