Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafam33

aslında tam sormak istediğim 5 hafıza seçeneği var

mesela

1. 50
    2. 60
    3. 90
    4. 150
    5. 200

olsun diyelim

ben tek bir tuşabasarak 5. seçenek olan 200 km hızı seçebiliyormuyum

yoksa manuel basılı tutup 50 km hıza gelecek sonra eli çekip tekrar + ya basarak 60 km hıza gelip .... yaparak 200 km hıza mı gelecem eğer böyleyse dreksiyondaki mem tuşu ne işe yarar ? ve çok uğraştırıyor,
    kılavuza baktım ama açıklamasından anlamadım, yolda giderkende o mem tuşuna basıp radyonun 1-2-3-4-5 tuşlarını denedim olmadı bunun kolayı olmalı , bir veya iki tuşla 5. seçeneği seçebilmeliyim , yoksa direksiyondaki mem tuşunun bir espirisi yok bence

Elimle arttırsam daha iyi moduna döndük
    Henüz hafızayı denemedim bugün bir test edip, ne kadar kolay/zor olduğunu görelim bir.
    Fakat dediğin gibi pek kullanıcı dostu durmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: INCARA

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Bu arada aramızda hiç grafiker, designer vs yok mu?
    Bir C4 çalışması yapsa da bastırıp arka cama yapıştırsak

www.su1design.com

Saygılarımla..

Nasıl birşey istiyorsunuz ?? , İçerik ne olsun ??

Aşağıdaki gibi birşey olabilir,
    altına da C4 Klubü vb bir slogan..

favorim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Melexykvc

Bu arada irfan bey excel dosyasi cok guzel olmus elinize saglik eksik klan yerleri tamamlayayim yas 26; istanbul uskudar; exclusive e-hdi kör nokta 112 mcp

Listenin son durumu:

• bu arabanın sahibi burdamı merak ettim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Melexykvc

Bu arada irfan bey excel dosyasi cok guzel olmus elinize saglik eksik klan yerleri tamamlayayim yas 26; istanbul uskudar; exclusive e-hdi kör nokta 112 mcp

Listenin son durumu:

elinize sağlık çok güzel olmuş.bu arada bende izmir denim.yaş 29

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekdid -- 16 Ağustos 2011; 11:09:58 >

• yol tutuşunu merak eden arkadaşımız için esp testi

ve karavan tip c4 bayağı güzel duruyor

benim adım var arabam yok :) mustafam33- mustafa c4 2011 mcp 112 hp ehdi + plus paket + mercan kırmızısı yaş 32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 16 Ağustos 2011; 11:41:15 >

• arkadaşlar
    mart ayında 1,6HDI 92'lik confort aracımı 39000 tl'den aldım ve şuan 6000 tl kar yapmak güzel bir duyguymuş :) maşallah altından daha hızlı artıyor:)
    Şu yaptığınız liste nedir onu anlayamadım.
  • Adım okan istanbul avcılar yaş 43 aracım 2011 Yeni CITROËN C4 1.6 VTi 120 HP Confort M/T Show kırmızı .Listeye eklemniz dileği ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

arkadaşlar
    mart ayında 1,6HDI 92'lik confort aracımı 39000 tl'den aldım ve şuan 6000 tl kar yapmak güzel bir duyguymuş :) maşallah altından daha hızlı artıyor:)
    Şu yaptığınız liste nedir onu anlayamadım.

Yeni citroen C4 sahiplerinin listesi, tanismak amacli..
  • Adım melih
    Bursa Dikkaldırım yaş 29 aracım 2011 Yeni CITROËN C4 1.6 HDI 92HP Confort M/T Beyaz
    Listeye eklemniz dileği ile.
  • quote:

bu arabanın sahibi burdamı merak ettim

2-3 aydır sahibinden de duruyor, arabamı almadan önce bakmıştım
    Aslında görsel olarak güzel olmuş, karartılmış farlar, stoplar arabaya hava katmış.
    Alıcı çıkmaması enteresan.

• Revize liste;

• Koltuklarin altinda cekmece varmis ne soylemiyorsunuz yahu yeni fark ettim :)

Bu arada Ben Goker Istanbul (su ara hafta ici habire ankara) yas 33 2011 e-hdi comfort plus mcp fume rengi

Memory fonksiyonu bencede cok sacma bosu bosuna yer harcamislar direksiyonda bi de o tus icin, bir de soz konusu mazot lambasi bende de yanip sonuyor ama takilmiyorum.

Son bir soru 15.000 bakimima 400 km kaldi ankarada tavsiye edebileceginiz servis var mi yoksa hafta sonu istanbulda bir yere mi gitmeliyim bir de fiyat nedir bilgisi olan ?
  • Ben söylememişmiydim yav.. Yılmaz Antalya yaş 39 2011 Yeni CITROËN C4 1.6 HDI 92HP Confort M/T Beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: civileng06

buarada aracın yeni bir özelliğini keşfettim daha önce yazıldımı bilmiyorum. flaşörleri yaktığınızda 1 dakika kadar içeri de "klik klik" sesi oluyor fakat sonrasında ses kayboluyor ve dörtlüler yanıp sönmeye devam ediyor sizinde kafanız şişmiyor.

Araçta bu tip ince düşünülmüş çok ayrıntı var.. Mesela 4 camda tam otomatik.. Benim ful dediğim yeni sportage de bu sadece şoför kapısında vardı.. Her iki ön koltuk da yükseklik ayarlı.. Her iki ön koltuğun altında çok kullanışlı saklama kabı mevcut.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
  • irfan hocam liste güzel olmuş eline sağlık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada aramızda hiç grafiker, designer vs yok mu?
    Bir C4 çalışması yapsa da bastırıp arka cama yapıştırsak

www.su1design.com

Saygılarımla..

Nasıl birşey istiyorsunuz ?? , İçerik ne olsun ??

Aşağıdaki gibi birşey olabilir,
    altına da C4 Klubü vb bir slogan..

favorim bu

İlki güzel ama daha şık birşey olmalı. Birde bizim aracın güzel , karizma resimlerini bulmanız lazım böyle yandan. Böyle bir silüet çizemem , o çizimcilerin işi. Çizerseniz ekleme yaparım ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 16 Ağustos 2011; 15:21:46 >

• Ahh ulugöl ahh ömrümü çürüttün!

Arkadaşlar biliyorsunuz dün "Yakıt filtresinde su var" göstergesi yüzünden aracı servise bırakmıştım.

Ama gösterge sadece kontak açılışında yanıp sönüyordu bildiğiniz gibi. Bugün aracınız hazır , yakıt filtresi temizlendi ve ayarlar yapıldı. Bir daha böyle bir hatada depo sökülecek ve kontrol edilecek diye aradılar. Bir ücret çıkmadığını söylediler.

Aracı almaya gittim ve kontağı çalıştırdığımda aynı işaret yine yanıp sönüyordu. Ordaki arkadaşa bunu gösterdim , araçta bir sorun yok ama ben bir arkadaşlara sorayım sizi ararım dedi.

Daha sonra beni aradı ve yakıt filtresinin değişmesi gerektiğini söylediler. Bu sefer benim peder apar topar aldı aracı , ulugöl'ün yolunu tuttu. Gelişmelerden haberdar edicem.

Renault'ta ki gibi aracımızın ilk aylarında servise götürmeye başladık. Umarım bir sorun çıkmazda bu araçtanda soğumayız..

• quote:

Ahh ulugöl ahh ömrümü çürüttün!

Arkadaşlar biliyorsunuz dün "Yakıt filtresinde su var" göstergesi yüzünden aracı servise bırakmıştım.

Ama gösterge sadece kontak açılışında yanıp sönüyordu bildiğiniz gibi. Bugün aracınız hazır , yakıt filtresi temizlendi ve ayarlar yapıldı. Bir daha böyle bir hatada depo sökülecek ve kontrol edilecek diye aradılar. Bir ücret çıkmadığını söylediler.

Aracı almaya gittim ve kontağı çalıştırdığımda aynı işaret yine yanıp sönüyordu. Ordaki arkadaşa bunu gösterdim , araçta bir sorun yok ama ben bir arkadaşlara sorayım sizi ararım dedi.

Daha sonra beni aradı ve yakıt filtresinin değişmesi gerektiğini söylediler. Bu sefer benim peder apar topar aldı aracı , ulugöl'ün yolunu tuttu. Gelişmelerden haberdar edicem.

Renault'ta ki gibi aracımızın ilk aylarında servise götürmeye başladık. Umarım bir sorun çıkmazda bu araçtanda soğumayız..

boşu boşuna uğraşyosun :D aracında bir sorun yok

• arkadaşım bak bende dahil başka arkadaşların aracında da bu işaret yanıp sönüyor.anlaşılan yanıp sönmesi sorun değil motor çalışırken sabit yanmadığı sürece sorun yok.bence servis iç güzarlık yapıyor ve konuya hakim değil. bence aracını kurcalatma veya için rahat etmiyecekse kitapçığıda göstererek başka servise sorr.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.