Şimdi Ara

ciyk sesi bilgisayar kilitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS A7V8X anakart + amd 2500+ işlemci(1.8ghz) + 2 adet 512 ram + ati x1600 pro ekran kartı + 80gb ve 120 gb iki adet hdd(ide)+ creative ses kartı. kasa feel 550 watt. parclar genel olarak bunlar.
    bilgisayarın sorunu biyk yada ciyk gibi bir ses cıkardıktan sonra kilitleniyor, ama ses cıkar cıkmaz kilitlenmiyor. 5-10 saniye geciyor baslata falan tıklayamıyorum ama mouse calışıyor. en gec 30 saniye içinde kilitleniyor. genellikle film acmaya calişırken yada resimlere bakarkan yapıyor. fakat aynı dosyalarda yapmıyor bunu yani dosyalar dozuk degil. filmi bazen acıyor bazen de actıgı filmde kilitleniyor. reset atınca yeniden acılıyor. harici hdd taktım ondaki dosyalarda da yapıyor bunu o yuzden hdd lerde sorun oldugunu dusunmuyorum. bu sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryphos -- 13 Temmuz 2009; 14:44:15 >

• sistem içerisinde bulunan hdd deki dosya veya filmlerde aynı sorun devam ediyor mu ?

bir de harici ekran kartı kullanıyorsanız ısınma olup olmadıgından emin olunuz
  • oncelikle gecmis olsun..
    buyuk ihtimalle hdd den oncelikle kabloları bi kontrol et farklı kablolarla dene. hdtune ile hdd lerini bi test et yine tekrarlarsa sadece windowsun kurulu hdd yi kullan aynı hatayı vercekmi verirse o hdd ye format at vermesse digerine sistemi kur onu dene aynı şekilde bu kadar yardımcı olabilirim anca
  • Ben en başta harddiskin kafa atmasından şüphe ediyorum ve daha halende öyle çünkü o anda harddisk takılıyor ve bilgisayar işlem yapamıyor takılır kalır sendeki de aynı durum sen başka bir yerden harddisk ödünç alarak sistem kur biraz onu kullan 1 saat kadar driverlarını kurmaya gerek eğer aynı sorun devam ederse başka bir sorun var demektir...Isı olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.