Şimdi Ara

Citroen C4 ü sattım Honda CİVİC'e geri döndüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2012 yılında 0 km olarak aldığım Citroen C4 ümü 08 Mayıs günü takasa girerek 2012 model civic elegance otomatik araçla takasladım...

Citroen C4 ümü 41.000 km kullandım ve 2 yıl boyunca garantiden sigorta kutusu ve direksiyon mafsalı değişti onun haricinde tamamen benim hatama bağlı olarak ön sağ amortisör değişti. Yetkili servislerin arabayı tam olarak tanımaması, Citroenin ülkeme gönderdiği araçlarda gündüz led far uygulaması olmaması, zenon far
    taktıramamız, halen inatla 4 bijon jantla araba satması gibi nedenlerle ve benim içimden atamadığım sunroof sevdası ve sedan araba isteği kafamı kurcalarken görev yaptığım ilçede esnaflık yapan ve yolu sık sık İstanbul'a düşen murat abinin "Arabaları takas edelim senin araban baya az yakıyor hemde dizel" demesi üzerine murat abinin 2012 model yeni kasa ve hatasız 15.000 deki aracına şöyle alıcı gözle bir baktıktan sonra ne hikmetse tamam dedim zaten aklımda arabamı değiştirme fikride yoktu. Benim aracımda kapı boyalıydı ama civic boyasız ve rengi beyazdı, derken araçları takasladık.

****i ilk aldıgım gün...

Citroene 2 yıl boyunca keyifle bindim...

buda yeni aracım...

Resimler şimdilik bu kadar...
    iki aracında artıları eksileri var. Mesela Citroenin Civice göre göre artıları ;
    - 1.6 ehdi motoru çok çok iyi ve şehiriçi 5.5 lt ortalama yakalıyordum dizel turbo motor bence bu araca çok yakışıyor.
    - Start Stop çok stabil çalışıyordu.
    -Karoser bence daha sağlam Civic'e göre
    - Daha donanımlı
    - Frenler çok iyi

Civicin artıları ise;
    - Daha konforlu
    - kokpit biraz daha canlı
    - Ses sistemi daha iyi
    - Arka koltukların önünde şaft tüneli olmaması
    - Veee Sunroof

Bunlar aklıma gelenler. Ayrıca Civicin 2. eli çok iyi bence insanlar Citroeni tanımadığı için Citronun 2. eli daha yavaş ve en önemlisi Citronun servisleri arabayı çok iyi tanımıyor ve araç arıza verdiğinde servis çok fazla birşey yapamıyor çünki aracı henüz tanımıyorlar. Mesela ben araçla çukura düştükten sonra sağ ön taraftan gelen sesi
    bulamadılar Ankara otosayda amortisör değişti, Erzurum serviste sağ koltuk altındaki demir değişti ama ses kesilmeyince sorunu ben kendim buldum aracın saş tarafında
    bulunan cam suyu haznesinin ve alt muhafazanın düşen vidasını taktık ses kesildi :)
    Kısaca iki araçta alınası araçlar... Hoşcakalın

Citroen C4 ü sattım Honda CİVİC'e geri döndüm Citroen C4 ü sattım Honda CİVİC'e geri döndüm Citroen C4 ü sattım Honda CİVİC'e geri döndüm Citroen C4 ü sattım Honda CİVİC'e geri döndüm

• hayırlı olsun araçların ikiside güzel maşşallah
  • İkiside güzel araçlar, c4 daha cazip dizel olmasından ötürü. Kafa kafaya mı takasladınız ?

Yeni aracınızı güle güle kullanın, maşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de güzel hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasında kalsam tercih yapamazdım, o derece beğeniyorum ikisini de. Civic hem de Elegance. C4 ise Confort Plus. Zor tercih olurdu cidden. İkisinin de birbirine üstün olduğu noktalar var. İyi günlerde kullanın.

*C4 92 bg ise çok iyi yapmışsınız. Ama sanırım e-HDI kodu olan araçlar 92 bg olmuyordu.
  • Maşallah hocam kazasız belasız kullanıın inşallah.
  • C4 gerçekten çok kaliteli bir araba sürmedim, binmedim ama gerek dış kasası, gerek iç mekanı çok hoşuma gidiyor..Ama fiyatı bütçemin üstünde kalıyor o yüzden bakamıyorum bunlara..

Sizede Hayırlı olsun takasınız Allah kaza bela vermesin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Octavia'dan Megane'a Geçtim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dogru yolu bulmussun hayirli olsun usta

• Bence sizin acinizdan karli bir ticaret olmus.
    Ikinize de hayirli gelir insallah

• Hayırlı olsun , isinamadim şu japon arabalarına hele bu Civic te ki göğüs (dashboard)tasarımını hiç sevmiyorum bu kadar üstüne gelir mi arabanın göğsü

• Valla hocam ikiside güzel hayırlı olsun.
    Kendi adıma konuşiyim, 2 senedir 1.6 hdi motor kullanıyorum yakıtından memnunum.
    Benim için herşeyden önce yakıt gelir, yakıt olmasaydı honca civic tercihim olurdu.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız.Sizde + - leri güzel vermişsniz.

Lpg var mı ya da takacak mısınız?

Birde 2 yılda 15.000km yapan civic sahibi neden dizel araç istiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hayırlı olsun kazasız belasız.Sizde + - leri güzel vermişsniz.

Lpg var mı ya da takacak mısınız?

Birde 2 yılda 15.000km yapan civic sahibi neden dizel araç istiyor?

bence yakıt yüzünden değiştirdi nitekim 10lt fabrika verisi var hondanın , gerçekte biraz daha sapacaktır, zaten arkadaşa da söylemiş yakıt daha az yakıyordur senin c4 için diye de
  • Sizin açınızdan karlı bir alışveriş olmuş hayırlı olsun. Civic te lpg yoksa kalbiniz sıkışabilir ara sıra

• Hayirli olsun kazasiz belasiz iki tarafada ama sahsi fikrim citroen c4 daha kasli ve guzel duruyor daha teknolojik c4 dizeli alan kisi cok mutludur suan

• Hayırlı olsun.

C4 te 4 bijon varsa benimde garibime giderdi. İlk zaman biraz turbo eksikliğini hissedersiniz.

• Çok karlı bir iş yapmışsınız, civic kesinlikle üzmezve benim gözümde c4 den kat kat kaliteli bi araç

• aracınız hayırlı olsun bayhakan.

4 bijon olayı nedir arkadaşlar? ne gibi bir dezavantajı var?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde cok garibime giderdi.hatta boyle ureticileri kiniyorum

• Arkadasınız Bayram ediyordur 4,5 lt ortalama ile ve tum yol boyunca 5. Vitese düşmeden , istanbula gidince.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.