Bildirim
CL Magazin'in Galatasaray-Juventus maçı hikayesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç mi tüyleriniz diken diken olmadı lan _____________________________ -
Daha önce verildi galiba. Eğer verilmediyse kimsenin dikkatini çekmemiş olması ilginç. Ben ilk defa gördüm çok etkileyici maçı tekrar yaşadım resmen harika bi video
Allahım iyiki Galatasaraylıyım
_____________________________ Some of them want to use you
Some of them want to get used by you
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused -
Muhteşem Ya
_____________________________ -
Hayatımda bu kadar dandik hazırlanın bi belgesel görmedim. Futboldan soğudum. Allah aşkına bi 2000 i anlatılanlarla bu bir mi ? Arada dağlar kadar fark var. _____________________________ Bim Düşmanıyım. Yobaz düşmanıyım. Anarşist oldum tüm yandaşa karşı. -
ingilizcelisi nerede bulamadım ben _____________________________ PSN: Glabdabor
-
Kupayı kaldırmadık, Sadece Gruplardan Çıktık. Daha ne bekliyordunuz ki ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: black_95
Kupayı kaldırmadık, Sadece Gruplardan Çıktık. Daha ne bekliyordunuz ki ?
Yukarda arkadaşlar demişte tüylerim diken diken oldu ağladık öldük geberdik filan bende dedim ne oluyor
_____________________________ Bim Düşmanıyım. Yobaz düşmanıyım. Anarşist oldum tüm yandaşa karşı. -
Konsantrasyon videosu gibi algılayıp izlememek gerek :) Ancak güzel video hazırlanmış ... _____________________________ -
Uefa tarafından yayınlanan resmi programda bizim kuve maçını işlemişler.ne bekliyordun ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler