Şimdi Ara

Cla 180 cdi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler geçen sene ocak ayında cla 180 cdi amg paket aldığım aracımdan şu sıralar gerçekten bıktım.

Yolda gerçekten dikkat çekici, tarz bi araba ki bu nedenden dolayı da alırken beni çok etkilemişti.

Dışardan bakınca 200hp+ duran bi karizması var ama gel gelelim 109hp.

Şu sıralar gerçekten bunaldım beyler, sizce ne yapmalıyım fikirleriniz neler?

• Satıp benzinlisini alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Satıp benzinlisini alın
    Bir aracın dışarıdan görüntüsü önemli tabi her gördüğünde seni çekmesi lazım .

Ancak biz çoğu zaman içindeyiz iç kalitesi veya gidişi iyi olmalı . Basınca yaslamalı koltuğa .

Çözüm 2.el 3.20d
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bir aracın dışarıdan görüntüsü önemli tabi her gördüğünde seni çekmesi lazım .

Ancak biz çoğu zaman içindeyiz iç kalitesi veya gidişi iyi olmalı . Basınca yaslamalı koltuğa .

Çözüm 2.el 3.20d

Alıntıları Göster
    Sat sıfır 316i al

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-prestij-plaza...2015-0km-bmw-316i-m-paket-borusan-cikisli-267470581/detay

Araba dediğin yukarıdaki gibi olmalı

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Aklımdan geçmiyor değil Fakat BMW iç dizaynına bir türlü alışamadım, tam olmamış bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: GE.Garage

Aklımdan geçmiyor değil Fakat BMW iç dizaynına bir türlü alışamadım, tam olmamış bence

Valla benzinli almayacaksan dizelde 2.0 altını boşa alma çünkü bir fark hissettiremez sana o kadar boşa değişim olur bana kalırsa .
  • Bunalma sebebiniz 109 beygir olması mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CLA 200 AMG ALINIR MI?
    7 yıl önce açıldı
    Mercedes CLA 180 -200
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle hocam, BMW de de 2.0d aklımı çeliyor. Yakıtı da gücü de iyi. Ah o cla arkası dönük durmasaydı bana mengerlerde
  • sserdar93 kullanıcısına yanıt
    İlk aldığımda yakıt ve görüntüsüne daha çok önem veriyordum, bu yüzden tercih etmiştim. Ama 150 bin tl verdiğim aracın 109hp olması arada koyuyor yani
  • GE.Garage kullanıcısına yanıt
    troll filan değilseniz helal olsun bu sözünüzden dolayı
  • güçlü az yaksın diyorsan taraf bmw de.

• quote:

F30'un iç dizaynına çamur atıp CLA'ya binmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

güçlü az yaksın diyorsan taraf bmw de.
    109 cidden komik bir rakam 150bin tl için..
  • Talisman alin 160 lik. Cla kötü değil ama 109 hp bir zaman sonra sıkıyor. Misal benim 110 hp dci gibi. Talisman alıp bunu giderecem herhalde. Bi zamanlar bende merco alacam diye kafaya koydum. Ancak gelgorki bu paralara mantiksiz

• C200d aracım var performansı bence 4/4 lük bir araç. Araçtan ne beklediginize de bağlı . Ki ben eski 320i ED kullanıcısıyken. Belki bir yazılım atılıp kullanılır. O da kesin değil yani pek rahatsız etmiyor anca girersiniz bi 2.0d ile roll a o zaman hissettirir ama onun dışında zannetmem

• Cla 200 AMG alınır, keyfe devam edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

F30'un iç dizaynına çamur atıp CLA'ya binmek.

+9999...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapi

Cla 200 AMG alınır, keyfe devam edilir.
    anca benzinlisi alınır yada yazılım falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

anca benzinlisi alınır yada yazılım falan

Alıntıları Göster
    CLA'yı hiç beğenmem ama komşumuz aldı gri bi tane geçenlerde. Hergün görüyorum otoparkta, baya güzel arabaya Arka stoplarını beğenmiyorum sadece, daha bi şekil yapabilirlerdi, çok antika olmuş. Onun dışında güzel araba. 156 hp'lik benzinlisini alın alabiliyorsanız derim.
  • aslında performansı fena değil aracınızın gayet yeterli fakat duruşuna amlemine göre yavaş :)sıkılma konusunda haklısınız chiptuning falan biraZ daha idare edebilir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.