Bildirim
Çizgi filmlerdeki Cinsellik tehlikesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
seteve -
Hele benim cinsel sapkınlığım bundan ötürü.
Hayatımızın her anında sabliminıl mesajlar var
Ekleme: Sabliminıl mesajlar konusunda adam haklı ama. Daha önce benim de dikkatimi çekmişti. İlk sinema filmlerinde bu tarz sabliminıl mesajlar kullanılmış ve işe yaradığı gözlemlenince sürekli kullanılmaya başlanmış.
Bir ekleme daha: Aklıma Tyler Durden geldi hiç yoktan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmasiaLee -- 25 Ağustos 2012; 15:19:48 > -
Malesef mümin kardeşlerim artık çocuklar bu kafir çizgifilmler yüzünden 6 yaşında milli oluyorlar çok üzülüyorum abilerim.
-
Yok öyle bir şey. -
Kardeşime sex ne demek dedim bilmiyorum dedi 2.sınıf. Çocuk ordaki sex yazısını mı görecek -
Omg 0:28 türbanlı mimi mini miniminicik bir kız gördüm.Sonrasında izlemedim.Mazallah çizgi film karakterlerinden biri tecavüz ederse napar o kız cağız -_-" anlamıyorum bu insanları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 25 Ağustos 2012; 15:24:35 > -
8 yılını boşa harcamış
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X