Şimdi Ara

City Car Driving (3D Instructor) %100 Türkçe Yama ÇIKTI! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
41.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    abi benim şöyle bir sorunum var pc'mde profiles.db3 ve Player_Cars yok ve hiçbir sitedede bulamadım bana şimdi yardımcı olabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metematik

abi benim şöyle bir sorunum var pc'mde profiles.db3 ve Player_Cars yok ve hiçbir sitedede bulamadım bana şimdi yardımcı olabilir misin?

kardeş başka bir yerden City Car Driving i indirirsen çözümü bulursun yok ben kotalıyım diyosan rarlayıp atayım
  • Yama yı kuruyorum tamam diyorum kayıt defterinde bulunamadı hatası çıkıyor biri yarım etsin plase
  • Bugün indirdim 22 araba içeren bir de paket buldum sabahtan beri nissan 370zle makaslayıp duruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Bugün indirdim 22 araba içeren bir de paket buldum sabahtan beri nissan 370zle makaslayıp duruyorum

Ehü Rahatsız etmiş olmaz isem, pm olarak link yollayabilir misiniz ?
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    Hocam mobilde oldugum icin link atamiyorum googledan mert car pack diye aratirsaniz cikiyor eger bulamazsaniz aksam pm atarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Hocam mobilde oldugum icin link atamiyorum googledan mert car pack diye aratirsaniz cikiyor eger bulamazsaniz aksam pm atarim

Çok teşekkür ederim. Buldum hocam...
  • beyler direksiyon yoksa mouse la oynayin cok zevkli
  • Şu oyunun linkini nolyr biri pm olarak atsın veya alıntı yapıp versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorko15

Şu oyunun linkini nolyr biri pm olarak atsın veya alıntı yapıp versin.

Pm attım gerci google yazınca cıkıyor ilk sayfadaki bir blogta

Birde g27 ile oynuyorum bir turlu direksiyon hassasiyetini dusuremedim bilen biri hayrına yazsa ne guzel olur.

• Debriyaj bu oyunda aktif mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtoztrk

Debriyaj bu oyunda aktif mi hocam?

Debriyaj da dahil olmak uzere emniyet kemerine kadar aktif 10 numara yapmıslar da grafik olarak sıkıntı cıkartıyor ayarları kısmak lazım.

• activasyon kodu verebilirmisiniz 1.3
  • Cok sıkıntili bir oyun ya oynuyorsunuz bazen cikinca bidaha giremiyorsunuz silip yukluyorsunuz bazen o da yetmiyor yinede acilmiyor. Kac defs format attirdi bana bu oyun format atiyorum bi on gun sorunsuz oynuyorum bi daha oynayamiyorum

• ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    Valla bende anladim ki bu oyunu neyse parasi verip en son surumunu satin almak lazim crackleyince bozuluyor benimkinde de ucma sorunu basladi.

• quote:

Orijinalden alıntı: funnyhow

Valla bende anladim ki bu oyunu neyse parasi verip en son surumunu satin almak lazim crackleyince bozuluyor benimkinde de ucma sorunu basladi.

bende de uçmaya başlıyor araç..herkeste sıkıntı aynı

daha ucuza alabileceğimiz bir yer var mı oyunu ? key falan ?

ben 25 dolar fm ye vermedim buna hiç vermek istemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Orijinalden alıntı: funnyhow

bende de uçmaya başlıyor araç..herkeste sıkıntı aynı

daha ucuza alabileceğimiz bir yer var mı oyunu ? key falan ?

ben 25 dolar fm ye vermedim buna hiç vermek istemem...

dostum simdi tam hatırlamıyorum ama bu sorunlu surumunu bile bulana kadar binbir tane linkle ugrastım bir suru site gezdim hepsini gectim cracklemesini bile zarzor yaptım calısan adam gibi bi crack bulmak için bile göbegim catladı artık saglamı için umudu kestim yani bu simulasyon için ayırdıgım sureyi harcadım daha fazla ugrasmaya gerek duymuyorum acıkcası.

• Программа не активирована.

Для запуска программы используйте:

Ярлык на рабочем столе "3D Инструктор 2. Домашняя версия".
    Ярлык "3D Инструктор 2. Домашняя версия", который находится в меню "Пуск" в папке Multisoft/3D Инструктор 2.
    Файл launcher.exe, который находится в папке <Путь установки программы>/bin/win32.

Внимание! Если данное окно появляется после сообщения об успешной активации, запустите программу от имени администратора, выберите пункт "Ввод ключа активации", и активируйте программу с помощью полученного ранее ключа активации. Предварительно закройте данное окно. Подробнее о данной проблеме Вы можете прочитать в файле Readme.txt, находящемся в папке с установленной программой.

benimkinde bu yazı cıkıyor acil yardım edin lütfen

• cemugurOnline kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar city car driving home edition etkinleştirme key söylernisiniz lütfen 654812-D4B9-B82F
  • Gettextwrapper: unable to read language settings.

Hatasını alıyorum bahsedilidiği gibi not defterinde ki en-GB kodunu yazıyorum ama yinede aynı hatayla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.