Şimdi Ara

Çizgi TAGEM Eğitim Paketi (12 DVD) 34 Tl 21 Bilgisayar 21 Eğitim Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
17
Favori
11.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başka torrent linki var mı elinizde o 10 mblık linki indiremedimde hani şöyle 200kb lık falan.
  • http://kat.ph/cizgi-tagem-egitim-seti-12-dvd-t7231226.html

Burdan download torrent ile indirin. 41.79 gb
  • Kaçak kuran kursu kuranlara dava açmayı bile iptal eden yasa, bunu mu kapatıyor ? E tabi ne gerek var böyle kurumlara,
  • Arkadaşlar indirmek yerine satın alalım. Hatta arkadaşlarınızla ortak alabilirsiniz. Destek olalım bari adamlara.
  • Dün 2MB/sn ile indiren torrent bugün dağıldı. 50KB/sn üstüne çıkamıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Arkadaşlar indirmek yerine satın alalım. Hatta arkadaşlarınızla ortak alabilirsiniz. Destek olalım bari adamlara.

hocam adamların desteğe ihtiyacı yok ki, paralı olmasının nedeni maliyeti çıkartmak belki de. zaten roportajı izlediysen isteyen istediği gibi dağıtsın diyor, elde ne var ne yok 10 kişiye versek herkes netten bulabilir diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

Orijinalden alıntı: wolkan_1905

Arkadaş 12dvd eğitim setinin linklerini koymuş alıntı oldugunu belirtmiş teşekkürler öncelikle.

Torrent'ide var bunların isteyen torrent olarakda indirebilir link yine bana ait.

http://turbobit.net/28rsnh592bmf.html

(10mb'a tamamlamak için içine hd resim konulmuştur boyut sizi yanıltmasın.)

bu kadar iğrenç bir dosya indirme sistemi görmedim daha.En sonunda pes ettim lanet olsun.

Buyrun Tıkla indir şeklind torren linkihttp://d.pr/f/4sn2

• Gerçekden yazık oldu çizgi-tagem'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

Arkadaş 12dvd eğitim setinin linklerini koymuş alıntı oldugunu belirtmiş teşekkürler öncelikle.

Torrent'ide var bunların isteyen torrent olarakda indirebilir link yine bana ait.

http://turbobit.net/28rsnh592bmf.html

(10mb'a tamamlamak için içine hd resim konulmuştur boyut sizi yanıltmasın.)

bu kadar iğrenç bir dosya indirme sistemi görmedim daha.En sonunda pes ettim lanet olsun.

Buyrun Tıkla indir şeklind torren linkihttp://d.pr/f/4sn2

Sağol kadeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Arkadaşlar indirmek yerine satın alalım. Hatta arkadaşlarınızla ortak alabilirsiniz. Destek olalım bari adamlara.

hocam adamların desteğe ihtiyacı yok ki, paralı olmasının nedeni maliyeti çıkartmak belki de. zaten roportajı izlediysen isteyen istediği gibi dağıtsın diyor, elde ne var ne yok 10 kişiye versek herkes netten bulabilir diyor.

Evet bende ona istinaden dedim. Torrentle falan indirmesi zor. 2-3 arkadaş 10'ar lira atıp almak daha kolay gelir diye düşündüm. Yoksa onların amacı para kazanmak değil zaten. Eğitimin yaygınlaşması.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Evet bende ona istinaden dedim. Torrentle falan indirmesi zor. 2-3 arkadaş 10'ar lira atıp almak daha kolay gelir diye düşündüm. Yoksa onların amacı para kazanmak değil zaten. Eğitimin yaygınlaşması.

valla downlod için verilen linkler işkence, edinmek lazım bu setten ama 30 tl de çok geliyor şimdi

• 10 liraya bi turbobit hesap alın 1 aylık rahat edin benim gibi.
  • İlginize tekrar teşekkürler arkadaşlar. Eğer diğer insanlara yardım etmek, içeriği dağıtmak, başkalarına vermek, bir siteye yüklemek için satın alıyorsanız tamam satın alın. Destek vermek amacı ile satın almak istiyorsanız yeni seti bekleyin. 1 ay içinde yenisi çıkıyor ve çok daha gelişmişi. Bilgilerinize...
  • eğitime destek , eğitime destek diyen hükümet böyle ücretsiz eğitim imkanı sunan bir kurumu
    kapatması çok mantıksız.

En kısa sürede ebaşka bir isimle de olsa yayınlarının / eğitimlerinin devamını diliyor ve bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

eğitime destek , eğitime destek diyen hükümet böyle ücretsiz eğitim imkanı sunan bir kurumu
    kapatması çok mantıksız.

En kısa sürede ebaşka bir isimle de olsa yayınlarının / eğitimlerinin devamını diliyor ve bekliyorum.

Konunun hükumetle de pek ilgisi yok aslında. Toplumdaki inanışlar bu şekilde. Çok acı ama toplumun çoğu aslında çok iki yüzlü. "Eğitim şart..." deriz ama eğitimi engelleriz. Her şeyi kurala bağlarız ama kimse uymaz. Benzer çok örnek var. Televizyonda seyretmiştim benzer bir eleştiriyi; hafif kırık sanatçılarımızı alkışlıyoruz ama kimse sorsanız "Kardeşim senin oğlun bu şekilde olsun ister misin?" diye aldığımız cevap "Allah korusun..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi Saral

İlginize tekrar teşekkürler arkadaşlar. Eğer diğer insanlara yardım etmek, içeriği dağıtmak, başkalarına vermek, bir siteye yüklemek için satın alıyorsanız tamam satın alın. Destek vermek amacı ile satın almak istiyorsanız yeni seti bekleyin. 1 ay içinde yenisi çıkıyor ve çok daha gelişmişi. Bilgilerinize...

Çok güzel bir haber.Devamını diliyoruz.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
  • Niyazi hocam eğitimlere yeni bir isim ile devam edecekmisiniz ? yoksa çıkaracağınız yeni eğitim dvd'si son mu ?
  • quote:

Niyazi hocam eğitimlere yeni bir isim ile devam edecekmisiniz ? yoksa çıkaracağınız yeni eğitim dvd'si son mu ?

Bu yeni eğitim DVD serisi 18 veya 20 DVD'den oluşmakta. Sitemize bile koyamadığımız örneğin şu an YouTube kanalımızdahttp://www.youtube.com/cizgitagem paylaştığımız İleri Bilgisayar Teknik Eleman Eğitimi (Uzman Seviyesi) ve Adobe Connect seminer dizilerimiz de bulunacak.

"Yeni eğitim seti çıkarır mıyız?" gerçekten bilemiyorum. 13 Nisan'da sitemizde duyuracağız. Mahkeme bu hafta.

• Bilgi paylaşılınca bilgidir yani amel edilince bilgiyle yerine oturur pekişir diyorum Niyazi Saral gibi hocalarımız çok gelmez ama bu ülke ne zaman iyilerin yanında olmuşki şimdi olsun eğitim aşıklarına geçmiş olsun bir araştırmacı eğitgay kaybettik arkadaşlar başımız saolsun tagem kapanmasın e imza ile onayalım destek çıkalım arkadaşlar
  • Merhaba,

Bugün sabah 10:20'de mahkemem vardı. 20. Sulh Ceza mahkeme kapısında uzun bir süre bekledim. Benim davamdan öncekiler göz gezdirdim. Zorla çocuk alıkoyma, küfür, saldırı, taciz ve kavga, uyuşturucu kullanma... ve eğitim kurumu açma. Çok acıtıcıydı doğrusu.

Hakim yine efendiliğini bozmadı; kendi raporunun başında "dernek" dediği kuruma birkaç sayfa sonra "Niyazi Saral'ın şirketler grubu"... diyen "Bilir Kişi" raporuna. Yeni bir rapor istedi, yeni bir bilir kişiden. Haziran ayına erteledi yeni celseyi. Bu sefer buruk bir acıma gülümsemesi vardı dudaklarında. "Mutlaka üniversiteden birini bulun" dedi katibe.

Çok daha acıklı bir durumu daha paylaşmak istiyorum. Beni gerçekten üzen ve içimi acıtan bir durum. Mahkeme bitti, 20 adım uzaklaştım salondan pat diye SMS mesaj geldi. "İstanbul 20. Sulh Ceza Mahkemesinin..." SMS mesajı bir sonraki duruşma gürünü bildiriyordu bana. Entegrasyona bakın. Övünülecek bir durumu gibi.

Neden övün memeliyiz biliyor musunuz? Tamam teknolojik alt yapımız mükemmel, peki ya insan faktörü. Fotoğrafını çektim duruşma listesinin mahkeme kapısında. Her 3 dakikada bir celse var. Mükemmel bir alt yapı, ülkenin teknolojik yapısı ve ekonomik gelişimi mükemmel peki insanlar? Böyle büyük adalet sarayları yapıp onlarca mahkeme salonunda her 3 dakikada bir duruşma organize edip daha kapıdan çıkmadan bir sonraki duruşma gününü bildireceğinize aslında yapmamız gereken o salonların dolmasını engellemek değil mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.