Bildirim
Çizim için Laptop tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
takipteyim bende iç mimarlık okuyacağım banada bi öneride bulunabilirmisiniz ? -
http://www.vatanbilgisayar.com/x550lb--notebook-core-i7-4500u-18ghz-8gb-1tb-156-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html
Açıkcası ben kullanıyorum bir sorun yaşamadım oldukça hızlı sadece iş içinse önerim -
Laptopta çizim sıkıntılı iş.
Çizim için iyi ekran olmazsa olmaz konulardandır. 15 inç 1366x768 pixelde bu iş işkenceye döner. Araçları görüntüleseniz çizim alanı ufacık olur, gizleseniz ayrı dert.
Bu yüzden 17 (17.3 ) inç altına bakmayın ve en az 1600x900 pixel (mümkünse 1920x1080) ekran olsun rahat çalışma için.
Bir de ortalama veya üstünde ekran kartı lazım. GT-740 ve eşitlerinin altına düşmeyin.
Sıralama ekran-grafik kartı-işlemci-ram-disk şeklindedir. Bu da en az 2000 küsür (2200+) fiyat demek.
İlla fiyatı düşürecekseniz de ekrana dokunmayın. Ekran kötü olduktan sonra işlemic-ekran kartı iyi olmuş işe yaramaz.
Düşürmeye disk-ram-CPU sırasında gidin. Bunlar kolay upgrade edilebilir sonuçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 16 Haziran 2014; 11:04:43 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: melikulupinar
Laptopta çizim sıkıntılı iş.
Çizim için iyi ekran olmazsa olmaz konulardandır. 15 inç 1366x768 pixelde bu iş işkenceye döner. Araçları görüntüleseniz çizim alanı ufacık olur, gizleseniz ayrı dert.
Bu yüzden 17 (17.3 ) inç altına bakmayın ve en az 1600x900 pixel (mümkünse 1920x1080) ekran olsun rahat çalışma için.
Bir de ortalama veya üstünde ekran kartı lazım. GT-740 ve eşitlerinin altına düşmeyin.
Sıralama ekran-grafik kartı-işlemci-ram-disk şeklindedir. Bu da en az 2000 küsür (2200+) fiyat demek.
İlla fiyatı düşürecekseniz de ekrana dokunmayın. Ekran kötü olduktan sonra işlemic-ekran kartı iyi olmuş işe yaramaz.
Düşürmeye disk-ram-CPU sırasında gidin. Bunlar kolay upgrade edilebilir sonuçta.
hocam güzel bir masaüstü tavsiye eder misiniz ? Hem laptop tavsiyesini hem masaüstünü göstereyim .İStediklerini alsınlar.
-
Önerebileceğim bu fiyata en iyi laptop bence bu bende almayı düşünüyorum en kısa zamanda +SSD eklendiği zaman performansı dahada iyi olacaktır. Ve ekran boyutunun büyük olması avantaj. Ekran kartı da gayet yeterli bir seviyede.
http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe267xtr-core-i54200m-8gb-1tb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_51366/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X