Şimdi Ara

City Sport 10 yada Geotech path

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi yeni bir bisiklet aimayı düşünüyorum epeydir ama hala kararımı veremedim. Sizce hangisini seçmeli ?
    Salcano city sport 10
    Geotech path xc 4.2
    Yada carraro sportive 225
    Genelikle şehir içi kullanıcam ve bir sürü yokuş inip çıkıcam . Fiyatlarda kabaca aynı.
    Eğer bu modellerden birini kullanan varsa yardımcı olabilirmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar,

Forumda ilgili başlıkları aratarak öncelikle alacağınız bisiklet türüne karar vermeniz işinizi çok kolaylaştırır. Bahsettiğiniz modellerden biri dağ, ikisi şehir/tur bisikleti kategorisinde.
    Geotech Parth XC bir dağ bisikleti, üstelik üzerindeki komponentlerin pekçoğu alt giriş seviyesi bisikletlerle aynı düzeyde. Bu açıdan fiyatını hakettiğini söyleyemem. Carraro'nun Sportive modelleri ise, Salcano'nun City Sport serisiyle en ince detayına kadar kıyaslanmakta. Benzer fiyatlardaki modellerde Salcano'nun Carraro'ya nazaran biraz daha üst seviye donanım kullandığı bir gerçek. Carraro ise servis kalitesi ve sorunsuzluk iddiası ile öne çıkmaya çalışıyor. Kıyasladığınız City Sport 10 modeli Sportive 225'e göre farkedilir derecede üst donanıma sahip. Bu iki model arasından City Sport 10'u almak daha mantıklı görünüyor. Ancak hidrolik disk fren ve amortisörlü çataldan vazgeçip gerçek bir şehir/tur bisikleti almak isterseniz Mosso 771 DMV'ye bakın.

• Cevap için çok sağol, bugün gidip bakıcam. Sanırım salcano yu alıcam. Yakında geri dönüş yaparım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Taha L.

Cevap için çok sağol, bugün gidip bakıcam. Sanırım salcano yu alıcam. Yakında geri dönüş yaparım .

Salcano city sport 10 iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salcano city sport 10 u aldım, 8 km yaptım, çok rahat bir bisiklet, sürüşü çok kolay. Öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda City 1.4 Sport
    11 yıl önce açıldı
    2009 Honda City ES alınır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.