Şimdi Ara

Citröen C5 vs Peugeout Boxer Kaza (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
8.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni nesil araçlar hep darbeyi emerek etkisini azaltacak şekilde tasarlanıyor.
    geçenlerde nette rastladığım bir volvo lada kazası.
    volvo ladaya arkadan vuruyor lada da gidip öndeki doğana vuruyor.
    sonuç ortada lada da hiç bişey yok volvo ve doğan haşat.

Citröen C5 vs Peugeout Boxer Kaza

bu arada harbiden de lada da sağlam arabaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superhead -- 12 Temmuz 2010; 1:58:37 >

• ancak söyle bir sey var arkadasımbirisi söyledi bu tip araçlar 30 km kazanın altında hasar almaz ancak yüksek hızlarda (100 km gibi) içerdeki kabin sıkırır e insan ölür...
    dedigingibi artık kabingüvenligine önem verdikleri için araçlar bu sekilde...
  • Her kaza kötüdür. Önemli olan kazadan asgari can kaybı ve yaralanma ile kurtulmaktır. İnsanın fabrikası yok, insanların yaptıklarının fabrikası var. Otomobile en ufak bir zerre kadar üzülmemek gerek. Bu kazada da görüldüğü gibi kendisinden beklenen görevi en iyi şekilde yerine getirmiş. Kazalı araç hurdaya (oradan da sigorta şirketine, oradan da ihale/açık arttırmaya, oradan kaportacı/boyacıya, oradan 2. el oto pazarına / Sahibinden.com / Arabam.com'a ve oradan da caddelere, sokaklara, yani yine karşımıza) ve yeni araç da kazadan kurtulan araç sahibine.
    C5'in içindekiler eğer emniyet kemerleri takılı ise airbaglere bile değmemiş olabilirler.
    Bir benzerini ben yaşadım çünkü

# Mechanical Engineering #
  • C5 pert ama kazada başarılı.KAsko yoksa arabanın sahibine acıdım.

Orijinalden alıntı: gokmavı

C5 pert ama kazada başarılı.KAsko yoksa arabanın sahibine acıdım.

C5'in kaskosu olmasa bile haklı taraf zaten. Boxer'ın Sigortasından Kaskosundan çatır çatır parayı alır

BARTIN ÜS SAVUNMA BİRLİKLERİ K.
  • quote:

+1905

Galatasaray SK - Since 1905
  • Hani derler ya Gazetecilikte köpek adamı ısırınca haber olmaz adam köpeği ıstırınca haber olur derlermiş bende başlığı okuduğum zaman dedim ki boxer içler acısıdır :D ama c5 pertden hallice olmuş

Orijinalden alıntı: ExTReMee

quote:

C5'in kaskosu olmasa bile haklı taraf zaten. Boxer'ın Sigortasından Kaskosundan çatır çatır parayı alır

Boxer'in kaskosu yoksa, büyük ihtimalle de yoktur, biraz zor alır trafik sigortasından, bu kadar hasarı.

Trafik sigorta limiti 15 bin gayme, onun da tamamını vermezler.

Geri kalan hasar parası için mahkemeye verecek, Boxerin sahibini.

Avukatı şu buyu, güneş gözümü aldı, popom kaşındı dikkatim dağıldı, yol kaygandı, bilirkişi raporu, keşifi derken, bolca gülücük de almak var, mahkeme sonucunda ve o mahkeme en az iki yıl sürer.

Kasko bunun için şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

quote:

Boxer'in kaskosu yoksa, büyük ihtimalle de yoktur, biraz zor alır trafik sigortasından, bu kadar hasarı.

Trafik sigorta limiti 15 bin gayme, onun da tamamını vermezler.

Geri kalan hasar parası için mahkemeye verecek, Boxerin sahibini.

Avukatı şu buyu, güneş gözümü aldı, popom kaşındı dikkatim dağıldı, yol kaygandı, bilirkişi raporu, keşifi derken, bolca gülücük de almak var, mahkeme sonucunda ve o mahkeme en az iki yıl sürer.

Kasko bunun için şart.

Malesef haklısınız

# Mechanical Engineering #

• C5 gerçekten çok güzel korumus ve hakkını vermiş ayrıca arabanın bu kadar dağılmasının sebebi C5'in Boxer'in şasisine denk gelmişde olabilir.Çünki vurduğu nokta nerdeyse kaportanın bittiği yer ve şasiye de yakın.Bence bu yüzden dağılmış da olabilir.

KAWASAKI Ninja-300
  • yeni tip araçların ön kısmı darbeyi absorbe etmeye yönelik yapılıyor. ayrıca c5 in vurduğu taraf aracın hasara karşı en dayanıklı yerlerinden birisi eğer 2 araç kafa kafaya çarpışsaydı boxerda da ciddi hasar oluşabilirdi.

Orijinalden alıntı: trust_company

yeni tip araçların ön kısmı darbeyi absorbe etmeye yönelik yapılıyor. ayrıca c5 in vurduğu taraf aracın hasara karşı en dayanıklı yerlerinden birisi eğer 2 araç kafa kafaya çarpışsaydı boxerda da ciddi hasar oluşabilirdi.

+1 Hem saseye yakin kisma (alt koseye vurmus)

Hem de sofor ksimi ile yuk kismini ayiran dikine bir sac panel vardir oraya denk gelmis...Cok saglam bir bolge
  • Bende geçen broadwayin arka tamponunu geri geri gelirken üstteki kasa bir s40 ın sağ far tarafına çarptım çamurluk tarafı fırttı ve sağ far haşat hesap 100 tl bana broadwayin tamponda ise 2 3 çizik

bır sorum olacak.

benım aracm kaskolu. allah korusun baska bır arac %100 suclu bana carptı ve aracım pert oldu. carpan aracın kaskosu yok. bu durumda ben pert olan aracımın ucretını kımden nasıl ve en kısa ne kadar surede elde edebılırım?

Orijinalden alıntı: Larkyn

c5 dagılmıs ancak kabıne hıcbır zarar gelmemıs. bence bu aracın basarılı oldugunu gosterır.

bır sorum olacak.

benım aracm kaskolu. allah korusun baska bır arac %100 suclu bana carptı ve aracım pert oldu. carpan aracın kaskosu yok. bu durumda ben pert olan aracımın ucretını kımden nasıl ve en kısa ne kadar surede elde edebılırım?

Sen aracını kendi kaskondan yaptırıcaksın kasko şirketinde onlardan parayı alıcak diye biliyorum. Karşı tarafın kaskosu yoksa sigorta, eğer sigortadaki para yetmezse adamdan alır.

BARTIN ÜS SAVUNMA BİRLİKLERİ K.
  • C5 kazadan iyi çıkmış bencede. Zaten sert olan boxer'ın en sert yerine gelmiş araç. Hızda yüksekmiş diye düşünürsek kaskoda varsa C5 sahibi gitsin bi sadaka versin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.