Şimdi Ara

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.546
Cevap
3
Favori
33.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Emrenin ayrı ıslıklanması kim ne derse desin ayıp oldu ve takıma bir şey kazandırmadı.Takımda herkes o kadar kötü ki komple takımı ıslıkla.Emrenin ıslıklanması hiçbir şey kazandırmaz.

Not:Konya maçında yaptığını savunan biri değilim.

konya maçında naptı izlemedim maçı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Tennant

Arsenal zorlanmaz tahmin 3-1 yada 3-0 yener

Demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçé

quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçé

quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Orijinalden alıntı: burakbolat

bir taraf emre si.... git

diğer taraf emre belezoğlu an... s..

Bu adamı ne kadar sevmesemde sonuçta gerçek bi fenerli. Sırf bu maçta kötü oynadı diye böyle davranılması çok kötü. Sanki bu adam istemezmiydi fenerin yenmesini.

Onun gibi fenerlinin ben allahını sikiyim

lan allahın adını ağzına alma çık git konudan

Allah yokki siktim öldü

Allah belanı versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun sıkmayın canınızı.
  • Konya maçında ne yaptıda emre bu kadar konuşuluyo ya ne kadar gereksiz insanlar var
  • Bu senede bu takımdan bi halt olmaz geçmiş olsun beyler
  • Re neden yuhlandi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet230023

Fenerbahçe 0 - 3 Arsenal BİTTİİİ
    Geçmiş olsun.Siz Arsenalı yendiniz bizde yeneriz yeaaa diyenler hani nerde görelim

o kupayı dikkate alıcak takım mı arsenal
  • ulan bide konuda yönetici var ara sıra mesajda atıyor,ama adam Allah kitap dümdüz gidiyor 45 dk dır banlanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Emrenin ayrı ıslıklanması kim ne derse desin ayıp oldu ve takıma bir şey kazandırmadı.Takımda herkes o kadar kötü ki komple takımı ıslıkla.Emrenin ıslıklanması hiçbir şey kazandırmaz.

Not:Konya maçında yaptığını savunan biri değilim.

konya maçında naptı izlemedim maçı?

4 parmak Rabia olayına gönderme yaptı.
  • Ayrıca dh adminlerinide tebrik ediyorum konuda küfürler uçuyoşuyor
  • Arsenal'in en son aldigi buyuk farkli deplasman maci FB'ydi (5-2)

5 yil sonra yine FB ve Arsenal'in bir 3 farkli galibiyeti daha. FB sagolsun.

Olan Istanbul'a, imajina oldu. Hattan bundan GS ve BJK bile etkilenir. Eski Istanbul, "Welcome to hell" olmus gitmistir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Kendi evinde bu kadar berbat oynayan bir takım Şampiyonlar Ligi'nde olmamalı zaten.

Daha bir kaç hafta önce evinde devirdiğimiz Arsenal. Hayret doğrusu.
  • özet lazım özet
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

arkadaslar ben gs taraftariyim.. tr liginde fenerbahce yenildigi zaman keyif aldigimi itiraf etmeliyim.. aslinda bunu ulu orta soylemekten imtina ediyorum cunku bunun temelinde kompleks oldugunu biliyorum, yine de mevzu budur..

fakat bugun maci yabanci kanaldan izleyen bir gsli olarak yerin dibine girdim girdim ciktim.. araenal'in asya turunda malezya-thailand milli takimlari icin bile boyle konusulmamistir sanmiyorum.. fox'dan tekrarini izlesin ingilizceleri olan arkadaslar.. olacak is degil..

su fazlaliklarinizdan kurtulun artik..

Yarası olmayan takım yapmaz. Bir bir Avrupa takımın ezerek yendiğimizde hiç spikerlerin öyle şeyler dediğini duydun mu bir tane şerefsiz gazete dışında?
  • Bu yöneticiler ne iş yapar.Bilen bir varsa söylesin. Küfürler havada uçuşuyor maçın başından beri.Küfür eden 2 3 kişi var.Küfür edenleri banla gitsin. Yazıklar olsun böyle yönetime. 90 dakikadır şu 2 3 kişinin icabına bakamadılar.
  • Yazik oluyor hem takima hem oyunculara. Nice genc yetenek heba oluyor Fenerbahcede. Futbolun ve Fenerbahcenin artik Aziz Yildirim'dan kurtulmasi lazim. Bir de cezanin onancagini dusunursek isler cok karisacak malesef.
  • aga arsenal hazırlık maçı diye tabir ettiğiniz emiratesteki gibi oynasa 5-0 biterdi maç. İlk yarı top ayaklarındaydı fakat doğru düzgün atakları yoktu
  • defanstan bozma sağbek , defanstan bozma sol bek ,2 önliberodan bozma orta saha , 2 forvetten bozma kanat oyuncusu.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.