Şimdi Ara

Civilization 5-Game of Thrones Mod-Türkçe Video Serisi-15.Bölüm-Savulun biz geldik:)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Civilization 5 Oynanış serilerimizin yenisini bu defa bir mod kullanarak yapıyoruz: A mod of Ice and Fire. Bu mod ünlü dizi Game of Thrones'un oyuna uyarlanmış hali denebilir. Hep beraber modun güzelliği ve oynanabilirliğini, oyuna ne gibi yenilikler getirdiğini yada ne götürdüğünü göreceğiz.

İlk video kurulum ve ayarlarla ilgili bilgilendirme niteliğinde sayılır. Moda asıl ikinci videoyla başladık ancak kafanız karışmasın bölüm numarası 1 serinin ilk videosudur.

Yorumlarınızı esirgemeyin ve kanala abone olmayı unutmayın. Kanal Linki: StrategyMania
    Yeni bölümler geldikçe sayfa güncellenecektir. Ama tavsiyem facebook sayfamızı takib etmenizdir, çünkü duryuruları daha ziyade oradan yapıyor olacağız ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanus -- 4 Kasım 2014; 9:07:54 >

• kurmaya niyetlendim şimdi. nasıl kurarım diye araştırırken dh linkine tıklayınca tahmin ettim siz olduğunuzu

edit: oyunum orjinal değil. orjinal olmayıca olmuyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 7 Ekim 2014; 1:21:58 >
  • olur yine de. Açıklama bölümündeki mod dosyalarını indirip mods klasörüne atarsanız olur. Yine de denemedim siz bi deneyin de büyük ihtimalle olur.
  • Serimiz aynı hızla devam ediyor arkadaşlar, Drogo ile savaştayız ve savaşın savunmada kaldığımız kısmı bitti, şimdi karşı saldırıya geçtik.
    Son mesajımdan bu yana 12 bölüm daha yayınlandı. İyi seyirler ;)

Bu linkten bütün videolara ulaşabilir ve abone olabilirsiniz: StrategyMania

Oynatma listesi linki ise bu: Game of Thrones (Daenerys) Oynatma Listesi - Bütün Bölümler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.