Şimdi Ara

Çizilmiş Saat Nasıl Çiziklerden Arındırılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çelik kasa saat kullanıyorum. Çiziklerden kurtulmak istiyorum. Ayrıca rengi eskisi gibi parlak değil.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Up
  • çiziklerden kurtulmakmı lekemi bu atasın.
    Ya beni üşütürsüüüüüüün (üşütmee) ya yakarsııııııııııııın (YAKMAAAAA)Kendimden hergün parça koparıyoruuuuuuuuum
    Ama sen bunu nerden bileceksin yavruuuuuuuum
  • Picasso! Çizilmek de güzeldir.
  • Saatin özelliği varsa yani camda oluşan çizikler giderilebiliyorsa kısacası kaliteli bir saatse camı silinince çizikler çıkar. Özel spreyi var sanırım. Bir saat tamircisine götür hallederler.
    Intel i9 9900K – Gigabyte Z390 Aorus Master – Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200 Mhz – Samsung 970 Evo Plus NVMe – Corsair Hydro H100i RGB Platinum -Zotac GTX1080Ti Amp! Extreme Core Edition – Creative Sound Blaster ZX - Corsair Carbide Air 540 - Corsair QL 120x6 - Samsung 32" CHG70 2K 1ms 144Hz HDR600 QLED Curved – Edifier S550 Encore - Corsair Strafe RGB MK.2 – Logitech G900 Chaos Spectrum - Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara - Thrustmaster TH8A
  • Teknoloji okadar ilerledi mi yaa

Orijinalden alıntı: Torque_

Teknoloji okadar ilerledi mi yaa

Kum, dünya varolduğundan beri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 12 Mart 2010; 1:37:56 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Torque_

Teknoloji okadar ilerledi mi yaa

Kum, dünya varolduğundan beri var

Ben saati gönderiyorum, kum dök yolla
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.