Şimdi Ara

Civic mi Astra mı Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
22.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sıfır araç almayı düşünüyorum golf ten vazgeçtik çok pahalı, tam honda alıcaz dedik astrayı görünce kafamız karıştı..
    Civic 1.6 elegance ve Astra 1.4 140 hp enjoy plus arasında kararsız kaldık.. Bi genç olarak astrayı daha çok beğeniyorum çok güzel bir araba çıkarmışlar, ancak civic'te de 6 yıl garanti + lpg alternatifi var..
    Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz, neden?

• Ben olsam civic tercih ederdim. Son cumlendeki sebepler yeterli
    7 yıl 98 model civic kullandik abimle, 4 aydır da imzamdaki civici kullanıyoruz. Yere yakın olması dışında bir sorunu yok bana göre. Yeni kasa ile birlikte donanım eksikleri de büyük oranda kapatıldı. Şimdiden alacağın araç hayırlı olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşeşkkür ederim
  • bence Astra

cıvıc'ın iç tasarımı berbat
  • Astra sedan olsa kesinlikle astra derdim alman herzaman farkli ama bir civic kullanicisi olarak su an sedanda helede otomatikte hondayi tek gecerim
  • Hocam git en iyisi ikisinide test et otur direksiyonlarına işte bu dediğin arabayı al.

Astra çok güzel bi araba opel becerdi bu işi katılıyorum ama civic deki lpg avantajı çok çok akıl caydırıcı.

Ayrıca civic in iç tasarımını beğenmeyen çok kişi var saygı duyarım ama bana görede biçok arabaya göre güzel
  • yeni astra classic almış birisi olarak civic
    astra classic dizel tam bir f/p canavarı idi ama maalesef yeni kasa astra mükemmel dış ve iç dizaynına rağmen f/p olarak çok iyi değil. civic şu an benzinli araç düşünenler için en iyi f/p aracı. lpg anlaşmalı oluşu, honda motoru, eğer otomatik alınacaksa honda'nın otomatikte ki tartışmasız liderliği, japon sorunsuzluğu v.s. civic ağır basıyor. astra sadece iç ve dış dizayn olarak civic'ten iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra mı Golf mü
    4 yıl önce açıldı
    Getz mi Corsa mı????
    19 yıl önce açıldı
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevap veren herkese teşekkür ederim
    civic'i test etme fırsatım oldu, araçta yok yok, içi de oldukça ferah.. Yeni astra da çok harika ancak motor ve şanzıman denilince, artı 6 yıl garantisinin oluşu hondayı bir adım öne çıkarıyor
  • Honda kendini kanıtlamış bir araç.Gerek motor gerek donanım gerek vites kutusu fazlasıyla güzel.Bence tek kusuru yeni kasaların eskiye göre biraz daha dandik oluşu.Yani tip yönünden.Onun dışında lpg avantajıda cabası.
  • Honda parçaları daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
    Bence en performanslı atmosferik motorları honda üretiyor.
    GM bana kullanmalık araç üretiyor gibi geliyor.
    Honda kadar mühendislik..her yönüyle düşünülmüşlük.. içeren araçlar ürettiğini sanmıyorum.

Civic'de direksiyon başındayken ön camın bitiminde kaputun görünmemesi gibi..(yola odaklanmak açısından)
    Ayrıca civiclerin görüş açılarıda iyi düşünülmüş.
    Sürtünme katsayısı odaklı tasarım yapılması.. ve bu tasarımın göze hitap edecek şekilde yapılması gibi..
    Örneğin yere yakın olması,amortisörlerin sert olması.. tamamen performanslı ve iyi yol tutuşuna sahip olması için.. düşünülmüş şeyler.
    Kısacası japon başkadır diyorum.. Hondada buna dahil.

• otomatikse kesinlike HONDA

manuelse yine HONDA

şaka bir yana ikiside güzel araçlar. ama şu anki akaryakıt fiyatlarıyla kesinlikle ama kesinlikle benzinli araca binilmez. honda bu konuda çok avantajlı. bir çok firma lpg montajında motoru garanti dışı bırakırken honda 6 yıl garanti veriyor. daha ne olsun.

birde donanımı unutmamak lazım, elegance donanımın eş değeri cosmodur.

yeni civic hakkında aradığın her şeyi bu başlıkta bulabilirsin:http://resim.donanimhaber.com/m_55901362/tm.htm
  • Hondanın sunduklarına opelin hayalleri bile ulaşamaz.
    Düşünme bile.
  • Ne olursa olsun JAPON arAbaları bir adım öndedir; honda dan vazgeçmE
  • Yeni Civic'in ben içinide dışınıda beğenmedim, ama sen beğeniyorsan sorun yok.

Astra'nın da Enjoy kötüdür, Sport paketli olan iyi görünür iyi durur, içide Honda'dan daha güzeldir. Bagajı Honda'ya göre küçüktür.

Gençseniz Astra tercih sebebi olabilir.

Enjoy, Sport farkları çelik jant, gümüş kapı çıtaları, spor koltuklar, arka stoplar karartılmış, içinde loş bir kırmızı ışık şeridi gezinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Hondanın sunduklarına opelin hayalleri bile ulaşamaz.
    Düşünme bile.

Mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yeni astra almalısın.herşey bir yana astranın tipine bak yeni civicin tipine bak öyle karar ver.içini söylemiyorum bile .yakın zamanda ikisinide inceledim,civicin iç ve dış tasarımı berbat.astra ise çok çekici.yolda yürürken yanından geçseler hangisine daha dikkatli bakarsın?ha benim için önemli değil tasarımı diyorsan civic al o zaman !
  • gençsen astra al
    ilerde yaşlandıkça ister istemez sedan arabaya doğru geçiş yaparsın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Hondanın sunduklarına opelin hayalleri bile ulaşamaz.
    Düşünme bile.

Mesela?

Fabrikasyon lpg.
    Kanıtlanmış motor-yürüyen-elektronik aksam sorunsuzluğu.
    Opelden daha iyi bir servis kalitesi.
    Genişlik
    6 yıl garanti
    Daha ne olsun?
  • Önceki arabam astra classicti.Yeni astra,golf ve civic arasında kararsız kalmıştım.Hepsiyle test sürüşüne çıktım.Astranın verdiği zevk civic ve golfün yarısı kadardı.İçi çok kasvetli astranın.Zaten biri sedan sonuçta diğeri hatchback.Ben civic aldım kesinlikle memnunum.Satışlarda liderliğe oynuyor.2. olmmuş.Lansman fiyatlarını da kaçırmayın derim bana aldıktan sonra servise gittiğimde yazın daha da zamlanacağını ve 55 olacağını söylediler.Zaten jetta gibi karaborsa araba az kilometreliler sıfırından daha pahalı.
    Şunu da belirteyim manuel alacaksanız belki arada kalınabilir fakat otomatikte opel tercih etmeyin.Insigniası olan abim açık açık vites geçişlerinde hondanın daha iyi olduğunu söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan12312 -- 22 Mart 2012; 19:58:58 >

• gönlüm civic der hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 22 Mart 2012; 19:57:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.