Şimdi Ara

Civilization 5 Online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 22 Aralık 2015; 22:43:25 >

• Merhaba bende oynamak isterim. Oyunum orjinal değil ama :) oynamamız mümkün müdür? bir de turn based olduğu için nasıl oluyor acaba? satranç gibi mi oluyor yoksa belirli bir zamanı mı oluyor turn lerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cm3589

Merhaba bende oynamak isterim. Oyunum orjinal değil ama :) oynamamız mümkün müdür? bir de turn based olduğu için nasıl oluyor acaba? satranç gibi mi oluyor yoksa belirli bir zamanı mı oluyor turn lerin?

korsan olmaz sanırım çünkü steam üzerinden oynanıyor ama oyun yılbaşında indirime girer diye düşünüyorum takip edin derim. iki türlü de oynanabiliyor ama zamandan tasarruf için ve kimse kimseyi beklemek zorunda kalmasın diye herkes genelde aynı anda oynanan modu seçiyor.

oyunun nasıl oynandığıyla ilgili gameplay videosu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 8 Aralık 2015; 20:12:29 >

• video icin tesekkur ederim. Steam indirimlerini takip edip sizi durumu bilditecegim. Cok ta pahali degildir sanirim :). Oyunu edindigimde o zaman multiplayer oynamak icin konusuruz. iyi gunler dilerim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cm3589

video icin tesekkur ederim. Steam indirimlerini takip edip sizi durumu bilditecegim. Cok ta pahali degildir sanirim :). Oyunu edindigimde o zaman multiplayer oynamak icin konusuruz. iyi gunler dilerim :)

Rica ederim, %70'lik bir indirim olursa kaçırmayın. Bekliyorum, iyi günler. :)

• Ben oynayabilirim. Steam kullanıcı adım betterbosh.
  • Kullanici adim nickim ekleyin aklinizda bulunsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civilization 1
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerwrestling

Kullanici adim nickim ekleyin aklinizda bulunsun

steam grubu kurdum orada toplanalım isterseniz, herkes birbirini daha rahat bulur.

http://steamcommunity.com/groups/dhciv5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 10 Aralık 2015; 11:00:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.