Şimdi Ara

Çizgi Romanları Nereden Satın Alıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çizgi romanlara başlamak istiyorum ancak bilgisayardan okumam. Kitap da okurum, hiç birini bilgisayardan okumadım. Satın alabileceğim yerler önerir misiniz?

• D&R, İnkilab Kitabevi, Gittigidiyor, İdefix, Gerekli Şeyler, Marmara Çizgi, Büyülü Dükkan, Arka Bahçe Çizgi Roman...
  • SÜper kahramanların olduğu dergi şeklindeki serileri göremedim hiç bi yerde. mesela şu linkteki İnjustice Gods Among Us ya da Green Lantern serilerini falan nereden bulabilirim?
  • torrent
  • bilgisayardan OKUMUYORUM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownperso

bilgisayardan OKUMUYORUM.

Cilt olarak internette ve dükkanlarda çok kolay bulabilirsin çizgi romanları ama dergi olarak Arka Bahçe Çizgi Roman, Gerekli Şeyler, Büyülü Dükkan, Sahaflarda bulabilirsin. İnternetten sipariş vereceksen 13gezegen.com ve amazon.com'dan sipariş verebilirsin. Bu arada dergilerin hepsi İngilizce haberin olsun. Cilt olanlar Türkçe.
  • quote:

SÜper kahramanların olduğu dergi şeklindeki serileri göremedim hiç bi yerde. mesela şu linkteki İnjustice Gods Among Us ya da Green Lantern serilerini falan nereden bulabilirim?

Injustice Gods Among Us serisini kitap olarak hiçbir yer de bulamazsınız. Seri dijital olarak yayınlanıyor çünkü. Arkadaşlar alacağınız siteleri söylemişler ben de ekleme yapayım. Bulunduğu şehirdeki sahafları dolaşabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu an hangi kitabı okuyorsunuz?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzmit te isen Körfez Sahaf a uğrayabilirsin. Yürüyüş yolu üzerindeki Dominos Pizzanın olduğu pasaj da.
    Yada Körfez Sahaf'ın internet sitesini deneyebilirsin. http://satis.cizgiromanoku.com/cizgi-roman/Comics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phlox -- 9 Temmuz 2014; 16:55:13 >
  • Bilgisayardan Mağlum Öğrenciyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE1CDBEE9 -- 9 Temmuz 2014; 17:13:38 >
  • Kitapevi

• Dr
  • Dr
  • Peki hangi seriye başlamamı önerirsin? Green Lantern hoşuma gitti baktığım kadarıyla. Ama nerede başlıyor nerede bitiyor çözemedim. Sinestro giriyor işin içine falan kapak resimlerinden gördüğüm kadarıyla. Şu bilinen süper kahramanların olduğu seriler özellikle istiyorum ama dediğim gibi ne sıra var ne bişey.
  • quote:

Peki hangi seriye başlamamı önerirsin? Green Lantern hoşuma gitti baktığım kadarıyla. Ama nerede başlıyor nerede bitiyor çözemedim. Sinestro giriyor işin içine falan kapak resimlerinden gördüğüm kadarıyla. Şu bilinen süper kahramanların olduğu seriler özellikle istiyorum ama dediğim gibi ne sıra var ne bişey.

DC evrenini takip etmiyorum. Bilen arkadaşlar bilgilendirecektir. Marvel evrenini okumayı düşünüyorsan yardımcı olabilirim.
  • Zaten ikisini de çok bilmiyorum. Ama dediğim gibi bilinen süper kahramanların olduğu serilerden önerirsen iyi olur, bakarım.
  • sahaflar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.