Şimdi Ara

Civic HB 1.8 Triptronic Debriyaj Seti ****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 Civic HB 1.8 Triptronic aracımda debriyaj problemi başladı. ;Bir süredir araştırıyorum fakat çok kafam karıştı. Yetkili servisler ucu açık cevaplar veriyorlar. Debriyaj setinin fiyatı her serviste aynı işçilik ücretide aynı fakat "Volan da çıkabilir" veya "ücret yükselebilir" gibi cevaplar alıyorum.

Araştırmalarımda özel servisi pek tavsiye etmiyorlar çünkü bu setin değişimi biraz maharet istiyormuş. Her ustaya güvenme gibi cevaplar aldım.

Sizce ne yapmalıyım. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum.

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantaylor -- 27 Ağustos 2014; 12:47:25 >

• çok daha basit bir şeyden de olabilir
    debriyaj seti değildir belki

bir kaç yere danışmakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantaylor

Merhaba,

2007 Civic HB 1.8 Triptronic aracımda debriyaj problemi başladı. ;Bir süredir araştırıyorum fakat çok kafam karıştı. Yetkili servisler ucu açık cevaplar veriyorlar. Debriyaj setinin fiyatı her serviste aynı işçilik ücretide aynı fakat "Volan da çıkabilir" veya "ücret yükselebilir" gibi cevaplar alıyorum.

Araştırmalarımda özel servisi pek tavsiye etmiyorlar çünkü bu setin değişimi biraz maharet istiyormuş. Her ustaya güvenme gibi cevaplar aldım.

Sizce ne yapmalıyım. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum.

İyi günler

arkadasım eger debryaj setıyse arabanda baskı balata sorunu var demektır senın araban FK2 oldugu ıcın bu arabalar cok degısık şanzımana sahıp her uzsta yamaz yanı dırek yetkılı servısıne gıtmelısın...senın sorununun aracına bınmeden test etmeden anlamam ımkaansız ama baskı balata tahmın edıyorum yetkılı srvıs harıc dıger ustalara goturursen baskı balata ıcın sokerler ama gerı takamazlar ve yarım yamalak yapıp sana gerı verırler garantıde vermezler sana tavsıyem garantısı olan yetkılı servıstir..eger bsyı oldugunda faturanla gıdıp tekrar hallederler ama dıger yan sanayıde bsoyle bsy yok

• arkadaşından ses seda yok, sorunu çözdü galiba
  • Inşallah cozmustur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallahhhh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 CDTI Astra HB Motor Yağı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.