Şimdi Ara

Civic yazısı ve sticker nasıl sökülür?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.8thcivic.com/forums/exterior-style-mods/27239-diy-removal-civic-badge.html

Ankaradakiler için söylüyorum> Ankaradaki hondaların arkasındaki efe stickeri meşhurdur. Fakat bi süre sonra bu sticker yavaş yavaş deforme olmaya başlar. iisimi siz onu deforme olmadan kendiniz sökün
    Nasıl mı?
    1- Stickeri direk elinizle sökün cart diye
    2- Bir bezin üzerine alkol veya kolonya dökerek aracın üzerindeki kalıntıları silin. Hepsi bu kadar

KOLAY GELSİN...

• lınktekı cıvıc hangı model ya hıc gormemıstım daha once
  • quote:

Orjinalden alıntı: ortmeNN

lınktekı cıvıc hangı model ya hıc gormemıstım daha once

2007/08/09 "si" (tek kapı)
  • hımm su turkıyeye getırmedıklerı ve herkesın hayran oldugu tek kapı sedan yani
  • arkadaşlar ingilizceden anlayan birisi varmı civic yazısını nasıl söktüğünü Türkçeye çevirebilecek.

benim arabam civic değil ama yazıyı sökmek istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: full_speed_89

arkadaşlar ingilizceden anlayan birisi varmı civic yazısını nasıl söktüğünü Türkçeye çevirebilecek.

çok kolay, yazının bir ucundan ince ve sağlam bir ip veya misina geçir, sonra yazıyı saç kurutma makinasıyla ısıt, ısınınca yapışkan gevşeyip salıyor, yeterince ısınınca ipi kaydırarak yazıyı yerinden ayırıp çıkarıyorsun ve kalıntıları alkollle veya kolayayla silip temizliyorsun, bütün bu işlemler o yazıyı kırmadan yerinden çıkarmak için, hani belki sonra yine yapıştırmak istersin diye, ama sen önemli değil diyorsan, yani kırılmasını önemsemiyorsan, tornavida gibi bir şeyle kankırtıp kırarak çıkarabilirsinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

quote:

Orjinalden alıntı: full_speed_89

arkadaşlar ingilizceden anlayan birisi varmı civic yazısını nasıl söktüğünü Türkçeye çevirebilecek.

çok kolay, yazının bir ucundan ince ve sağlam bir ip veya misina geçir, sonra yazıyı saç kurutma makinasıyla ısıt, ısınınca yapışkan gevşeyip salıyor, yeterince ısınınca ipi kaydırarak yazıyı yerinden ayırıp çıkarıyorsun ve kalıntıları alkollle veya kolayayla silip temizliyorsun, bütün bu işlemler o yazıyı kırmadan yerinden çıkarmak için, hani belki sonra yine yapıştırmak istersin diye, ama sen önemli değil diyorsan, yani kırılmasını önemsemiyorsan, tornavida gibi bir şeyle kankırtıp kırarak çıkarabilirsinde

Amblem sökmek yasal mı? Bakıma gittiğimizde servis görüp işlem yapmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendisi düşmüş abi, vallla benim haberim yok diyip yırtarsın
  • yalnız söktüğünüz yere sonradan boya attıysanız sökerken boya da kalkaar böylece kalıcı bir CİVİC yazınız olur:D Ve Çıkarttıktan sonra silme işleminde kesinlikle SELÜLÖZİK TİNER KULLANMAYINIZ.....Benden söylemesi:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B49CD3050 -- 4 Ekim 2008; 19:20:29 >
  • analjezik antienflamatuar krem sürerseniz söktüğünüz yere, acıyı da yok eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.