Şimdi Ara

Çizim için Laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler birine çizim için laptop lazım. Galiba adobe eko programı için. ( tam bilmiyorum ismini)
    Ekstra istedikleri sey çözünürlüğü iyi olacakmış pc nin, cam gibi göstersin diyorlar.
    2-2500 arası var mı tavsiyeniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takipteyim bende iç mimarlık okuyacağım banada bi öneride bulunabilirmisiniz ?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/x550lb--notebook-core-i7-4500u-18ghz-8gb-1tb-156-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html

Açıkcası ben kullanıyorum bir sorun yaşamadım oldukça hızlı sadece iş içinse önerim
  • Laptopta çizim sıkıntılı iş.
    Çizim için iyi ekran olmazsa olmaz konulardandır. 15 inç 1366x768 pixelde bu iş işkenceye döner. Araçları görüntüleseniz çizim alanı ufacık olur, gizleseniz ayrı dert.

Bu yüzden 17 (17.3 ) inç altına bakmayın ve en az 1600x900 pixel (mümkünse 1920x1080) ekran olsun rahat çalışma için.
    Bir de ortalama veya üstünde ekran kartı lazım. GT-740 ve eşitlerinin altına düşmeyin.

Sıralama ekran-grafik kartı-işlemci-ram-disk şeklindedir. Bu da en az 2000 küsür (2200+) fiyat demek.

İlla fiyatı düşürecekseniz de ekrana dokunmayın. Ekran kötü olduktan sonra işlemic-ekran kartı iyi olmuş işe yaramaz.
    Düşürmeye disk-ram-CPU sırasında gidin. Bunlar kolay upgrade edilebilir sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 16 Haziran 2014; 11:04:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

Laptopta çizim sıkıntılı iş.
    Çizim için iyi ekran olmazsa olmaz konulardandır. 15 inç 1366x768 pixelde bu iş işkenceye döner. Araçları görüntüleseniz çizim alanı ufacık olur, gizleseniz ayrı dert.

Bu yüzden 17 (17.3 ) inç altına bakmayın ve en az 1600x900 pixel (mümkünse 1920x1080) ekran olsun rahat çalışma için.
    Bir de ortalama veya üstünde ekran kartı lazım. GT-740 ve eşitlerinin altına düşmeyin.

Sıralama ekran-grafik kartı-işlemci-ram-disk şeklindedir. Bu da en az 2000 küsür (2200+) fiyat demek.

İlla fiyatı düşürecekseniz de ekrana dokunmayın. Ekran kötü olduktan sonra işlemic-ekran kartı iyi olmuş işe yaramaz.
    Düşürmeye disk-ram-CPU sırasında gidin. Bunlar kolay upgrade edilebilir sonuçta.

hocam güzel bir masaüstü tavsiye eder misiniz ? Hem laptop tavsiyesini hem masaüstünü göstereyim .İStediklerini alsınlar.

• Önerebileceğim bu fiyata en iyi laptop bence bu bende almayı düşünüyorum en kısa zamanda +SSD eklendiği zaman performansı dahada iyi olacaktır. Ve ekran boyutunun büyük olması avantaj. Ekran kartı da gayet yeterli bir seviyede.

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe267xtr-core-i54200m-8gb-1tb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_51366/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çizim için monitör tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Çizim için İpad önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.