Şimdi Ara

Çizgi Elektronik ve Boğaziçi arasındaki fark (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
282
Cevap
0
Favori
12.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimdeki ürün ufo-tek tarafından getirilmiş. Boğaziçi'nin en azından benim şikayetimde bir kusuru yoktur. Yinede azımsanmayacak kadar arkadaşımız şikayet etmişlerdir ve şakşakçı gibi bir yakıştırmayı haketmemişlerdir.
    Lg dvd-rw ürünlerini ufo-tek ve boğaziçi getirmektedir. Seri no:706hcbd301005 ve sonuç göstermiyor.
  • Bakın ortada bazı dolaşan söylentiler var ama bu söylentiler şehir efsanesi gibi oldu. Bir firmayı kötülemeye başlıyorsun ondan sonra kimin kuyruk acısı var ise hemen o firmaya itaf edip acısını çıkartmaya çalışıyor. Bizler daha elimizdeki ürünlerin kime ait olup olmadığını bile doğru düzgün takip etmeden araştırmadan direk suçlamaya bir noktada uğradığımız mağduriyet için kendimizi haklı çıkartmaya çalışıyoruz. Ufo-tek firmasının getirmiş olduğu optik ürünler yüzünden (kalitesiz cd yüzünden optiğinizin lensi bozulmuştur, içindeki cd kırılmıştır lense zarar vermiştir, garanti etiketi yırtık ki kasaya takarken yırtılmaması imkansız vs.vs.) çoğu kez mağdur edildim ama hiçbir zaman bir forum ortamında bu firmayı kötülemedim.

Bilinçli insan, bilinçli tüketici elindeki ürünlerin nereden geldiğini aldığı zaman yanında verilen garanti belgesinin üzerine seri numarasını yazdırıp satın aldığı firmaya kaşelettiren ve yanındaki faturanın fotokopisi ile beraber saklayan gerektiği zaman 4077 sayılı tüketiciyi koruma yasasındaki garanti şartları ve servis maddelerini bilip mağdur olmamak adına başvuracağı yasal mevkileri bilen ve mağdur olsa bile bu mağduriyetin verdiği kuyruk acısı ile x veya z firmasını karalamak yerine hakkını kanunlar karşısında arayandır.

Konu benim için şakşakçılık yada mağduriyetçilikten çıkmış bana göre artık karalama kampanyası yapanların yüzlerinin kara çıktığı bir noktaya gelmiştir.

Saygılarımla

quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Elimdeki ürün ufo-tek tarafından getirilmiş. Boğaziçi'nin en azından benim şikayetimde bir kusuru yoktur. Yinede azımsanmayacak kadar arkadaşımız şikayet etmişlerdir ve şakşakçı gibi bir yakıştırmayı haketmemişlerdir.
    Lg dvd-rw ürünlerini ufo-tek ve boğaziçi getirmektedir. Seri no:706hcbd301005 ve sonuç göstermiyor.

• burda yazan bir iki arkadaş yüzünden bir firmayı o kadar kötülemek yanlış olur kanaatindeyim benim anakartım boğaziçi ekran kartım ise çizgi elektronık garantisinde şuan memnunum ikindende.Bundan 1 ay önce fazla parasal değeri olmayan ekran kartı bozulmuşve çizgiye gitti 3 gün sonra telefon açıp sorduğumda ekran kartının değişeceğini söylediklerin de çok sevinmiştim ama kart elime ulaştığında bana yine serviste tamir görmüş başka bir kartı yolladıklarının öğrenmiş oldum.parasal değeri olmadığı için üstüne düşmedim fakat her firmalarda bu gibi sorunlar olabilir ve olur sonuçta

yaptığın işin en iyisini değil yapabildiğinin en iyisini yapmak önemlidir burda
  • Şimdi de şakşakçılıktan yüzlerimiz kara noktasına mı geldik?
    Burda açık olan birşey varsa müşteri muğduriyetidir. Benim için ufo-tek tir sizin için boğaziçi farketmez her iki şirkette ürünleri serviste 1 ay gibi süreyle bekletip kullanıcılarını mağdur etmektedirler. Hatta şaşılacak bir durumdur ki adetli alanlar eleştirirsin almayanlar sussun oturduğu yerde otursun yazıyorsunuz.
    Bu ne biçim ticaret anlayışıdır?
  • quote:

Şimdi de şakşakçılıktan yüzlerimiz kara noktasına mı geldik?
    Burda açık olan birşey varsa müşteri muğduriyetidir. Benim için ufo-tek tir sizin için boğaziçi farketmez her iki şirkette ürünleri serviste 1 ay gibi süreyle bekletip kullanıcılarını mağdur etmektedirler. Hatta şaşılacak bir durumdur ki adetli alanlar eleştirirsin almayanlar sussun oturduğu yerde otursun yazıyorsunuz.

varsayımlarla konusuyorsunuz okudum okudum kendımı tutamadım sonunda.siz önce hangi distribütör ne getiriyor onu öğrenın demek istiyorum.boğaziçi yada baska bır buyuk fırma olmasa o zaman gorurum boyunuzun olcusunu.rekabet ıyıdır unutmayın ve sonuc olarak orada calısanlarda robot degıl ınsan.BIR URUNDE HATA YAPMIS OLMALARI BU INSANLARIN ISLERINI YAPMADIGI YADA EKSIK YAPTIGI ANLAMINA GELMEZ.

• quote:

Orjinalden alıntı: engin karakuş

Merhaba;

Forumu ve yazılan yazıları takip ediyorum. Burada yanlış olarak bilinen bazı şeyleri düzeltmek amacıyla sizleri bilgilendirmek istiyorum.

Bogazici bilgisayar Asus - Lg - epson - Philips - Genesis - Genix - Aidata - Amd -Ibm lenova gibi dünya markalarının Türkiye distribütörüdür. Bünyesinde Aidata Pc, Multitec - Tecpro gibi sektörün diğer öncü firmalarınıda barındırmaktadır ve 1984 yılında bu yana hizmet vermektedir.

Yasal zorunluluk gereği Dağıtımı yapılan her ürüne mutlaka garanti belgesi verilmektedir. Firmamız bu yasal zorunluluğa uymasına rağmen bazı forum üyelerinin firmamızla ilgisi olmayan ürünler için bile firma servisimiz hakkında yorum yapmasına anlam veremedim. Bunun yanı sıra web sayfamızdan da ürünlerinizin garantisinin firmamıza ait olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Müşteri odaklı bir servis anlayışına sahip olduğumuzdan ürünün kime satıldığı değil servise kimden gelmiş olmasına istinaden işlem yapmaktayız. Son kullanıcının firmamıza ait ürünleri direkt bölge müdürlüklerimiz, merkez servislerimiz veya arıza kabul noktalarımıza elden veya kargo aracılığı ile ulaştırması destek alabilmesi için yeterlidir. Kargo konusunda ise yurtiçi firması ile anlaşmalı olarak çalışmaktayız.

Servis konusunda sıkıntı yaşadığınız durumlarda direkt bogazici ile değil aracı firmalar üzerinden servis aldığınızı anlamaktayım. Ama bu konuda ürünün garantörünün firmamız olduğundan da emin olmamanıza rağmen servis anlayışımızı eleştirebiliyorsunuz. Forum üyelerinden birininde belirttiği gibi firmamızın disk garantörlüğü ve servis desteği mevcut değildir. Sony / Nec ile de bir alakamız yok. Lg optik ürünlerin garantörlüğünü de 2007 tarihinin başlarına denk gelen bir tarihte başladık ve sadece dağıtımını yaptığımız ürünlere hizmet vermekteyiz. Bu markanın başka distribütörleride mevcuttur.

Servise gönderilen ürünler yasal zorunluluk olan 15 iş günü içerisinde mutlaka sonuçlandırılmaktadır. Bu süre servis yoğunluğunun ve arıza durumuna göre değişiklik arzetmekte olup, ortalama servis süremizde 5 iş günüdür. Yani belirttildiği gibi bir ürünün 1,5 - 2 ay servisde beklemesi ve daha sonra sorun yok diye geri dönme ihtimali de söz konusu değildir. Zaten bu konuda yasa acık 15 iş günü içerisinde sonuçlandırılmayan ürünün değişimi/iade alınması veya yerine gecici olarak muadil ürün verilmesi gerekir.

Şunu da belirtmek isterim bizimle ve servisimizle çalışanlar şunu çok iyi bilmektedirler firmamız müşteri memnuniyetini esas olarak kabul etmektedir. ( bios nedeniyle ürünün garanti kapsamı dışında tutulması mümkün değildir.) Firmamız onarım konusunda her türlü elektronik alet/ yedek parça ve eğitilmiş personele sahiptir. Garanti kapsamı dışında kullanıcı kaynaklı hasar nedeniyle oluşan arızalarda ise firmamız onarımın mümkün olduğu hallerde mutlak olarak müşteri memnuniyetini esas alarak onarım desteği vermektedir.

Değerli forum kullanıcıları servis konusunda sıkıntı çektiğinizi belirttiğiniz ürünlerin seri numaralarını da bildirirseniz size en kısa sürede ürünün servis detayları konusunda bilgi verebilirim. Her türlü soru ve istekleriniz için teknik@bogazici.com.tr adresine mail atabilir. yadawww.bogazici.com.tr adresinden destek kısmından verilen linklerle ürün ile ilgili personelle direkt yazışabilirsiniz. burada bildirilen dahili telefon numaraları aracılığı ile de telefonla görüşebilirsiniz. Ayrıca daha hızlı hizmet alabilmek adına dağıtımını yapmış olduğumuz ürünlerle ilgili merkez servislerimizle ilgili bilgiyede ulaşabilirsiniz.

Herkese iyi günler dilerim.

Engin Karakuş
    Bogazici Bilgisayar Tic. ve San. A.Ş.
    Cendereyolu No : 26 Ayazağa / İstanbul
    Tel : 0212 331 10 00 / 1416 - 1418

Engin Bey,
    Hertürlü sorununuzu ...@.....com.tr ye atınız diyorsunuz.Ben onlarca mail attım.ilgilenilmedi bile.Telefon ettik,servisinizdeki adamlar ukala ukala konuşuyor.
    Aynı ürünü 2 defa servisinize verdik hava hoş.
    Sakın elimize ulaşmamış olabilir demeyin.Bilgisayardan çıkış kağıdınız var ,aldığım yerde.Herhalde sahtekarlık yapamazlar sizin adınızı kullanıp.
    Açıkcası ÇOKLU DİST.lüğü bırakın,beceremiyorsunuz çünkü.
    Saydığınız markaları da sizin dist.lüğünüzde olduğunu gördüğüm an ne alırım ne de aldırtırım...

Artık ürünün değeri geçti.Geç gelen adaletin sonunun ne olacağını bilirsiniz.
    Asus alırsam sadece "ÇİZGİ" çıkışlı alırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 15 Haziran 2008; 1:14:32 >

• Arkadaşlar görüyorumki konu Çizgiciler ve Boğaziçiciler arasında adeta bir kapışmaya dönüşmüş...Bu topici açarken olayın bu boyuta geleceğini tahmin etmiyordum.Başımdan geçen bir olayı anlattım. Ve 2 firmanında yaklaşımını kısaca özetledim.

Şun söylemeliyim ki 2 firmada bilinen ve saygın firmalar.Sadece bu olayı baz alıp Çizgi iyi Boğaziçi kötüde demedim.Demekte yanlış olur.Ama Benim için artık ibre Çizgi Elektronikten yana kaymıştır.Bundan sonra aldığım ürünlerde de buna özellikle dikkat edeceğim.Tabiki benim gibi düşünmeyen arkadaşlar olabilir onlarda saygı duyarım.

@engin karakuş tarafıma mail atmış ve yardımcı olmak istemiştir.Ve inanıyorumki eğer ben anakartımı yaptıramasaydım bana yardımcı olacaktı.Ancak olayda Engin beyin nezaketi ve yardımcı olmak istemesi yeterli değildir.Serviste telefonlara bakan arkadaşlarında bu nezaketten ve anlayıştan pay almalarını dilerim.

Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orjinalden alıntı: engin karakuş

Merhaba;

Forumu ve yazılan yazıları takip ediyorum. Burada yanlış olarak bilinen bazı şeyleri düzeltmek amacıyla sizleri bilgilendirmek istiyorum.

Bogazici bilgisayar Asus - Lg - epson - Philips - Genesis - Genix - Aidata - Amd -Ibm lenova gibi dünya markalarının Türkiye distribütörüdür. Bünyesinde Aidata Pc, Multitec - Tecpro gibi sektörün diğer öncü firmalarınıda barındırmaktadır ve 1984 yılında bu yana hizmet vermektedir.

Yasal zorunluluk gereği Dağıtımı yapılan her ürüne mutlaka garanti belgesi verilmektedir. Firmamız bu yasal zorunluluğa uymasına rağmen bazı forum üyelerinin firmamızla ilgisi olmayan ürünler için bile firma servisimiz hakkında yorum yapmasına anlam veremedim. Bunun yanı sıra web sayfamızdan da ürünlerinizin garantisinin firmamıza ait olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Müşteri odaklı bir servis anlayışına sahip olduğumuzdan ürünün kime satıldığı değil servise kimden gelmiş olmasına istinaden işlem yapmaktayız. Son kullanıcının firmamıza ait ürünleri direkt bölge müdürlüklerimiz, merkez servislerimiz veya arıza kabul noktalarımıza elden veya kargo aracılığı ile ulaştırması destek alabilmesi için yeterlidir. Kargo konusunda ise yurtiçi firması ile anlaşmalı olarak çalışmaktayız.

Servis konusunda sıkıntı yaşadığınız durumlarda direkt bogazici ile değil aracı firmalar üzerinden servis aldığınızı anlamaktayım. Ama bu konuda ürünün garantörünün firmamız olduğundan da emin olmamanıza rağmen servis anlayışımızı eleştirebiliyorsunuz. Forum üyelerinden birininde belirttiği gibi firmamızın disk garantörlüğü ve servis desteği mevcut değildir. Sony / Nec ile de bir alakamız yok. Lg optik ürünlerin garantörlüğünü de 2007 tarihinin başlarına denk gelen bir tarihte başladık ve sadece dağıtımını yaptığımız ürünlere hizmet vermekteyiz. Bu markanın başka distribütörleride mevcuttur.

Servise gönderilen ürünler yasal zorunluluk olan 15 iş günü içerisinde mutlaka sonuçlandırılmaktadır. Bu süre servis yoğunluğunun ve arıza durumuna göre değişiklik arzetmekte olup, ortalama servis süremizde 5 iş günüdür. Yani belirttildiği gibi bir ürünün 1,5 - 2 ay servisde beklemesi ve daha sonra sorun yok diye geri dönme ihtimali de söz konusu değildir. Zaten bu konuda yasa acık 15 iş günü içerisinde sonuçlandırılmayan ürünün değişimi/iade alınması veya yerine gecici olarak muadil ürün verilmesi gerekir.

Şunu da belirtmek isterim bizimle ve servisimizle çalışanlar şunu çok iyi bilmektedirler firmamız müşteri memnuniyetini esas olarak kabul etmektedir. ( bios nedeniyle ürünün garanti kapsamı dışında tutulması mümkün değildir.) Firmamız onarım konusunda her türlü elektronik alet/ yedek parça ve eğitilmiş personele sahiptir. Garanti kapsamı dışında kullanıcı kaynaklı hasar nedeniyle oluşan arızalarda ise firmamız onarımın mümkün olduğu hallerde mutlak olarak müşteri memnuniyetini esas alarak onarım desteği vermektedir.

Değerli forum kullanıcıları servis konusunda sıkıntı çektiğinizi belirttiğiniz ürünlerin seri numaralarını da bildirirseniz size en kısa sürede ürünün servis detayları konusunda bilgi verebilirim. Her türlü soru ve istekleriniz için teknik@bogazici.com.tr adresine mail atabilir. yadawww.bogazici.com.tr adresinden destek kısmından verilen linklerle ürün ile ilgili personelle direkt yazışabilirsiniz. burada bildirilen dahili telefon numaraları aracılığı ile de telefonla görüşebilirsiniz. Ayrıca daha hızlı hizmet alabilmek adına dağıtımını yapmış olduğumuz ürünlerle ilgili merkez servislerimizle ilgili bilgiyede ulaşabilirsiniz.

Herkese iyi günler dilerim.

Engin Karakuş
    Bogazici Bilgisayar Tic. ve San. A.Ş.
    Cendereyolu No : 26 Ayazağa / İstanbul
    Tel : 0212 331 10 00 / 1416 - 1418

Engin Bey,
    Hertürlü sorununuzu ...@.....com.tr ye atınız diyorsunuz.Ben onlarca mail attım.ilgilenilmedi bile.Telefon ettik,servisinizdeki adamlar ukala ukala konuşuyor.
    Aynı ürünü 2 defa servisinize verdik hava boş.
    Sakın elimize ulaşmamış olabilir demeyin.Bilgisayardan çıkış kağıdınız var ,aldığım yerde.Herhalde sahtekarlık yapamazlar sizin adınızı kullanıp.
    Saydığınız markaları da sizin dist.lüğünüzde olduğunu gördüğüm an ne alırım ne de aldırtırım...

üstad sen herzman boğaziçi bilgisayarı kötülersin bu senin kanına işlemiş sanki çizgiyi övmek Boğaziçini Kötülemek için gelmişsin dünyaya.Ben seni çizginin forumundada gördüm.Oradada Boğaziçi Bilgisayarı kötülüyordun.Çİzgiyi yüceltiyordun.Çıkarın olmasa onlarıda övmessin ama neyse.....Skystar37 nin dediği gibi şakşakçı çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crosshir -- 11 Haziran 2008; 22:41:02 >

• @Crosshir

Sen fakesin çok belli.

Katılım zamanından belli.Söyle Hangi birimindesin boğaziçinin
  • demek boğaziçi antalyaya şube açmış. orda çalışıyormuşum.Bunu öğrendiğim iyi oldu hirotaro ilgin için sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crosshir -- 11 Haziran 2008; 23:31:15 >
  • boğaziçine bir asus soc 754 anakartımı ücretsiz tamir edip yolladılar(kargoda anakartın pcb si kırıldığı için garanti dışı kalmış,işin garibi eve geldiğinde kırık feln yoktu ama :) ) ,burda yazılanları okudukça acaba bana şans eserimi tamir edildi die düşünmeden edemiyorum...
  • Çizgi elektronik i az çok takip ederim. Siztemli ve tüketici dostu davranış sergiliyorlar. İsterseniz Çizginin forumunda yazın. Size mutlaka çözüm bulacaklardardır.
  • yanlızkurt195; ekran kartı yada diğer ürünlerde çoğu firma aynı politikayı izliyor. Arızalanan ürünün ya onarımını yapıyorlar yahut ürünün satış süresini kontrol ederek onarımı yapılmış ürün ile değişim yapıyorlar. Boğaziçi Bilgisayarda o şekilde yapıyor defalarca arızalanan ürünlerime karşılık değişim zamanı kendi deyimleri ile RMA dan gelen ürünler ile değişimi yapıyorlar ve şimdiye kadar ki değişimlerin hiçbirinde mağdur olmadım, olmayacağıma da inanıyorum. Bir noktada en azından çözüm üretiyorlar bu bile güzel bir sonuç bence.

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt195

burda yazan bir iki arkadaş yüzünden bir firmayı o kadar kötülemek yanlış olur kanaatindeyim benim anakartım boğaziçi ekran kartım ise çizgi elektronık garantisinde şuan memnunum ikindende.Bundan 1 ay önce fazla parasal değeri olmayan ekran kartı bozulmuşve çizgiye gitti 3 gün sonra telefon açıp sorduğumda ekran kartının değişeceğini söylediklerin de çok sevinmiştim ama kart elime ulaştığında bana yine serviste tamir görmüş başka bir kartı yolladıklarının öğrenmiş oldum.parasal değeri olmadığı için üstüne düşmedim fakat her firmalarda bu gibi sorunlar olabilir ve olur sonuçta

yaptığın işin en iyisini değil yapabildiğinin en iyisini yapmak önemlidir burda

• kryeck; Kusura bakma ama durum ne yazık ki budur! Benim şimdiye kadar hiçbir ürünüm Boğaziçi Bilgisayar teknik servisinde 1 ay kalmadı. Bundan sonra da kalacağını sanmıyorum. Adetli ürün alanların muhakkak ki bir farkı vardır sonuçta büyük firmalar bazı şartları öne sürerek antlaşma yapıyorlar ama bu demek değildir ki son kullanıcı yada az ürün alanların ürünleri ikinci plana atılır bakılmaz sizin deyiminizle 1 ay süre bekletilir. Bence bu kadar karalama yapanlar (şakşakçılarda tabi ki) 1 ay beklediğini, gönderip gönderip sorunlarının çözülmediğini, mağdur edildiklerini iddia ettikleri ürünlerin seri numaralarını versinler inanıyorum ki olay hiçte dedikleri gibi çıkmayacak.

Saygılarımla.

quote:

Şimdi de şakşakçılıktan yüzlerimiz kara noktasına mı geldik?

• Hirotaro; Engin bey sanırım cevap verecektir ama yazmadan duramadım.!
    Yukarıdaki mesajlarımda belirttiğim gibi mağdur olduğunuzu iddia ettiğiniz ürünün seri numarasın verin bahsettiğiniz gibi bir mağduriyetden çok kullanım hatanız vardır kesin. Birde demişsiniz "Açıkcası ÇOKLU DİST.lüğü bırakın,beceremiyorsunuz çünkü" 1984 yılından beri bu firma bir çok üründe distribütörlük yapıyor, şimdiye kadar hep yenilerini ekledi demekki sizin düşündüğünüz gibi becerememe durumu yok ortada.

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Engin Bey,
    Aynı ürünü 2 defa servisinize verdik hava boş.

• pinkcrow7; Herkes den aynı şeffaflığı beklediğimden dolayı size de aynılarını yazmak gereği hissediyorum. Sizin kısaca özetlediğiniz yaklaşıma neden olan anakartın seri numarasını vermeniz bence bir noktada bazı konuları açıklığa çıkartmayı sağlayacaktır.

Siz anakartınızı Çizgi Elektronikte (etik olmayan bir şekilde) yaptıramasaydınız sorununuza sizin iddia ettiğiniz gibi değilde tam tersine bir çözüm üretilseydi eğer gelip yine bu forumda " Çizgi Elektronik ve Boğaziçi arasındaki fark " diyerek bir başlık açıp konunun bu noktalara kadar gelmesine neden olurmuydunuz?

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

Arkadaşlar görüyorumki konu Çizgiciler ve Boğaziçiciler arasında adeta bir kapışmaya dönüşmüş...Bu topici açarken olayın bu boyuta geleceğini tahmin etmiyordum.Başımdan geçen bir olayı anlattım. Ve 2 firmanında yaklaşımını kısaca özetledim.

Şun söylemeliyim ki 2 firmada bilinen ve saygın firmalar.Sadece bu olayı baz alıp Çizgi iyi Boğaziçi kötüde demedim.Demekte yanlış olur.Ama Benim için artık ibre Çizgi Elektronikten yana kaymıştır.Bundan sonra aldığım ürünlerde de buna özellikle dikkat edeceğim.Tabiki benim gibi düşünmeyen arkadaşlar olabilir onlarda saygı duyarım.

@engin karakuş tarafıma mail atmış ve yardımcı olmak istemiştir.Ve inanıyorumki eğer ben anakartımı yaptıramasaydım bana yardımcı olacaktı.Ancak olayda Engin beyin nezaketi ve yardımcı olmak istemesi yeterli değildir.Serviste telefonlara bakan arkadaşlarında bu nezaketten ve anlayıştan pay almalarını dilerim.

Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: SkyStar37

pinkcrow7; Herkes den aynı şeffaflığı beklediğimden dolayı size de aynılarını yazmak gereği hissediyorum. Sizin kısaca özetlediğiniz yaklaşıma neden olan anakartın seri numarasını vermeniz bence bir noktada bazı konuları açıklığa çıkartmayı sağlayacaktır.

Siz anakartınızı Çizgi Elektronikte (etik olmayan bir şekilde) yaptıramasaydınız sorununuza sizin iddia ettiğiniz gibi değilde tam tersine bir çözüm üretilseydi eğer gelip yine bu forumda " Çizgi Elektronik ve Boğaziçi arasındaki fark " diyerek bir başlık açıp konunun bu noktalara kadar gelmesine neden olurmuydunuz?

Saygılarımla.

quote:

Arkadaşlar görüyorumki konu Çizgiciler ve Boğaziçiciler arasında adeta bir kapışmaya dönüşmüş...Bu topici açarken olayın bu boyuta geleceğini tahmin etmiyordum.Başımdan geçen bir olayı anlattım. Ve 2 firmanında yaklaşımını kısaca özetledim.

Saygılar

noldu seri numarası gelmiyormu?
    gelmez gelmez merak etmeyin onun numarasıda gelmez kodu da gelmez hiçbirşey gelmez sanki ANKARA'DAN yürüyerek getir diyorsunuz dimi

• quote:

Orjinalden alıntı: pkart

quote:

pinkcrow7; Herkes den aynı şeffaflığı beklediğimden dolayı size de aynılarını yazmak gereği hissediyorum. Sizin kısaca özetlediğiniz yaklaşıma neden olan anakartın seri numarasını vermeniz bence bir noktada bazı konuları açıklığa çıkartmayı sağlayacaktır.

Saygılarımla.

quote:

Saygılar

gelmez gelmez merak etmeyin onun numarasıda gelmez kodu da gelmez hiçbirşey gelmez sanki ANKARA'DAN yürüyerek getir diyorsunuz dimi

Al terbiyesiz arkadaşım.78M0AC440323

• quote:

Orjinalden alıntı: pkart

quote:

Saygılarımla.

quote:

Saygılar

Butür davranışlar gerçekten çok ayıp..

Arkadaşın başına bir sıkıntı gelmiş , yaşadığı olaylar dizisini anlatmış burda..

Bende daha önce yaşadığım olayları anlattım , Boğaziçi firması ile ilgili bir olayım olmadı , zaten herhangi bir ilişkimde olmadı daha önce ..

Ama Çizi Elektroniğin tüm bu övgüleri hak ettiğini anlayacak kadar işim düştü Çizgiye..

Tek bir takoz , sorun , zorluk çıkarmadan problemimi çözdüler ..

İnsanların yaşadıkları olayları kendi başınızada gelebilecek olan şeyler gibi düşününki , saçma sapan yorumlar yapmaktan kurtulursunuz böylece..

Ve 2-3 kez emin olmadanda kimseyi yalancılıkla itham etmeyin bunlar çok yanlış hareketler ..

Şimdi O seri numarasıyla alıp ne yapacaksınız merak ediyorum doğrusu ..

İnsanları karalamak , yalancılıkla suçlamak nekadar kolay sizin için , kapak olur ama bir gün size düşünmeden yaptığınız ithamlar...

Saygılar...

• @SkyStar37

Ürün çöpte, üzerinden 8 ay geçti.Boğaziçi ile kavga ettiğimden...Daha senin bilmediğin şeyler var.
    Konuda bilgi sahibi değilsen konuşman boş ve yersiz ...

Eylül 2007 de olan bir konu.Garantiside Ekim 2007 de bitiyordu.Garantiye sokmadılar 1 ay kaldığını için.Komplo teorisi üretmesinde dist lerimizin üstüne yok ... (Çizgi ve FujiFilm TR hariç)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.