Bildirim
Çizim için laptop önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çizim derken cad veya 3d modelleme mi yoksa photoshop, illustrator gibi programlar mı kullanılacak? eğer cad/3d modelleme için bilgisayar alacaksanız ekran kartı nvidia quadro fx veya ati firegl olan bilgisayarları tercih etmeniz gerekiyor; ancak belirttiğiniz fiyat aralığında bu bilgisayarları bulmak mümkün değil. çok yüksek performansa ihtiyacınız var ise bu fiyat aralığında belirttiğim chipsetli ekran kartlarına sahip masaüstü bilgisayar edinmenizi veya performanstan taviz vermenizi tavsiye ederim.
ihtiyacınız olan bilgisayarlar bunlar:
hp elitebook 8530w
hp elitebook 8540w
ancak fiyatlar şaka gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencizdim -- 2 Eylül 2010; 14:30:29 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bencizdim
çizim derken cad veya 3d modelleme mi yoksa photoshop, illustrator gibi programlar mı kullanılacak? eğer cad/3d modelleme için bilgisayar alacaksanız ekran kartı nvidia quadro fx veya ati firegl olan bilgisayarları tercih etmeniz gerekiyor; ancak belirttiğiniz fiyat aralığında bu bilgisayarları bulmak mümkün değil. çok yüksek performansa ihtiyacınız var ise bu fiyat aralığında belirttiğim chipsetli ekran kartlarına sahip masaüstü bilgisayar edinmenizi veya performanstan taviz vermenizi tavsiye ederim.
ihtiyacınız olan bilgisayarlar bunlar:
hp elitebook 8530w
hp elitebook 8540w
ancak fiyatlar şaka gibi..
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Söylediginiz terimler bana çok uzak o yüzden pek birşey anlıyamadım Kullanacak kişi daha yeni başlıyor, sanırım çok iyi sistemlere gerek duymayacaktır. Daha düşük fiyatlı önerileriniz var mı?
-
kullanacağınız program bilgisayar seçiminizde önem taşıyor, en azından şöyle sorayım: mühendislik mi mimarlık alanında mı kullanılacak?
eğer bilgisayar destekli mühendislik çizimi yapılacaksa ekran kartı seçimi önem taşıyor.
eğer sanatsal alanda kullanılacaksa 17" ekranlı bu bilgisayar;
toshiba l670
veya 15,6" ekranlı bu bilgisayar yeterli olacaktır:
hp dv6
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X