Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (481. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eczman2000

Dün C4 1.6 hdi mcp confort plus paketli araç için 53 bin civarı fiyat aldım,belki ilgilenen olur.

hocam fiyatı nerden aldınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrainx

quote:

Dün C4 1.6 hdi mcp confort plus paketli araç için 53 bin civarı fiyat aldım,belki ilgilenen olur.

Alıcıysanız pm atın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Citroen C4 II ve DS4 2011-2017
  • quote:

quote:

quote:

Alıcıysanız pm atın.

alıcıyım, satıcı siz misiniz yoksa siz de alıcı mıydınız?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alıcıysanız pm atın.

alıcıyım, satıcı siz misiniz yoksa siz de alıcı mıydınız?

Ben hanıma alacaktım,vazgeçtık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Nerden buluyorsun bunları.
    Gayet güzeldi ama araba bu kadar kötümü?
    Şimdi başımıza ladacılar gelmesin. SEVGİLERİMLE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

Hocam araçların güvenlik testlerini araştırıyordum orada rastladım ladacilar görmesin ^^

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

Hocam araçların güvenlik testlerini araştırıyordum orada rastladım ladacilar görmesin ^^

Aman bı arkadas tan zor kurtulduk lada cilar sarmasın bize simdi:))

• Klima sürekli açık olunca yakıt da artıyor. Havalar çok sıcak gidiyor, son 1000km şehir içi 34km/h 5.6 ortalamam.
    Dün izmitten bursaya gittim geldim, klima sürekli açık biraz da agresif kullanınca 5.1 lt. ortalama çıktı 400kmde. 80km. gibi Bursa içi, 320km ş.arası sonucu.
    Daha sakin kullanımda klima sürekli açık olmadan 4.5lt. tutturabiliyordum aynı yolda.
    Bu arada tavacırecepusta mekanı on numara, yolu düşene tavsiye ederim, İzmitte yok böyle büyük ve keyifli yerler.
  • quote:

hala gülüyorum ya
  • neyse ben behzat a kaçiim reklam arası uğradım
  • Sislerin biri patlamıştı.
    4300K biraz sarıydı sırıtıyordu.
    5000K aldım bende Photon dıamond vision gayet güzel oldu.
    Ledlerle uyum sağladı.
    Buyrun fotolar...

• quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

Sislerin biri patlamıştı.
    Ledlerle uyum sağladı.
    Buyrun fotolar...

Gayet guzel duruyor. Fakat ben senin su sonradan taktıklarına bı türlü alışamadın nedense plakanın altında olanlara. Ama genel olarak gayet şık :)

• quote:

Ledlerle uyum sağladı.
    Buyrun fotolar...

iyi geceler daha önce paylaştıysanız göremedim kusura bakmayın kısa - uzun far, sis ve parklara kullandığınız ampulleri tip marka model olarak paylaşabilirseniz sevinirim ve sonradan takmış olduğunuz gündüz farlarını aynı şekilde veya link verebilirseniz çok iyi olur gayet güzel duruyor Allah nazardan esirgesin diyelim
    ve bunlarla ilgili bikaç sorum olacak
    1) arıza ışığı yakıyor mu?
    2) sonradan takılan gündüz farı neye ya da nereye bağlı ?
    3) gece görüşü ve ıslak zeminde görüş nasıl etkileniyor ?
    cevaplarsanız sevinirim iyi geceler...

• arkadaşlar forumda bu üründenhttp://novelcar.com/asp/show_stock.asp?product=S1318 park-gündüz farı yerine takan oldu mu? arıza ışığı yakıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halit_v

quote:

Ledlerle uyum sağladı.
    Buyrun fotolar...

iyi geceler daha önce paylaştıysanız göremedim kusura bakmayın kısa - uzun far, sis ve parklara kullandığınız ampulleri tip marka model olarak paylaşabilirseniz sevinirim ve sonradan takmış olduğunuz gündüz farlarını aynı şekilde veya link verebilirseniz çok iyi olur gayet güzel duruyor Allah nazardan esirgesin diyelim
    ve bunlarla ilgili bikaç sorum olacak
    1) arıza ışığı yakıyor mu?
    2) sonradan takılan gündüz farı neye ya da nereye bağlı ?
    3) gece görüşü ve ıslak zeminde görüş nasıl etkileniyor ?
    cevaplarsanız sevinirim iyi geceler...

Kısalar H7 Philips Dıamond Vısıon 5000K ( photon kullanmayın görüş berbat oluyor)
    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-h7-diamond-vision-5000k-set-011293/productDetails.aspx?productId=otm011293&categoryId=20024642

Sisler H11 55W
    http://www.hepsiburada.com/liste/philips-photon-xenon-efect-h11-5000-k-can-bus-tum-araclarda-sorunsuz-ampul-seti-01e101/productDetails.aspx?productId=otm01e101&categoryId=20024642

Sonradan taktırdığım plaka üstündeki gündüzleri bizim elektrikçiye taktırdım beşyolda (150 TL) Sislere bağladık. Sisler yandığında onlarda yanıyor. Arıza ışığı yakmıyor.

Far içindeki gündüz farını da dealextreme den aldım. Yanlız sadece park olarak kullanabiliyorum. Gündüz olarak kullandığımda arıza ışığı yakıyor.
    ( Ancak bununla ilgili çalışmalar sürüyor yakında halledeceğim)

Uzunlar orginal bozmadım onları, yağmurlu havalarda zorlanırsam uzunları kullanıyorum ara sıra sorun çözülüyor.

• Günaydın arkadaşlar. Bu sabah İstanbulda başlayan yol çalışmaları sebebiyle Allah sıkışık trafikte C4 lerimize zeval vermesin.
    Araçlarımızı anlatan güzel bir video paylaşmak istedim. Gerçi biraz donanım farklılığı var ama olsun yinede bir videoda güzel toplamışlar. (Daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın)

http://www.youtube.com/watch?v=IRMZOubh9DQ&feature=g-vrec
  • Kiralij olarak almis oldugum c4 u iki gundur kullaniyorum arac yakit performansi olarak mukemmel ...ancak aracin bir turlu saat ve tarih ayarini yapamadim .bu konuda yardimxi olursaniz sevinirim

• Cuma günü eşimin kardeşinin üniversiteden mezuniyet töreni için (İstanbul'dan) Adapazarı'na gittik. Araçta 5 kişi, bagajda da ne çok ne az yükümüz vardı. TEM den gittik. Klima sürekli açıktı. Hazır araç dolu iken performansını test edeyim dedim. Performansı beni gerçekten etkiledi. bu doluluğa rağmen sanki araç boşmuş gibi hızlanmaları, yokuş yukarı tırmanmaları süperdi. araç boş olsa daha nasıl olurdu bilmiyorum. bi ara Dilovası yokuşunu çıkarken Jetta'nın biri benimle kapıştı, dizel mi benzinli mi dikkat edemedim, ama arkamda kaldı, pes etti :) az ilerde bi kazaya denk geldik, ani frenlemeler yapıldı, frende başarıyla test edilmiş oldu, ne kayma ne de durmada zorlanma yok, fazlasıyla güven verdi. gece geri dönüşte ise bi A3 bu sefer bana taktı :) yol biraz daha düzdü, ikimizde bastıkça bastık, geçtim gitti :) beni geçen bi araç oldu, o da 5.20d :) araç bu kadar dolu iken böyle bir performans beni cezbetti. yakıt tüketimi için yol bilgisayarını sıfırlamamıştım, o yüzden tam bişey söyleyemicem, zaten performanslı kullanmıştım. ama normal kullanıma oranla çok az fark olduğunu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiranu -- 18 Haziran 2012; 10:27:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bayraktar-otomotiv-istinye-2011-citroen-ds4-1-6-e-hdi-dsport-mcp-90436287/detay

bu araç hakkındaki fikirlerinizi alabilirmiyim? ciddi ciddi almayı düşünüyorum fiyatta uygun geldi.

yanlız aklıma şöyle bişey takıldı hani şahıstan alsam gider bi citroen servise aracı kontrol ettiririm ama araç bayraktardan satılık adamlar boya değişen yok diyo sizce yinede kontrol ettirmeme gerek varmı yada ne biliyim bayraktar boya değişen yoktur die bi ekspertiz belgesi verebilirmi bana ilerde bi sorun çıkarsa elimde bulunsun en azından.

Bence fiyat uygun sayılır.
    DOD'da garanti veriyorlar. Araçta dediklerinin haricinde sorun çıkarsa(boya, km. vs) aracı aynı fiyata geri alıyorlar. Citroen'de de benzer uygulama olabilir.

ya aslında ben inceledim biraz benzer fiyatlarda benzer km lerde 4-5 araç var. mutlaka incelemişsinizdir ama sahibindedeki diğer araçlarada bakın bence. izmirde bir araç var mesela onun km daha az. Bilgilerinize..

• 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.