Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (961. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melihbursa

quote:

Orijinalden alıntı: ömerelif

inanın bana hata yok.çünkü ilk depom total idi. o zaman yaz dı.tüketim 6.5 lt idi.shell aldıktan sonra 9 lt ye çıktı.ben de havalar soğuduğu için sandım.3 gün önce gene totale dönünce gene 7 lt ye düştü.her depo dolduruşta sayaçları sıfırlıyorum.

bende de aynı durum geçerli.
    bende shellden opetten test yaptım ve 2lt oynuyor.
    ayrıca motor sesi atrrı.
    şimdi artık hep totaldan alıyorum.

hocam bir de düşük hızlarda arabanın gazdan ayağını çekince aniden fren yapmış gibi yalpalaması sizde de oluyor muydu. yada düz yolda 60 a kadar hızlanıp gazdan ayağını çekince her vites küçültmede aynı şekilde fren yapar gibi yavaşlaması. sırf bundan dolayı kırmızı ışığı görünce boşa atıp öyle yavaşlıyordum. total alınca %90 düzeldi.bence bu Fransızların bi oyunu. kendi yakıtları satılsın diye ayar çekmiş olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermiş derviş -- 2 Şubat 2014; 1:03:56 >

• arkadaşlar 2012 model c4 üm var. silecek lastiği bulamıyorum. serviste orjinal parçası pahalı geldi. dışarda da bulamıyorum. bu konuyla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serirendo

arkadaşlar 2012 model c4 üm var. silecek lastiği bulamıyorum. serviste orjinal parçası pahalı geldi. dışarda da bulamıyorum. bu konuyla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.

galiba Peugeot 307 nin silecek lastiği c4 e uyuyor.onu dene
  • quote:

quote:

arkadaşlar 2012 model c4 üm var. silecek lastiği bulamıyorum. serviste orjinal parçası pahalı geldi. dışarda da bulamıyorum. bu konuyla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.

olabilir, ama yeni kasa çıkalı 3 yılı geçiyor. şimdiye kadar binlerce kullanıcı silecek değiştirmiş olmalı, farklı bir çözüm olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

olabilir, ama yeni kasa çıkalı 3 yılı geçiyor. şimdiye kadar binlerce kullanıcı silecek değiştirmiş olmalı, farklı bir çözüm olabilir.

bugune kadar degıstırenler ya servısten degıstırdı yada 307 nın sılecegını sıparıs verdı.aynı urun merak etmeyın sıkıntı yasamazsınız.c4 dıye arattıgınızda bulamıyorsunuz malesef

• Arkadaşlar yakın zamanda c4 dizel otomatik Comfort plus paket fiyatı alan oldu mu.En uygun hangi bayiden alabilirim?

Auris advance mmt ile bu araç arasında kaldım. Ne yapsam ki???
  • wadet W kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat iyi alınabilir, ancak eğer uzun süre binecekseniz ve 3-4k fazla verebilecek durumdaysanız plus paketli bir araç tercih etmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

2 Şubat Pazar(bu pazar) günü Ankara Göksu Parkı nda Citroen buluşması gerçekleşecektir. Katılmak isteyenler gönül rahatlığıyla katılabilirler.
    Tanışma, hoş sohbet veeee en önemlisi sucuk ekmek partisi olacaktır. (Herkes kendi sucuğunu getirmek şartıyla :D)

Not: Pazar günü, en geç saat 11 de Göksu AVM otoparkında buluşulup oradan Göksu Parkı na geçilecektir.
    Buluşma linkini aşağıda paylaşıyorum.

http://www.trcitroen.com/forum/showthread.php?t=6067

Teşekkürler...

kaçırdık desene. nasıldı.

• quote:

quote:

quote:

inanın bana hata yok.çünkü ilk depom total idi. o zaman yaz dı.tüketim 6.5 lt idi.shell aldıktan sonra 9 lt ye çıktı.ben de havalar soğuduğu için sandım.3 gün önce gene totale dönünce gene 7 lt ye düştü.her depo dolduruşta sayaçları sıfırlıyorum.

ayrıca motor sesi atrrı.

hocam bir de düşük hızlarda arabanın gazdan ayağını çekince aniden fren yapmış gibi yalpalaması sizde de oluyor muydu. yada düz yolda 60 a kadar hızlanıp gazdan ayağını çekince her vites küçültmede aynı şekilde fren yapar gibi yavaşlaması. sırf bundan dolayı kırmızı ışığı görünce boşa atıp öyle yavaşlıyordum. total alınca %90 düzeldi.bence bu Fransızların bi oyunu. kendi yakıtları satılsın diye ayar çekmiş olabilirler.

17000 km lik shell istikrarından sonra 200 tl lik alım ile total e geçtim.
    araç düz yoplda 1 den 2 ye bir tik daha az devirde geçiyor gibi. tam olarak tespit edemedim ama böle.

• quote:

quote:

quote:

ayrıca motor sesi atrrı.

yok böyle bir şey silkeleme falan olmadı.
    sadece motor sesi bariz bir şekilde içeride arttı.
    sonra da direk totala döndüm ve 2 depo sonra ses normal seviyeye geldi.

• Gayet güzeldi. Trcitroen de buluşma fotoları, video ekli. Çok şey kaçırdınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar cumartesi erzurum Amasya ankara roplam 1018 km yol yaptim erzirimda depoyu fulledim halen isik yanmadi 250 km gosteriyor kalan menzile ortalama 5.0 bugunde kayas yeni mahalle yaptim bakalim kac kmde isik yanacak fotograflayip göndereceğim

• Ortalama hiz 120 km elmadagi tirmanirken 130 140 biraz bastim

• Ankara buluşmasına ben de gelecektim ama eşim hamile çocuk doğdu doğacak :) arkadaşlarla tanışmış olurduk güzel olurdu ama nasip değilmiş..Arkadaşlar C4 ümün yanına 1990-1994 arası mercedes 200 e almayı kafama koydum, şehiriçinde falan bineceğim, bugün çalıştığım ilçede arkadaşın arabaya bindim böyle bir konfor yok anlatılmaz yaşanır :) ve sıkı durun araba 410.000 km yapmış.Siz değerli arkadaşların fikirlerini almak istedim bu konuda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy-s

Arkadaşlar yakın zamanda c4 dizel otomatik Comfort plus paket fiyatı alan oldu mu.En uygun hangi bayiden alabilirim?

Auris advance mmt ile bu araç arasında kaldım. Ne yapsam ki???

Benim soru arada kaynadı
  • Arkadaşlar 2012 model citroen c4 comfort plus 112 hp beyaz 35000 de ki aracımı satıyorum.

47000 tl istiyorum.

daha ne diyim sıfırı patladı gitti :)
  • dark_dewil D kullanıcısına yanıt
    Ben de bu aracın sıfırını araştırıyorum. 64 bin tl den aşağı bulamadım. Bence fiyatınız çok düşük.
  • Merhaba arkadaşlar,

Şu zamana kadar c4 için forumda ve çeşitli sitelerde okuduklarımdan çıkarttığım;

- Arka süspansiyonların konforsuzluğu ve tabiri caizse ufak bir çukur yada tümsekte bile ''tak'' diye ses çıkması.
    Her ne kadar binip test etmemiş de olsam büyütülecek bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Benim Opel Corsa'nın da süspansiyonlarının sert olduğunu göz önüne alırsak çok da yadırgamam heralde.

- Aracın yüksek hızlarda, 130-140, özellikle direksiyonunda titreme yaşanması ve aracın yalpalaması. Bu bana kalırsa diğerine göre daha ciddi bir sorun. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar salıncak burcu denen zımbırtıyı serviste değiştirdikten sonra sorunun kısmen de olsa ortadan kalktığını sölüyorlar. Bunu dışında rot-balans ayarı da işe yarayabilir diyenler var.

Ben 2.el düşünen birisiyim. Aldığım araçta bahsedilen titreme olayı yaşanırsa salıncak burçlarının değişimi ve rot-balans ayarı kesin çözüm olur mu? Olur ise maliyetleri ortalama olarak kaça çıkar?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: KafzieL

Merhaba arkadaşlar,

Şu zamana kadar c4 için forumda ve çeşitli sitelerde okuduklarımdan çıkarttığım;

- Arka süspansiyonların konforsuzluğu ve tabiri caizse ufak bir çukur yada tümsekte bile ''tak'' diye ses çıkması.
    Her ne kadar binip test etmemiş de olsam büyütülecek bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Benim Opel Corsa'nın da süspansiyonlarının sert olduğunu göz önüne alırsak çok da yadırgamam heralde.

- Aracın yüksek hızlarda, 130-140, özellikle direksiyonunda titreme yaşanması ve aracın yalpalaması. Bu bana kalırsa diğerine göre daha ciddi bir sorun. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar salıncak burcu denen zımbırtıyı serviste değiştirdikten sonra sorunun kısmen de olsa ortadan kalktığını sölüyorlar. Bunu dışında rot-balans ayarı da işe yarayabilir diyenler var.

Ben 2.el düşünen birisiyim. Aldığım araçta bahsedilen titreme olayı yaşanırsa salıncak burçlarının değişimi ve rot-balans ayarı kesin çözüm olur mu? Olur ise maliyetleri ortalama olarak kaça çıkar?

Teşekkürler

Benim aracimda bunların hiçbiri yok. Fazla kafaya yakmayın derim.

Yeni corolla konusuna bir bakın, millet nelerdeb şikayet ediyor: gogusten gelen ziriltilar, kapı içlerinde sesler, arka davlumbazda citirtilar vs vs.

C4 bunlarin yaninda ballı kaymak

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_dewil

Arkadaşlar 2012 model citroen c4 comfort plus 112 hp beyaz 35000 de ki aracımı satıyorum.

47000 tl istiyorum.

daha ne diyim sıfırı patladı gitti :)

sıfırı 64bin denilen aracı neden bu kadar ucuza verip piyasayı düşürüyorsunuz? aracınız ağır hasarlı mı ?
  • 
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.