Şimdi Ara

Clan için üye aranıyor 'The temple'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben ve arkadaşlarım genellikle online oyunlar oynuyoruz, özellikle blizzard oyunları.

Biz sosyal bir clanız ve yeni üyeler değil yeni arkadaşlar arıyoruz. Daha çok aktif arkadaş arıyoruz ancak no-life oyuncu olmanıza gerek yok. Ancak, clan'a girebilmek için paragon 200 üstü olmanız gerekiyor. Bazı arkadaşlar sadece bedeva experience ve bedava cache için oyuna giriyor, öyle kişilere ihtiyacımız yok. O yüzden sadece ciddi oyuncular bize başvursun.

Clan hakkında
      Rift: t3 ve üzeri
      Bounties: Ne isterseniz onu oynarız. Genellikle herkes yüzük için act1 istiyor :)
      Über boss farmlamak isterseniz, onu da yaparız :)

Profillerimiz bunlar

İyi eğlenceler ve iyi şanslar.

NOT: İngilizce bilmeniz gerekmektedir, clan chat'i üzerinden İngilizce hariç başka dilde konuşmak yasaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdas35-5 -- 12 Mayıs 2014; 19:00:05 >

• Merhaba yaş ortalamanız kaç ?

DIII => savrotin#2513
    DIII => Clan For Kings Tag : 4Kings
  • Merhaba, şuan aktif üyeler olarak 23-25 yaş arasındayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceleri online oluyormu peki clanınızda (Saat 12:00 ve sabah saatleri 6:00 civarı) ?

Orijinalden alıntı: Créative

Geceleri online oluyormu peki clanınızda (Saat 12:00 ve sabah saatleri 6:00 civarı) ?

Mümkün olduğunca herkes oyunu oynamak istediği için en kötü ihtimal gece 2-3e kadar online olan oluyor. Ancak clandaki yabancı üyeler daha geçlere de kalabiliyor.
  • Yaklaşık 1 aydır oynuyorum şuan 222 paragon levelım var birçok şeyi öğrendim de bilmediğim ince püf noktalar var doğal olarak onları öğrenmemde bana yardımcı olabilecek insanlara ihtiyacım var. Hem eğlenip vakit geçirmek hem de bir şeyler öğretmek için kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.

Diablo Profilim:http://eu.battle.net/d3/en/profile/StoneCold-2490/hero/40871548 Tag: StoneCold#2490
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctr_club

Yaklaşık 1 aydır oynuyorum şuan 222 paragon levelım var birçok şeyi öğrendim de bilmediğim ince püf noktalar var doğal olarak onları öğrenmemde bana yardımcı olabilecek insanlara ihtiyacım var. Hem eğlenip vakit geçirmek hem de bir şeyler öğretmek için kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.

Diablo Profilim:http://eu.battle.net/d3/en/profile/StoneCold-2490/hero/40871548 Tag: StoneCold#2490

Ekledim.

• Güncellendi.
  • Kardeşim paragon 182 sorun olmazsa eklersen sevinirim 2 gündür girememiştim oyuna.. Bu arada yaş 29 ChernobiL#2566

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 4 Mayıs 2014; 20:16:58 >

Kardeşim paragon 182 sorun olmazsa eklersen sevinirim 2 gündür girememiştim oyuna.. Bu arada yaş 29 ChernobiL#2566

Merhaba, clan içinde 200 paragon altı üye girdiği zaman soran eden çok oluyor neden girdi, neden böyle diye. Kusura bakmayın ama 200 paragon olduğunuz zaman seve seve clana alabilirim.

Orijinalden alıntı: cdas35-5

quote:

Kardeşim paragon 182 sorun olmazsa eklersen sevinirim 2 gündür girememiştim oyuna.. Bu arada yaş 29 ChernobiL#2566

Merhaba, clan içinde 200 paragon altı üye girdiği zaman soran eden çok oluyor neden girdi, neden böyle diye. Kusura bakmayın ama 200 paragon olduğunuz zaman seve seve clana alabilirim.

Tamam sıkıntı değil kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.