Şimdi Ara

Çizği Film Yapabilecekler Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 5 Dakkikalık bir Çizği Film'i oluşturmam lazım eğer yapabilecek varsa ve uygun fiyata yaparsa alabilirim internetten alınmış olamayacak.Konu ben kapatana kadar günceldir bilginize.

• Arkadaşlar çizği film için 150-500₺ fiyat aldım yahu hazır elinizde varsa onu bile alacağım bu rakamlar nedir böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohoo, o fiyatlara James Baxter'ın kalitesinde en az bi saatlik animasyon yaptırırsın raat, süper kazıkçıymış lan bunlar resmen!

Bi onluğa kralı bile yaptırılabilir halbuki:
    https://bionluk.com/emreblt/animasyon-ve-3d-video-calismalari-yapabilirim-19018
    https://bionluk.com/fatihfaithfatih/tanitim-ve-sunumlariniz-icin-fark-yaratici-whiteboard-animasyon-yapabilirim-5891
    https://bionluk.com/mubsgu/firmaniza-ozel-hikayeli-video-animasyonlar-yaparim-14887

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuryazarcizer -- 24 Mart 2016; 18:08:09 >

• okuryazarcizer O kullanıcısına yanıt
    Hocam sen yardım edebilirmisiniz Ufak bir ücret karlığı.

• okuryazarcizer O kullanıcısına yanıt
    Bu işin piyasası böyle kardeşim. Hatta karakteri animator belirleyecekse, fiyatı dakikası 500 iken, karakteri sen belirlersen dakika fiyatı 750 liraya bile çıkar. (1 dakikalık animasyon 750TL)
    Dolayısıyla bu karakteri sen belirleyeceksen 5 dakikası 3500-4000 lirayı bulur.

Eklemeden geçemeyeceğim: Bi çöp adam modellettirip az para vermek var bir de gerçeğe yakın karakter modelleme var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi id-trancer -- 25 Mart 2016; 15:21:37 >
  • id-trancer İ kullanıcısına yanıt
    Ben kaliteli bir şey istemiyorum sadece işim görürsün amacı ile yaptırıp hocaya sunacağım zaten okadarda fazla bir şey beklemiyorlar profesyonel yaparsam zaten dahada düşük verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: id-trancer

Bu işin piyasası böyle kardeşim. Hatta karakteri animator belirleyecekse, fiyatı dakikası 500 iken, karakteri sen belirlersen dakika fiyatı 750 liraya bile çıkar. (1 dakikalık animasyon 750TL)
    Dolayısıyla bu karakteri sen belirleyeceksen 5 dakikası 3500-4000 lirayı bulur.

Eklemeden geçemeyeceğim: Bi çöp adam modellettirip az para vermek var bir de gerçeğe yakın karakter modelleme var.

Olur mu kardeşim, Baxter bile beş dakkada hallediyo bak, şipşak:

Topun çok zekice tasarlanmış bir set içinde bir o yöne bir bu yöne harika bir şekilde zıplayarak sonunda tatmin edici bir şekilde durduğu muhteşem bir sahne yapmıştı. Çıldırmış bir şekilde “Bunu nasıl yaptın?! Yani nasıl bu kadar hızlı? Mükemmel.” James her zamanki sakin tavrı ile, “Topun ne yapmasını istediğimi biliyordum, sadece bilgisayara onu nasıl yaptıracağımı çözmem gerekti.”
    http://forum.donanimhaber.com/m_97091947/f_//tm.htm#114961292

Hem neymiş; "bilgisayar" çok önemliymiş,
    yaaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuryazarcizer -- 26 Mart 2016; 21:34:38 >

• Arkadaşlar lütfen 2 Günde yapacağınız şeye 250-300TL istemeyiniz.Yapabilecek arkadaşlar elini vicdanına koyupta mesaj atsın.
  • GÜNCEL
  • Sektörden uzak bir kişinin düşüncelerini anlayabilirim ama yukarıda konuşulan fiyatlar ne öyle anlamadım o fiyatlardan iş yapsanız ayda 500 Tl kazanamazsınız böylesine zor ve yetenek isteyen bir iş için.

Bırak çizgi filmi ben ajanslara sırf iş dönsün diye motion graphics projelerini o fiyattan daha fazlasını veriyorum ki bunlar küçük işletmeler üstüne kar koyup satabilsin. Dakikası 1000 TL ajans fiyatı motion graphics çizgi altı yapımlar. İstanbulda normal piyasada bu paranın en az 3 katını isterler. Ve hala çizgi filmden bahsetmiyorum. Çizgi film bir ekip işidir 5 dk ise ister klasik yöntem ister 3d olsun çizgi film için çok ciddi bir süre. Bu kadar çizgi film yapmak için ekip ve stüdyo lazım öyle evde oturup iki tık yapılmaz bu iş. Yani sizin kısa dediğiniz süre aslında çok uzun. Ben 5 dk'lık filmi istesem de size veremem altından kalkamam çünkü.

Şöyle yardımcı olayım ben size internette ücretli ücretsiz çizgi film yapma uygulamaları var çok uygun bir şekilde hızlıca basit kendiniz film yapabiliyorsunuz. Hatta bu sistemi kullanarak müşterine film yapan bir firma var. animasyon fabrikası diye yazarsanız karşınıza çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 7 Nisan 2016; 10:34:46 >

• Ücretsiz Belgeler alıp Flash dosyası ile yapabilirim değilmi ortalama (amatör) bir kişi ne kadar surede tamamlar.Fotoğrafa çizği film efekti yaparak haraket versem nasıl olur acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KronCHE -- 7 Nisan 2016; 22:17:37 >
  • KronCHE K kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim animasyonu da hazırsa yapabilirsin animasyon dediğimiz şeyi amatörce yapman için bile yıllarca pişmen lazım. http://animasyonfabrikasi.com/index.php/hizmetlerimizi-kesfedin/ burayı incele fiyatlar çok uygun
  • Konumu değiştirdim...Konu kilit.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.