Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (971. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.788.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

Orijinalden alıntı: KELEBELEK

FIRSAT ARAÇLARIMIZ İÇİN , BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN LÜTFEN

533 717 06 64

DS4 1.6 E-HDI 115 HP DSPORT MCP STT NAVİGASYON,YAN ÇITA / MERCAN KIRMIZI / 72.500 TL

DS4 1.6 E-HDI 115 HP DSPORT MCP STT NAVİGASYON,YAN ÇITA / GÜMÜŞ GRİ / 71.500 TL

C-ELYSEE 1.2I CONFORT M/T CRUISE CONTROL,PLUS PACK / BEYAZ / 39.000 TL

C-ELYSEE 1.2İ EXCLUSIVE BMP / BEYAZ / 42.000 TL

BERLINGO COMBI SX 1.6HDI 90H E5 GP,PB /BEYAZ/ 42.500 TL

NEMO COMBI PLUS SX 1.3 HDI VİZYON 37.750 TL

Yok mu hiç c4 fırsat aracı?

yan çıta nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1000000

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-hatasiz-yakit-cimrisi-154742905/detay

bu araç nasıldır p.tesi almayı düşünüyorum

ilandaki araç d-style paket,ds4'ün en baz donanıma sahiptir.
    bunun yerine d-sport paketine bakın. daha donanımlıdır. ben olsam şu araca bir bakardım. temizse kaçırmayın
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sifirdan-farksiz-dizel-otomatik-128166653/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ds4 -- 22 Şubat 2014; 22:23:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1000000

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-hatasiz-yakit-cimrisi-154742905/detay

bu araç nasıldır p.tesi almayı düşünüyorum

Bence bu paraya 4 yaşındaki bu arabayı alacağına az kullanılmış c4 confort plus al.
    mesela:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-acil-satilik-c4-dizel-otomatik-confort-plus-paket-154266896/detay

• aracim hala satiliktir ilgilenen arkadas olursa bilginize neden satamadi bu adam diye dusunmeyin ucuza vermedigim icin piyasada bir suru arac var ezilmis bu arbalarla benim aracimla kiyas yapmayin 55 bin son fiyatim artik daha fazla inmiyecegim 54'e vermiyecegim hakki ne ise o tesekkurler herkeze iyi sohbetler
  • evet arkadaşlar bizim aracın kaktüsü de hafiften geliyor. ben beğendim şahsen.

http://forum.donanimhaber.com/m_87550769/f_//tm.htm#87550769
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanasa

Aracım 112 HP 6 ileri manuel dizel satılıktır Fiyat 50.000 TL
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-6-ileri-112-hp-confort-plus-manuelll-151552219/detay/

Ucuz değil mi...

• az önce geri vitese verip geri gelirken arkadaki arabaya çarptım.çizik bile oluşmadı ama ne geri kamera ne de arka park sensörü devreye girmemiş. bu ne biçim bi iş. park sensörü devreye girmeyebiliyorsa ve bu durumda araç bir arıza uyarısı da vermiyorsa. hiç takmasınlar daha iyi.arkamda bi insan olsaydı ne olacaktı peki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerelif

az önce geri vitese verip geri gelirken arkadaki arabaya çarptım.çizik bile oluşmadı ama ne geri kamera ne de arka park sensörü devreye girmemiş. bu ne biçim bi iş. park sensörü devreye girmeyebiliyorsa ve bu durumda araç bir arıza uyarısı da vermiyorsa. hiç takmasınlar daha iyi.arkamda bi insan olsaydı ne olacaktı peki.

Geçmiş olsun öncelikle.
    Navigasyon sonradan takılma heralde peki kamera göstermedimi arka tarafı
  • quote:

az önce geri vitese verip geri gelirken arkadaki arabaya çarptım.çizik bile oluşmadı ama ne geri kamera ne de arka park sensörü devreye girmemiş. bu ne biçim bi iş. park sensörü devreye girmeyebiliyorsa ve bu durumda araç bir arıza uyarısı da vermiyorsa. hiç takmasınlar daha iyi.arkamda bi insan olsaydı ne olacaktı peki.

hadi sensörü anladımda kamera nasıl devreye girmezki yani ya vardır ya yoktur bir şey göstermez
  • Arkadaşlar garanti uzatma hakkında ne düşünüyorsunuz. Siz hangi seçenek daha makul; garantiyi uzatmak mı yoksa uzatmamak mı?

• 3 yıl 30b km
  • quote:

Orijinalden alıntı: calop

Arkadaşlar garanti uzatma hakkında ne düşünüyorsunuz. Siz hangi seçenek daha makul; garantiyi uzatmak mı yoksa uzatmamak mı?

Hocam ben böyle giderse 30 000 bakımını da servis de yaptırmayacağım herhalde. Ya da malzemeleri alır sırf araç bakımı yapıldığı servis kayıtlarına girsin diye servis de yaptırabilirim. Fiyatlar gerçekten yüksek. Arıza riskine karşı önemli bir güvence servis ama kasko, yıllık vergi, bakım filan derken maliyet hep yükseliyor. Arıza riskini göze alacağım herhalde.
  • calop C kullanıcısına yanıt
    Kurlar (ve araba fiyatları) zıplamadan önce aklımda bu sene aracı değiştirmek vardı ve bu yüzden satarken avantaj olur diye garantiyi uzatmaya niyetliydim.
    Ama artık planları C4 ile minimum 2 sene daha şeklinde yapıyorum.

+1 yıl, 60 bin km için 500 küsür TL, +2 yıl 90 bin km için ise 1050 TL gibi bir şey fiyat verdiler.
    Bakımlarda yetkili servise gidecek ekstra para ile birlikte yaklaşık 2 bin TL.yi çöpe atacakmışım gibi geldiği için garantiyi uzatmayacağım.
  • m.k.o. kullanıcısına yanıt
    Hocam size yüksek fiyat vermişler iki ay önce bana
    +1 icin 450 gibi bir fiyat vermislerdi. Bugün servise gidecegim takrar fiyat isteyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

Ya da malzemeleri alır sırf araç bakımı yapıldığı servis kayıtlarına girsin diye servis de yaptırabilirim. Fiyatlar gerçekten yüksek. Arıza riskine karşı önemli bir güvence servis ama kasko, yıllık vergi, bakım filan derken maliyet hep yükseliyor. Arıza riskini göze alacağım herhalde.

Ben de garanti bitince aynı uygulamayı yaptım, sonraki bakımda da yapacağım.
  • 29 ay oldu alalı 17500 km de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

hadi sensörü anladımda kamera nasıl devreye girmezki yani ya vardır ya yoktur bir şey göstermez

sorunun ne olduğunu buldum.bizim hanım ayarlardan kamera ve arka sensörü devre dışı bırakmış.ah şu kadınlar
  • 
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.