Cypher sunucusunda oynuyorum... Bir kaç kez clan kurma girişiminde bulundum. Birk kaç başarısız denemeden sonra, level 62 olmadan clan kurmamaya karar verdim. Ama birde yükslip, sonradan dağılan clanlar var. Bunların içinde Liberty clanı, en ilginç olanı. soldiers_of_muhammed, g3 olup, pelerin taktı ve sonradan dağıldı. İnfazcılar, sıralamadan kayboldu ve artık hiç görünmüyor. Dağılmış olabilir... Böyle clanlar kurmanın sırrı ne? Önceden birileriyle anlaşmak mı? Ve bu clanlar, neden dağıtılıyor?
bence arkadaş çevresi yapacaksın...bende kurdum ilerlemedi kapattım
clan kuran kişinin en az 144k np si olduğu zaman lider istemedikce clan daılmaz
bide başarılı olmak için liderin akıllı olması lazım drop itemleri düzgün paylaştırması ve kimseyi gücendirmemesi lazım. ama bu zor.
benim bildiğim bayadır duran beramusta freedom clanı var hep ilk 5 te bence onları bi araştır neymiş sırları
quote:
Orjinalden alıntı: yakuza893
Cypher sunucusunda oynuyorum... Bir kaç kez clan kurma girişiminde bulundum. Birk kaç başarısız denemeden sonra, level 62 olmadan clan kurmamaya karar verdim. Ama birde yükslip, sonradan dağılan clanlar var. Bunların içinde Liberty clanı, en ilginç olanı. soldiers_of_muhammed, g3 olup, pelerin taktı ve sonradan dağıldı. İnfazcılar, sıralamadan kayboldu ve artık hiç görünmüyor. Dağılmış olabilir... Böyle clanlar kurmanın sırrı ne? Önceden birileriyle anlaşmak mı? Ve bu clanlar, neden dağıtılıyor?
bence kurulan clandalarda arkadaslık cok onemlıdır.ve clan kurucusunun arkasında bı topluluk olmalı kı pelerın alınabılsın ya da g3 falan olabılınsın.bozulmaya gelınce..bence arkadaslıgın bozulması ve clanın zevk vermemesı.mesela bı kısı "beyler gelın cz yapalım" der ve dıgerlerınden kımse onu takmaz ıse o adam cıkar clandan.neden kalsınkı..ben olsam bende cıkardım onesenmnedıgım clandan.zten oyunda hep boyle oluyor.party den 2-3 kısı cıkdımı party dagılıyor.tutamıyorsun adamları,cıkıyor gıdıyorlar....
Beramus'da da Slayer_Knights vardı bir zamanlar. Bir anda sıralamaya girip sonra gene bir anda yokoldular ve klan dağıldı. O clan PoWeR ile anlaşmıştı (terapi'nin başkanı) o sayede pelerin fln almıştı ve PoWeR eski klanını tekrar kurmaya karar verince ne klan kalmıştı ne sıralama ... Bu işler böyle oluyor ilk önce yüksek np'li birini bulman lazım bi kişi geldi mi diğerleri de gelir