Şimdi Ara

Çizgi roman okumaya başlamak istiyorum ama fiyatlar gözümü korkutuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet üzerinden de okumak istemiyorum.
    ortalama 15-25tlden başlıyor bu da bana biraz fazla geliyor. ikinci el olarak bulabileceğim yerler veya İnternet siteleri var mı?
    okumak istediklerim : Marvel, DC, bağımsız.
    ve birde başka bir sorum var. ingilizcem çok iyi değil ama romanları İngilizce okursam daha ucuza gelir mi?

• ' romanları İngilizce okursam daha ucuza
    gelir mi? '

sen ciddisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 22 Şubat 2017; 23:24:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

' romanları İngilizce okursam daha ucuza
    gelir mi? '

sen ciddisin

o zaman hiç araştırmamıştım şu an ciddi değilim
  • Ucuz çr diye birsey yoktur . En fazla 5-10 tl oynar arada . Paran yoksa internet . Internete de yok diyorsan mevcut crlerini takas edersin . Bu kadar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 26 Şubat 2017; 19:2:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum istersen peofilimdm dükkanıma bak sattığım çr ler hepsi 1 kere okunmuştur kenara kaldırılmıştır.

• CIZGI ROMAN PIYASASI KENDINI KANDIRANLARIN ARENASIDIR..CIZGI ROMAN CIZEBILMEK BIR OMUR ISTER. AGIR ANATOMI VE CIZIM BILGISI GEREKTIRIR ZAMANINDA CIZERDIM ANCAK HER YIGIDIN HARCI DEGILDIR OMRUNUZU VERMEYI GOZE ALMIYORSANIZ BASLAMAYIN BILE DIPSIZ BIR KUYUDUR YUZLERCE TEKNIK BILMENIZ GEREKLIDIR FAKAT KAVRAYINCA EL VE BEYIN BERABER ISLER OLUR..AMA ULKEMIZDE INSAN EMEGININ KARSILIGINI ALAMIYOR CIZGI ROMAN LISANSLARI ARTIK PAHALANDI INTERNETE YUKLENENLER SEBEBIYLE YAYIMCILAR BUNUN ACISINI GERCEK CIZGI ROMAN OKURLARINDAN CIKARIYORLAR

BIR KERE OKUYUP KENARIYA KALDIRILACAK BIR KITAP ICIN O PARALARI VERMEK AKILLI ISI SAYILMAZ YA BU PIYASAYA SAHIP CIKIP UCUZA CIZGI ROMAN SATACAKSINIZ HERKESTE UCUZ OLDUGUNU BILIP DESTEK ICIN ALACAK YA DA HERKES KENDI KENDINI KANDIRMAYA. DEVAM EDECEK..MARVEL ARTIK PARAYI FILMLERDEN KAZANIYOR CIZGI ROMANLARDAN DEGIL.

Eski kitapcilardan bit pazarlarindan kiyiya koseye atilmis cizgi romanlari bulursunuz haklari bu mudur o ayri ama ben 25 kurusada satildiklarini gordum buralarda..halbu ki yaraticilari onlari cizerken bir omur harcamisti...kader.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Haziran 2017; 16:13:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.