< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Citroen servis rezilliği !! (2. sayfa)

-
-
Sanırım boyayan ustanın göz rahatsızlığı varmış renk algılaması konusunda. Geçmiş olsun. Sanayide 300 lira verin boyatın. pırıl pırıl olur. rengi de tutttururlar.
-
Benimde kadjar marka aracım. Kırmızı renk. Tampon boyasını yetkili servis bir türlü tutturamıyor fabrika verileri şeklinde hazırladılar mı resmen başka bir boya çıkıyor. 4 kere boyadılar en sonuncusa usta artık kendi tecrübesiyle bir şeyler kattı ettide o da %100 tuttu diyemem ama artık bende boşverdim. Sizinkide o hesap olmuş olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boyayan kişi gayet güzel boyamış ancak renk yanlış -
Bence orjinal olan tampon boyası. Fabrika Geri kalanı yanlış boya koduyla boyamış.
Gözler gitmiş boyayan ustanın bu ne böyle hayatında ilk kez araç boyayan adam bile bu kadar ton farkı yapmaz, oldu olacak komple beyaza boyasaymış tamponu
-
Kamera şakasıdir. Şahsen bana aracımı böyle teslim edecek servisi laciverte boyarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecmis olsun. Gercekten kotu bir deneyim olmus! Nasil boyle bir boyama yapilmis hayretler icerisindeyim !!! Yani sanki farkli boya koduyla boyamislar.. Uzuldum adiniza. Umarim farkli bir servis hemen halleder.
Citroen servisleri çok boktan zaten. Ben de arabayı Adapazarı yetkili serviste boyatmıştım. Kaporta kısmından çok memnun kaldım ama mekanik kısım kötü olduğu için özel servise götürüyorum.
Hadi araç 8-10 yaşında olsa servis elindeki boya koduna göre yapmış o yüzden fark olmuş derim ki ben de ufak tefek şeylere pek takılmam ama bu bildiğin başka bir renk yahu.
-
Genel çözümü. Tamponun renginden arabayı boyatın
Geçmiş olsun. Aynı durum yıllar önce Ford Focus aracımda benim de başıma geldi. Bir köpeğe çarptım, zavallı hayvan öldü, aracımın tamponunda hasar oluştu. Servis kasko üzerinden gerekli parça ve onarım işlerini halletti ve teslim etti. Listede değişen turbo intercooler ayağı vardı, çok üzerinde durmadım. Altı ay sonra intercooler o noktadan kaçak yapmaya başladı. O gün intercooler degişseydi sonradan bunun için cepten tamir parası vermezdim. Tek yapmaları gereken bir basınç testi.
Sizlerin de aklında olsun. Bu tür kazalarda mekanik sistem için basınç ve sızdırmazlık testi yapılmasını isteyin ve mümkünse parça değişimi olsun.
K.
Göz var nizam var servis nasıl yüzsüz! Bu arabayı teslim etmeye kalkıyor yersen misali...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun.
Bu nasıl boya arkadaş. Tamponu değiştirilmiş gibi. Yerinizde olsam tampon vidalarını kontrol ettirirdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok geçmiş olsun hocam. Geçenlerde carviser Fahir'in videosuna denk geldim. Aracının tamponunu ücretsiz onarmisti servis. O videodaki servise bir bakin isterseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: yiğit_kemal
Çok geçmiş olsun hocam. Geçenlerde carviser Fahir'in videosuna denk geldim. Aracının tamponunu ücretsiz onarmisti servis. O videodaki servise bir bakin isterseniz.O araç PSA'nın üzerine kayıtlı Pr aracı. Para verip almamış o herif o arabayı.
Konu sahibi boya tutmuyor deyince az biraz tonu açık veya kapalı zannettim. Arabanın grisi ne alaka boyana tampon ne alaka
Ayrıca ilk defa forumda gerçekten servis rezaleti konusuna hak veriyorum 10/10 rezalet seviyesi.
Geçmiş olsun, çözüme gelirse direk eksper sigortacınız ile konuşun. Servisin aslında direk sorumlu olduğu kişi siz değilsiniz aynen sizin de direk sorumlu olduğunuz kişi servis değil, sigorta firması. Aracın eksperi kimse sigorta firması bilir direk O'na ulaşın veya sigorta firmasına kayıt açtırın vakit kaybetmeden ( telefon ile baktınız 2-3 gün içinde ilgilenilmiyor mail yolu ile).
Tekrar tamponun sökülüp boyanması işcilik iyi olduktan sonra sorun değil orjinal gibi olur yeter ki boyanın tonunu ayarlayabilen usta olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pink Floyd
Benimde kadjar marka aracım. Kırmızı renk. Tampon boyasını yetkili servis bir türlü tutturamıyor fabrika verileri şeklinde hazırladılar mı resmen başka bir boya çıkıyor. 4 kere boyadılar en sonuncusa usta artık kendi tecrübesiyle bir şeyler kattı ettide o da %100 tuttu diyemem ama artık bende boşverdim. Sizinkide o hesap olmuş olabilir.Reno'nun kırmızı rengini aslında genel olarak söyleyeyim yeni nesil araçların kırmızı veya ona çalar renklerini tutturmak ölüm. Komple aracı boya daha mantıklı sanırım. Ayrıca en kolay solan renkte kırmızıdır, en son tercih edeceğim renk olur araçlarda.
-
Benim de başıma ufak bir kaza gelmişti serviste aracın tamponu boyandı. Aracı alırken iyice dikkat ettim ton farkı vardı ve boyanan yüzey pütürlü gibiydi. Güneş altında kalacağı için zamanla aynı tona gelir diye çok üstelemeyip teslim aldım şu anda ton ve yüzey farkı kalmadı.
Yazdıklarınızı okurken size de sakin olun zamanla ton farkı kapanır diyecektim ama fotoyu görünce dumur oldum sizinki ton farkı değil resmen başka renge boyamışlar.
Bunu bir yetkili servis elemanı nasıl yapmış şaşırılacak durum, hadi eleman bir halt yedi yanlış renge boyadı, peki servis müdürü, sorumlusu filan bunu müşteriye nasıl teslim edebildi akıl almıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 15 Mayıs 2021; 13:41:32 >
Renk tutmasa anlarım ama özel tasarım yapar gibi olmuş, tamamen farklı. Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede çözüme ulaşırsınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X