Şimdi Ara

CK108 Mİ CoolerMaster MasterKeys Lite L Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben bu iki klavye arasında kaldım ck108 klavyesine ilgimin olmasının tek nedeni mekanik olması. Ses-tepkime süresi benim umrumda değil. Tek ihtiyacım olan şey, klavyeyi 2 veya 3, hatta 3,5 yıl kullanabilmek sizce hangisini almalıyım? (Mouse um da yok. Ve james donkey 619 gateron switchli olduğu için o da 2. planda) Cevaplarsanız çok mutlu olurum. Ayrıca 250-260 tl klavye önerilerine açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theallmightyofwarband -- 28 Nisan 2018; 19:12:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• James Donkey'in Gateron switchli olmasından dolayı 2. planda kalmasını pek anlamadım. Bir teknolojik ürününün 3 5 yıl net kullanabilirsin garantisini verebilmek pek mümkün değil şans işi birazcık.
  • Outemu switchler gaterondan daha iyi olduğu için 2. Plan demiştim ama cevabın için teşekkürler benim pek de işime yaramasa da.

• İşine yaracak merak etme sadece ne bilip bilmediğini öğrenmek istedim :) Gateron Cherry MX serisinden sonra en iyi kabul edilen switch markasıdır. Outemu çok daha sonralarda gelir :) Yani bildiğinin tam tersi. Uzun süreler kullanmak istersen Cooler Master MasterKeys Lite L tavsiye ederim ama.
  • Peki, yanıtın için teşekkürler :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: theallmightyofwarband

Outemu switchler gaterondan daha iyi olduğu için 2. Plan demiştim ama cevabın için teşekkürler benim pek de işime yaramasa da.
    Merhaba,

Genel olarak piyasada kullanılan switch'leri baz alırsak; Cherry MX>Kailh>Gateron>Outemu>Jixian sıralaması mevcuttur. Hatta bu sıralamada olmayan ama 2. sıraya koyabileceğimiz direkt ''Razer'' switch'ler de mevcuttur.

Aslında switch piyasasında olaylar çok karışık ve birçok kişi yanlış bilgilere ve bilgilendirmelere maruz kalmakta. Hatta uygun fiyatlı mekanik klavyelerin çoğunda markaların kendi isimli switch'lerini görmek mümkün. Bu noktada da adres çoğu zaman ''Jixian'' olmakta. Jixian ile Outemu birbirine yakın switch'ler olarak düşünülebilir. Fakat Outemu bir tık önde.

• Eğer mouseunuz da yok ise Masterkeys Lite L Combo Klavye & Mouse seti tam size göre göre bir ürün. 260 TL'ye hem mouse hem klavye ihtiyacınızı karşılıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.