Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (929. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.967
Cevap
174
Favori
1.783.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 927928929930931
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ocean34

quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

Beyler ds4 ne zaman kasa değiştirecek ?

Şu ana kadar herhangi bir duyum yok.

peki 2014 ds4 lerde farkılıklar olacak mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ocean34

quote:

Beyler ds4 ne zaman kasa değiştirecek ?

Şu ana kadar herhangi bir duyum yok.

peki 2014 ds4 lerde farkılıklar olacak mı ?

Gerek citroen gerekse diğer haber site ve forumlarında da bununla ilgili bir bilgi paylaşımı yok. Şimdilik makyaj olmadan aynen devam edecek gibi.
  • Tekleme konusunda yanıtlar için teşekkürler. Yalnız Amadeus hocam 90-95 arası hizda 6.viteste ve yaklaşık 2500 dev/dk. Çeviriyor. Yani çok düşük bi devir değil bence. Yakıt diye dusunsek opet alıyorum daha ne yapalım amma nazlaniyor bu arabada. Ya millet full varken kullanıyordu cayir cayir biz korkudan opet total shell.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan008

Tekleme konusunda yanıtlar için teşekkürler. Yalnız Amadeus hocam 90-95 arası hizda 6.viteste ve yaklaşık 2500 dev/dk. Çeviriyor. Yani çok düşük bi devir değil bence. Yakıt diye dusunsek opet alıyorum daha ne yapalım amma nazlaniyor bu arabada. Ya millet full varken kullanıyordu cayir cayir biz korkudan opet total shell.

2500 devir mi:) hımm bende 5. viteste o süratte o kadar devir çeviyor yavv.

valla yakıt konusunda arkadaşlar haklı bende po alıyordum shell'e geçince bariz fark oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The.Rhino

rengi hakkında fikir belirticek var mı?

bir de şu far camındaki çizikler nasıl giderilir acaba? nasıl olduğu hakkında en küçük bir fikrim yok da

Far camındaki cizikleri gidermek için çok derin değil ise cila, derin ise pasta iş görecektir.

Ancak cizikler çok çok derin ise ellememek doğru olacaktır.

İyi forumlar...

• millet otomotik el freni ile ilgili bişey de benden.

arabam comfort plus mcp.

hava bu gün eksilerde. donmasın diye yokuşta yokuş aşağı durup geri vitese aldım.

el frenini indirdim araba hareket etmedi. motoru çalıştırmadan boşa aldım. neredeyse önümdeki araca çarpacaktım.

motor çalışmadığı için fren hidroliği çalışmadı.çok dikkat

ama güzel olan el frenini çekmeden geri viteste arabayı park ettim.kapıyı açınca uyarı sesi ötmeye başladı.kapıyı dışarıdan kapattım.uyarı sustu. tekrar açınca tekrar uyarıya başladı.

bu da güzel bi özellik.
  • s.a arkadaşlar
    benim araç c4 92 bg manuel 30.000 bakımda elektrik devresi arızası nedeniyle bsı beyin güncellemesi yapıldı şimdi
    araba 1 ve 2.viteste 1000-1500 devir aralığında gaza dibine kadar basılsa bile 5-10 saniye
    hiç tepki vermiyor baygınlaşıyor sonra birden şahlanıyor bu bazen beni zor durumda bırakıyor
    başına gelen veya çözümü nedir bilen varmı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan3838 -- 6 Aralık 2013; 8:28:43 >
  • LPG ye 30 kuruştan sonra , dün de benzine 11 kuruş zam olmuş

Bu ülkede maliye bakanı olmak varmış.. Bindir akaryakıta- bindir tekele ,al sana bütçeye kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 6 Aralık 2013; 9:22:58 >
  • bu akşam c4'ümle bursa yolcusuyum. yarın akşam da dönüş yapcam..bursa da görürseniz bi dıt dıt'ınızı eksik etmeyin
  • Beyler 2012 Model EHDI MCP Comfort aracımı 30 bin bakımına sokacağım.
    Araçta kafama takılan bir durum var, servise gitmeden sizede danışmak istedim.

90-110 km arasında gazdan ayağımı çekip tekrar gaz verdiğimde ilk anda küt diye bir ses geliyor. sanki şaft'ta bir boşluk varmışta gaza basınca o boşluk vuruntu şeklinde ses yapıyormuş gibi(en iyi böyle tarif edebildim bu sesi)

Aracında böyle bir ses dikkatini çeken oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dippu -- 6 Aralık 2013; 11:03:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

LPG ye 30 kuruştan sonra , dün de benzine 11 kuruş zam olmuş

Bu ülkede maliye bakanı olmak varmış.. Bindir akaryakıta- bindir tekele ,al sana bütçeye kaynak

Yarinda motorine geliyor zam. Hic kimseden ses yok ilginc.

• Arabamı çok seviyorum.

İyi ki c4 almışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 6 Aralık 2013; 16:56:57 >

• Günaydın. Debriyajı komple degişen varmı arkadaslar garantiden. Benim aracta rulman degısmıstı sımdı tamamen degıstı artık sinirlerim bozulmaya basladı

• quote:

Orijinalden alıntı: boudoff

Günaydın. Debriyajı komple degişen varmı arkadaslar garantiden. Benim aracta rulman degısmıstı sımdı tamamen degıstı artık sinirlerim bozulmaya basladı

hoca senin aracın ile yaşadıklarını kimse yaşamadıki cevap veremiyoruz, dava falan aç değiştir şu aracı ya da çok sağlam bir servise götür başka bir tavsiyede bulunamıyoruz.

gerçekten geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 7 Aralık 2013; 12:33:24 >
  • Dava acıpta kazanan varmı hiç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: boudoff

Dava acıpta kazanan varmı hiç ?

forumda bir yığın var hocam, hiçbir şey değilse davayı duyunca araçla doğru düzgün ilgilenirler.
  • ne zamandır rampada geri geri kalkmamıştım. Yine ağır bir balata kokusu malesef elimde kalacak araba

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar57

ne zamandır rampada geri geri kalkmamıştım. Yine ağır bir balata kokusu malesef elimde kalacak araba

bir şey olmaz sakin ol hocam düz vitesli araçlarda da aynı zamazingo oluyor.

geri viteste yokuş yukarı kalkarsan balataları zorlarsın normal. biraz ömründen yedin balatanın ama bu tüm araçlarda olan bir durum, bizim araca özgü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 7 Aralık 2013; 12:36:23 >
  • baskı balatanın olduğu her araçtaki gibi normal birşey, yarım debriyaj yapıyor sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerelif

arkadaşlar benim arabam 750 km de henüz.

2. 3. 4. viteste hızlanırken motordan ıslık sesine benzer bi ses geliyor.yani devir yükselirken oluyor.

aynı ses bindiğim münübüslerde de geliyordu cok sinir olurdum.

servise götürdüm. biraz baktılar ne olduğunu anlamayınca da normal dir deyip geçiştirdiler.aynı sorunu yaşayan var mı acaba

Aynı ses bende de var. Vites ne olursa olsun 55-65km hızlar arası ses geliyor. 65 i geçtiğin anda kesiliyor.55-65 arası sabit hızla gidersen ses kesiliyor.Ne zaman gaza basıp hızlanıyorsun ses geliyor.
    Servis bu sesin şanzumandan geldiğini ve bir sorun olmadığını söylüyor.Şanzumanın mcp yada manuel olması farketmiyor.Arabayı ilk aldığımda bayideki test arabasını da tekrardan sürmüştüm, üstüne birde servis müdürünün arabasınıda sürmüştüm. Aynı ses o araçlarda da vardı.

Yetkili diğer servisede götürecem aracı.Orasıda aynı şeyi söylerse yapacak birşey yok. Bu arada aracı 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım sadece 55-65 arası vites bağımsız ıslık sesi var.Araç Manuel.

• 
Sayfa: önceki 927928929930931
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.