Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drchtygn

quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Bu başlıkta araca hepsiburada dan paspas ve bagaj havuzu alacağını söyleyen bir arkadaş vardı. Nedir durum, memnun mudur? Tavsiye eder mi?

Ben Hepsiburada'dan sipariş vermiştim ancak 15 günde ürünleri göndermeyince siparişimi iptal ettim. Modacar'ın kendi sitesinden Modacar marka paspas ve bagaj havuzu aldım. bagaj havuzu bagaja tam oturdu ve çok kullanışlı. kesinlikle tavsiye ederim. ancak paspaslar yeni C4 için yazmasına rağmen sitelerinde araca tam uyumlu değil. fakat hiç yoktan iyidir. paspas ve bagaj havuzu toplam 140 TL idi sanırım.

hocam senın araç cam tavan beyaz renk dimi van dan almıştın?

• Arkadaşlar bende 2007 model citroen c4 1.6 92Hp dizel aracım var arabada hiçbir boya ve arıza söz konusu değil çok temiz bir araba.sizce bu aracı ne kadara satarız?teşekkürler
  • quote:

quote:

Bu başlıkta araca hepsiburada dan paspas ve bagaj havuzu alacağını söyleyen bir arkadaş vardı. Nedir durum, memnun mudur? Tavsiye eder mi?

Ben Hepsiburada'dan sipariş vermiştim ancak 15 günde ürünleri göndermeyince siparişimi iptal ettim. Modacar'ın kendi sitesinden Modacar marka paspas ve bagaj havuzu aldım. bagaj havuzu bagaja tam oturdu ve çok kullanışlı. kesinlikle tavsiye ederim. ancak paspaslar yeni C4 için yazmasına rağmen sitelerinde araca tam uyumlu değil. fakat hiç yoktan iyidir. paspas ve bagaj havuzu toplam 140 TL idi sanırım.

Cevap için teşekkür ederim. Paspasların tam uyumlu olmaması kötü olmuş. Araçla birlikle verilen paspaslar halı ve c4 yazıyor üzerinde ama sabitleyici delikleri uymuyor. Hepsiburada da satılan farklı bir marka sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xoxfbxox

Arkadaşlar bende 2007 model citroen c4 1.6 92Hp dizel aracım var arabada hiçbir boya ve arıza söz konusu değil çok temiz bir araba.sizce bu aracı ne kadara satarız?teşekkürler

Pek yeri değil ama,
    21bin isteyen de var, 31 bin isteyen de.
    Otomatikliğine, km sine, temizliğine vs kendin benzer bir fiyat çıkarman gerek.
    Sahibinden e bir bakıver.
  • quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkür ederim. Paspasların tam uyumlu olmaması kötü olmuş. Araçla birlikle verilen paspaslar halı ve c4 yazıyor üzerinde ama sabitleyici delikleri uymuyor. Hepsiburada da satılan farklı bir marka sanırım.

Serviste sordum, Tokat'ta. Yeni orijinal C4 kauçuk paspaslara 105 TL dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

quote:

hocam senın araç cam tavan beyaz renk dimi van dan almıştın?

Evet beyaz renk cam tavan. Aracı Van'dan aldım.

• Arkadaşlar bu arada aracıma kendim cila(wax) uygulaması yaptım. dün aracım ağaç altında kalmıştı sağolsun bütün kuşlar üzerinden geçmiş. cilayı denemek için iyi oldu aslında. kurumuş kuş pisliğine su dökünce hepsi akıp gitti. yani cila işe yarıyor. ilgilenen olursa daha detaylı bilgi verebilirim.
  • aracınız hayırlı olsun o araç için pazarlık yapmıştık anlaşamamıştık.özellikle cam tavan istiyordum kısmet sizeymiş.güle güle kulllanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

aracınız hayırlı olsun o araç için pazarlık yapmıştık anlaşamamıştık.özellikle cam tavan istiyordum kısmet sizeymiş.güle güle kulllanın.

teşekkürler. İlginçtir bende cam tavan istemiyordum ilk başta. bayideki beyaz tek araç bu vardı. ama şimdi iyiki cam tavanlı almışım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Orijinalden alıntı: cmlmj23

Merhaba Citroen dostları,

Fransız arabasından nefret eden birisi olarak dış görüntüsüne açık olarak test sürüşü dahi yapmadan saiparişini verdiğim 92Hp dizel confort aracıma perşembe günü kavuştum. Son fiyatları gördükten sorna çok mutluyum çünkü sıkı bir pazarlığın neticesinde 41.700TL ye almıştım aracı.

arabanın dış görünüşü, konsol dizaynı, tasarım mükemmelliklerinin yanında sürüş keyfi muhteşem.

şuan için yol elverdiği sürece aracın ekranında yazan vites değişimine dikkat ederek kullanıyorum. ama sanırsam fransız İstanbul'da yolların genelinin yokuş olmasını hesaba katmamış :)

herkese kazasız belasız keyifli yolculuklar

neden yokuşları çıkamıyormusun , ben 120 la girdiğim yokuşu 160 la bitirebiliyorum :) gaza basarken korkma rodaj filan yok

Çok dik olmasa gerek bu yokuşlar? :) Ben hafif eğimli olan yollarda bazen gazı köklesem de 170'i falan geçemiyorum. Aracım 112 HP.. Anlamadım neden böyle olduğunu.. :S

• quote:

Orijinalden alıntı: T-u-N-i-X

quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Orijinalden alıntı: cmlmj23

Merhaba Citroen dostları,

Fransız arabasından nefret eden birisi olarak dış görüntüsüne açık olarak test sürüşü dahi yapmadan saiparişini verdiğim 92Hp dizel confort aracıma perşembe günü kavuştum. Son fiyatları gördükten sorna çok mutluyum çünkü sıkı bir pazarlığın neticesinde 41.700TL ye almıştım aracı.

arabanın dış görünüşü, konsol dizaynı, tasarım mükemmelliklerinin yanında sürüş keyfi muhteşem.

şuan için yol elverdiği sürece aracın ekranında yazan vites değişimine dikkat ederek kullanıyorum. ama sanırsam fransız İstanbul'da yolların genelinin yokuş olmasını hesaba katmamış :)

herkese kazasız belasız keyifli yolculuklar

neden yokuşları çıkamıyormusun , ben 120 la girdiğim yokuşu 160 la bitirebiliyorum :) gaza basarken korkma rodaj filan yok

Çok dik olmasa gerek bu yokuşlar? :) Ben hafif eğimli olan yollarda bazen gazı köklesem de 170'i falan geçemiyorum. Aracım 112 HP.. Anlamadım neden böyle olduğunu.. :S

benzinlimi ? turbo dizel mi? aracınız ben 200 km hızı çok kısa sürede buluyorum yokuş aşağı 220 yapanlar vardı resimde koymuşlardı, 170 geçememenin bir kaç nedeni olabilir

düşük lastik havaları
    karşıdan esen güçlü rüzgar
    aracın çok dolu olması 5-6 kişi bagaj tam dolu olursa 170 de iyi hız sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 8 Ağustos 2011; 22:22:39 >

• Arkadaşlar cuma günü teslim almış olduğum aracıma Ankara Göral da park sensörü taktırdım.Fakat sensörü taktırdıktan sonra ödemeyi alan bayan eğer park sensörünün takıldığı parçalarda bir problem olursa o parçalar garanti kapsamında sayılmaz gibi saçma sapan bir laf etti. Ben dumura uğramış bir halde ozaman daha niye size taktırıp kazık yiyoruz derken servisten Uğur Bey diye bir arkadaşla görüştü ve birşey olmuyormuş falan gibi yarım ağız bir laf söyledi. İşim acele olduğu için çokta uzatmadan çıktım servisden. Fakat açıkcası kafamda karıştı. Göral ne yaptığını biliyormu anlamadım. Bugüne kadar zaten satıştan hiç memnun kalmadım. Şimdi yaşadıklarımı burya yazıyorum ve en azından servis için Göralla devam edip etmeme konusunda yardımınızı bekliyorum
    1-Araç liste fiyatından araç satmak
    2-sanki aracı zorla alıyormuşsunuz gibi ilgi ve alakasızlık
    3-ilk satışta kesin 10 gün içinde geliyor dedikten sonra kapora alıp 20000 lira daha ödeme aldıktan sonra siz arabayı en az 15 gün daha beklemeyin dediler. Benim madem öyle almıyorum aracınızı demem üzerine ertesi gün aracınız geldi deyip 3 gün içinde teslim ettiler.
    4-Ve son olarak bu park sensörü olayı. Önce 175 lira herşey dahil fiyat veriyorlar sonra serviste yok efendim ona işçilik kdv dahil deyip 286 liraya çıkardılar fiyatı. Ve buna rağmen birde garanti problemi.
    Bu yazdıklarımın büyük ölçüde satış temsilcileriyle falan bir alakası olmadığını da düşünüyorum bu politika meselesi gibi geliyor bana.
    Sizce ne yapmalı bundan sonrası için?

• quote:

Orijinalden alıntı: civileng06

Arkadaşlar cuma günü teslim almış olduğum aracıma Ankara Göral da park sensörü taktırdım.Fakat sensörü taktırdıktan sonra ödemeyi alan bayan eğer park sensörünün takıldığı parçalarda bir problem olursa o parçalar garanti kapsamında sayılmaz gibi saçma sapan bir laf etti. Ben dumura uğramış bir halde ozaman daha niye size taktırıp kazık yiyoruz derken servisten Uğur Bey diye bir arkadaşla görüştü ve birşey olmuyormuş falan gibi yarım ağız bir laf söyledi. İşim acele olduğu için çokta uzatmadan çıktım servisden. Fakat açıkcası kafamda karıştı. Göral ne yaptığını biliyormu anlamadım. Bugüne kadar zaten satıştan hiç memnun kalmadım. Şimdi yaşadıklarımı burya yazıyorum ve en azından servis için Göralla devam edip etmeme konusunda yardımınızı bekliyorum
    1-Araç liste fiyatından araç satmak
    2-sanki aracı zorla alıyormuşsunuz gibi ilgi ve alakasızlık
    3-ilk satışta kesin 10 gün içinde geliyor dedikten sonra kapora alıp 20000 lira daha ödeme aldıktan sonra siz arabayı en az 15 gün daha beklemeyin dediler. Benim madem öyle almıyorum aracınızı demem üzerine ertesi gün aracınız geldi deyip 3 gün içinde teslim ettiler.
    4-Ve son olarak bu park sensörü olayı. Önce 175 lira herşey dahil fiyat veriyorlar sonra serviste yok efendim ona işçilik kdv dahil deyip 286 liraya çıkardılar fiyatı. Ve buna rağmen birde garanti problemi.
    Bu yazdıklarımın büyük ölçüde satış temsilcileriyle falan bir alakası olmadığını da düşünüyorum bu politika meselesi gibi geliyor bana.
    Sizce ne yapmalı bundan sonrası için?

aynı şeyler benimde başıma geldi, otosay şaşmazdaki olan servis nispeten biraz daha alakalı, ankarada olmama rağmen ozaman arabayı istanbuldan arkasotodan telefonla aldım, görmediğim bir adama 50 bin havale yaptım okadar gözüm döndü düşün yani, ben otosayı şikayet etmiştim arayıp özür dilediler demekki ay nı tas aynı hamam , sana önerim benim gibi citroen.com.tr sayfasına gir ve şikayet et, faturanı sakla o senin garantin mecbur arıza durumunda değişecekler, umarım fatura almıştırsın ?

• quote:

aynı şeyler benimde başıma geldi, otosay şaşmazdaki olan servis nispeten biraz daha alakalı, ankarada olmama rağmen ozaman arabayı istanbuldan arkasotodan telefonla aldım, görmediğim bir adama 50 bin havale yaptım okadar gözüm döndü düşün yani, ben otosayı şikayet etmiştim arayıp özür dilediler demekki ay nı tas aynı hamam , sana önerim benim gibi citroen.com.tr sayfasına gir ve şikayet et, faturanı sakla o senin garantin mecbur arıza durumunda değişecekler, umarım fatura almıştırsın ?

Evet faturam var, en azından onu verdiler şikayet etmeyi düşünüyorum ama birşey değişeceğine dair bir umudum yok. Aynı şeyi yapmayı bende düşündüm ama bayilerde araç sıkıntısı vardı, artık bakımlar için bende İstanbula giderim heralde.

Buarada arkadaşlar 2 sorum olacak.
    1- Bana satış sırasında verilen kullanma klavuzu önceki kasa C4 lere ait, dolayısıylada arada çok fark. Sizdede durum aynımı yoksa ben yine galerinin gazabına mı uğradım?
    2-Test sürüşüne çıkdığım araçta start-stop süresini gösteren bir sayaç görünüyordu fakat ben bunu göstermeyi kendi aracımda bir türlü beceremedim, Ne yapmam gerekir?

• Bendekı klavuz yeni kasa C4 klavuzu.

Yol bilgisayarı içinde silecekleri calıstırdıgınız kolun ucundaki düğmeye basmalısınız
  • Bendeki kullanma kitabı da yeni C4 kitabı. Arkadaşım size yanlış kitap vermişler sanırım.

Geçen gün ikinci uzun yol seyahatime çıktım. Pendik-Yalova, ardından Yalova-İzmir-Karaburun yaptık.Bursa ve izmirdeki çevre yollarında 120 sabit hız, diğer yollarda 90 sabit hız ile, güneş tepedeyken klima tamamen açık geldim. yakıt 4,4 litre gösteriyor. Urla karaburun arasındaki ömür törpüsü yol olmasaydı eminim daha az gösterecekti. Hem performanstan hem de yakıttan çok memnun oldum. Klima performansı, ses sistemi, yalıtım ve konfor da gayet memnun ediciydi.

Düz yolda artistik hareketlerle beni sollayanları özellikle manisa izmir arası olmak üzere virajlı rampalarda sollamak çok eğlenceli geliyor. Aracın rampa performansı çok iyi.

Karaburun yolu kaplaması bozulmuş dar ve çok keskin virajlı bir yol gidenler bilir. Arabayı kullanmayı çok sevdiğim halde biraz yolun vermiş olduğu yorgunluk ve sanırım biraz da yeni arabayı bu yolda kullanmaya kıyamamaktan gelen can sıkıntısıyla birkaç defa virajlara süratli girdim. Yol tutuşu çok iyiydi. Bir tanesinde bayağı bir savrulacağımı ve yoldan çıkacağımı düşünürken hiç öyle olmadı.

Benim araç exclusive 112 e-hdi. Sormak istediğim bir soru olacak, tavandaki iki tane küçük led ışık nasıl yakılıyor bir türlü beceremedim. Forumun önceki sayfalarındaki tarifi de okudum ama olmuyor. Kullanma kitabında yol bilgisayarında ayarı olduğu yazıyor ama ben bulamadım. Bilen birisi varsa lütfen tarif edebilir mi?

Dönüşte farklı bir yoldan geleceğim, o zaman ki deneyimlerimi de aktarırım.

Herkese kazasız, belasız keyifli sürüşler...

• quote:

quote:

Evet faturam var, en azından onu verdiler şikayet etmeyi düşünüyorum ama birşey değişeceğine dair bir umudum yok. Aynı şeyi yapmayı bende düşündüm ama bayilerde araç sıkıntısı vardı, artık bakımlar için bende İstanbula giderim heralde.

1- Bana satış sırasında verilen kullanma klavuzu önceki kasa C4 lere ait, dolayısıylada arada çok fark. Sizdede durum aynımı yoksa ben yine galerinin gazabına mı uğradım?
    2-Test sürüşüne çıkdığım araçta start-stop süresini gösteren bir sayaç görünüyordu fakat ben bunu göstermeyi kendi aracımda bir türlü beceremedim, Ne yapmam gerekir?

aracın start-stop modunu iptal etmemişseniz zaten yol bilgisayarında eco diye kendiliğinden çıkıyor ve durduğunuz süreyi gösteriyor.en azından benımkinde öyle start-stop devreden çıkarınca saymıyor zaten.

• quote:

quote:

1. soruna cevap ya karışıklık olmuş yada hakkaten öküzlük yapmışlar
    2. soruna cevap eğer hiç start stop olmamış ise, orası sıfırdır, ilk stopdan sonra sayaç çalışır ve her kontak anahtarı kapatmanla sıfırlanır , her kontak anahtarı ile açmanla yeniden başlar,

• quote:

Orijinalden alıntı: Melexykvc

Benim araç exclusive 112 e-hdi. Sormak istediğim bir soru olacak, tavandaki iki tane küçük led ışık nasıl yakılıyor bir türlü beceremedim. Forumun önceki sayfalarındaki tarifi de okudum ama olmuyor. Kullanma kitabında yol bilgisayarında ayarı olduğu yazıyor ama ben bulamadım. Bilen birisi varsa lütfen tarif edebilir mi?

benim araçtaki sürekli yanıyor, ayarı mı varmış?
    arabaya döndüğümde bir kurcalarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INCARA -- 9 Ağustos 2011; 15:53:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INCARA

quote:

Orijinalden alıntı: Melexykvc

benim araçtaki sürekli yanıyor, ayarı mı varmış?
    arabaya döndüğümde bir kurcalarım.

İncara, senin menude refakat aydinlatmasi ve karsilama aydinlatmasi acik mi? Acaba onunla mi ilgili diye dusunuyorum

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.