Şimdi Ara

CİVİCE LASTİK ALDIM (YENİ Bİ MARKA DENEYİMİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ESKİŞEHİR JET OTO LASTİĞE GİTTİM GTRADİAL MARKASINDA KAMPANYA VARMIŞ.ADAM BAYA BANA ANLATTI AKLIMA YATTI ALDIM.

NEYSE İLK OLARAK KIŞ LATİĞİNDEN SONRA BAYA Bİ SESSİZLEŞTİ ARABA.

YOLLA ÇOK İYİ TUTUNUYOR ALDIKTAN SONRA İZMİTE GİTTİM ÇOK ANİ Bİ FREN YAPMAK ZORUNDA KALDIM YOLA ÇOK İYİ TUTUNDU GAYET İYİ Bİ MARKA.(ama arkamdaki tır duramadı bana çarpıyodu son anda durdu)

195/60/15 BOYUTLARINDA ALDIM 90 LİRAYA ALDIM TANESİNİ CİDDEN TAVSİYE EDERİM HEM UCUZ HEM SAĞLAM

• Resmine bakabilir miyiz?
  • Şimdi sen yaz boyunca kış lastiğiylemi gezdin? Yazından öyle anlaşılıyor, bu durumda sen o lastikleri çöpe atacak kadar aşındırmışındır. Yapısı ve hamurunun bileşenlerinden dolayı kış lastiği havanın + 7 derecenin altını görmeye başladığı dönemlerde kullanılmalıdır.Yani kabaca kasım-mart ayları arası uygundur kış lastiğine. Aksi takdirde peynir gibi olur, hızlı aşınır yazın.

Bu durumda yaz boyunca o kış lastikleriyle yol aldıysan ruhuna fatiha, eğer halen atmadıysan.
  • yok kardeşi 10 ağustos da değiştirdi lasitikler kış lastikleri baya kötü ama yinede sağlam

fotoları yarın koyıyım çekmedim henüz
  • Adı-markası belli olmayan lastikler kullanmayın
    Can taşıyorsunuz üstünde 3 kurus kar etmek icin hayatı riske atmaya deymez.
  • Ben de bundan aldım: (ama yeni çıkan cinturatosundan.yanakta cinturatoP6 yazıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 28 Eylül 2008; 2:19:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Ben de bundan aldım: (ama yeni çıkan cinturatosundan.yanakta cinturatoP6 yazıyor)

kontrollü güç güç müymüş? hayırlı olsun..izlenimler?? er300 mü , in-cinturato p6 mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha 100 km yapmadım bile. Biraz aşısın belli olur.
    Öncekiler, mişlen pilot primacy idi. Sevmem mişleni zaten...
  • prellite daha sıcak bakıyorum doğrusu,bi ara bridgestoen kullanmıştım odun gibiydi,ama b320idi o da..yine de soğudum,michelini oldum olası sevmem zaten; performans/fiyat eğrisi bayağı bi eğrii
  • lasitken anlayan varmıııı?...
  • lastik? karalastikse ben anlarım;bizim oraların conversesi olur kendileri..
  • Cızlavet yani!
  • cızlaveti biliyorsun ha
  • OOohoooo, ayıpsın abi yav
  • ikimizden başka bilen varmıdır acaba
  • çok zor...
  • Bide google biliyo.

Sizin muhabbetinizden sonra merak ettim öğrendim.

Bilgi iyidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 6 Ekim 2008; 2:17:23 >
  • yanlıl bimiyorsam fransada üretilen bir lastik değil mi?geslaveddi di mi?
  • Cızlavet mi? Yok canım, daha o kadar beynelmilel olmadı daha. Mes üdtüne giyilen kara lastik papuç. Hani şu lastik çizmeler var ya, onları tam bilek hizasından kestiğini düşün. Elinde iki tane boru gibi parça kalır. Onları şimdi çöpe at. Geride kalan ayakkabımsı şeye cızlavet denir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.