Şimdi Ara

Citroen C6 ile 460 KM. (Yok böyle bir şey.) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
7
Favori
15.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Andre Citroen

10 yaş grubundaki insan topluluklari bos bos konusmus gene !

Citroenin tarih boyunca yaptigi teknolojileri bir Alman firmasi yapabilmis mi?

1955 yilinda Kova Araba Kübalwagen (VW) uretilirken Citroen 3 tekerlekle gidiyordu heyy...

Renoyla pejoyla zerre alakasi yoktur onlar polis arabasidir fransada. Citroende makam arabasidir.

Hayatinizda binmediginiz/bilmediginiz araclari kotulemeyin anca guluyoruz size.

Triplere girmeye gerek yok hocam, marka geçmişini değil sadece bindiğiniz modelin bir adet kopyasını satın alıyorsunuz. İmzanızdaki aracın model yılındaki bir Golf, imzanızdaki araçtan genel olarak daha başarılı bir model. Citroen'in geçmişi iyi olabilir, o ayrı mesele.

• Burada dediğim Citroen'i bilgisizce kötüleyenler.

Burada olay C4/Golf değil.Citroen tarihini,teknolojilerini bilmeden konuşanlara kızdım.

Bindiğim modelin bir kopyası normal bir şey ama Golf/Leon hatta birbirinin kopyası VAG/VW'ler beni tiksindiriyor artık.

2013 Golf ben tercih etmem açıkçası.Benim aracımın fiyatina 3-5 ekleyip anca sis farı olmayan golf alınır.

Benim aracımda cam nikelajından,Cruis C.'e dijital göstergeden,türlü donanım var.

Golf kaliteli olsada donanım ve tasarımı beğenmediğimden benim için Leon vs den farksız.

Tabii herkesin kendi tercihi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok dayanıklı benim bildiğim :).

• Fransız araçlarını severim ama sizinkide fazla fanatikl olmuş..atla deve değil yahu bunlar bildiğin araba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tttnet.net -- 21 Şubat 2016; 16:22:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tttnet.net kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle demesek Renault üzerinden Citroen i kötüleyecekler :)

Hayatimda binmedigim arabaya kotu diyordum ben bundan birkac sene once ...

• https://youtu.be/VWiRxHJHNWc

https://youtu.be/ujxPaV-R0eI

https://youtu.be/tZNG8y9SlV0

...

• Yukarıdaki ilk sistem.

C6 daki Hydractive farklılar.

• Pasif hidropnömatik süspansiyon ve dönemin diğer marka rakip araçlarının süspansiyon testi.

Neymiş? Arkadan itiş şöyle iyi yol tutar, sedanlar böyle avantajlıdır 50/50 rö rö rö diye konuşmakla olmuyormuş. Elbette yeryüzündeki herşey fizik kurallarına dahildir. Fakat süspansiyon ayarı nedir, ağırlık aktarımı gibi hassas konuları bilmeden konuşmak çok komk oluyor. Testteki en yumuşak süspansiyonlu araç cx olmasına rağmen en iyi yol tutanı da o. Ayrıca sadece yumuşaklık da konfor sağlamaz. Amortisör ayarı hayatidir konforda.

Testin tamamını izlemek isteyenler için link aşağıdadır.

Not: konuyu yeni gördüm ondan hortlatıyorum. :)

• Veeee yeni bomba...

Linda Jackson yeni Citroën modellerinde Hydractive 3+ sisteminin kullanılacağını söyledi.

Bunla alakalı "Citroën geri dönüyor" diye bir konu açtım.

• Ve sonunda beklenen oldu, C6'nın ruhani devamı geldi. Karşınızda yeni C5 X:

Citroen C6 ile 460 KM. (Yok böyle bir şey.)

Citroen C6 ile 460 KM. (Yok böyle bir şey.)

Evet Citroen bu aracın C5'in devamı değil, C6'nın devamı olduğunu söylüyor. Zaten kullanılan teknolojiler ve aracın tarzı da C6'nın devamı olduğunu vurguluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 21 Kasım 2021; 0:11:54 >

• İhaleden 270 bin TL motor kilitlemiş C6 var araba yatar vaziyette 430 binde ilgilenen PM atsın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.