Şimdi Ara

Civic-Focus-Bora-Vectra (Max 16000)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktan da anladığınız üzere bu 3 modelden birini düşünüyorum.Honda Civic 1.6 İes 99-2001 model, Bora 1.6,Ford Focus 99-2003 modelleri göz önünde bulundurarak max 16.000 liraya sizce bu araçlardan hangisi mantıklı olur.Ya da bu paraya şöyle öğretmene uygun hangi araç iyi gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuks -- 3 Nisan 2010; 0:47:28 >

• Ben olsam Bora alırdım neden;
    Tasarımı daha çok hoşuma gittiği için. Diğerlerinden daha kaliteli bir üretim olduğunu düşünüyorum. Ama focus'un da tasarımı çok güzel. Benim için bora daha güzel kişisel tercihleriniz tabiki. Focus bildiğim kadarıyla daha performanslı ve başarılı bir motora sahip. Bora biraz daha fazla yakar.
    Bana göre;
    Focus: Ekonomik, Pratik bir araç
    Bora: Karizmatik, daha dolu bir araç

Civic hakkında pek bilgim yok o yüzden onu kıyaslamayı uygun bulmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andec

Ben olsam Bora alırdım neden;
    Tasarımı daha çok hoşuma gittiği için. Diğerlerinden daha kaliteli bir üretim olduğunu düşünüyorum. Ama focus'un da tasarımı çok güzel. Benim için bora daha güzel kişisel tercihleriniz tabiki. Focus bildiğim kadarıyla daha performanslı ve başarılı bir motora sahip. Bora biraz daha fazla yakar.
    Bana göre;
    Focus: Ekonomik, Pratik bir araç
    Bora: Karizmatik, daha dolu bir araç

Civic hakkında pek bilgim yok o yüzden onu kıyaslamayı uygun bulmadım

gerceklerı solemısın zaten kardes nokta kalıtelı bınmek ıstıyorum dersen yakıtı dusunmem dersen Bora ama yakıt tasarrufuu ıstıyorum dersen focusla civice bakabılırsın...

• Arkadaşlar tercihler arasına Opel Vectra 1.6 Comfort da eklemek istyorum.Gönül 2.0 gt diyor ama vergisinin yakıtının altından kalkamayız.Bir de bu araçları sıralıs istem lpg ile kullanacağım.
  • Madem 2.0GT eklediniz; 1.6lar arası en seri olanını, yani Civici tercih etmenizi öneririm. Diğerlerinden kesinlikle kat be kat sorunsuzdur!
  • Opel Vectra Gt 2.0.Sıralı sistem Lpg ile şehirçi ve şehirdışı tahminen kaç lira yakar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.