Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

yeni alacak arkadaşlara bilgi olsundiye yüklüyorum şehir içi kullanım tamamen ankara kızılay - armada yolu (bilen bilir)
    3bin küsür km 5,2 çok iyi bir değer ve bu kullanım değerlerden gözükeceği gibi 61 km hız ortalamasına sahipdir.28 km hzı ortalamasıyla 5,8 yakan araçları az yakıyor diye boy boy gösterenler var, ona göre düşünün,

diğer bir resimde neden shell kullandığımın sebebi olsa gerek shell fuel save takımındayım arada burcu esmersoyla takılıyoruz işte :) :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

yeni alacak arkadaşlara bilgi olsundiye yüklüyorum şehir içi kullanım tamamen ankara kızılay - armada yolu (bilen bilir)
    3bin küsür km 5,2 çok iyi bir değer ve bu kullanım değerlerden gözükeceği gibi 61 km hız ortalamasına sahipdir.28 km hzı ortalamasıyla 5,8 yakan araçları az yakıyor diye boy boy gösterenler var, ona göre düşünün,

diğer bir resimde neden shell kullandığımın sebebi olsa gerek shell fuel save takımındayım arada burcu esmersoyla takılıyoruz işte :) :)

hız ortalaması düştükçe yakıt ortalamasının artması gerekmiyor mu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: levogrande

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

92 Hp'lik dizel aracı olan arkadaşlardan aracın ataklığı ve kaçışı ile ilgili detaylı bilgi bekliyorum. 60'tan 150 km hıza çıkışı ne durumda ?? , 2-3. vites'te aracın kaçışı nasıl ?? aydınlatın beni lütfen...

merhaba benim araç 92 lik aracın performansı bence yeterli, özellikle 3.viteste iyi hızlanıyor. rodaj süresince fazla zorlamadım ama bir defa 180 i gördüm rahat çıktı, 200 ü rahat görür bu araçlar bence. aracım şuan 1800kmde. dizelde önemli olan tork zaten.
    birde benim aracın renginden (show kırmızı) forumda kimsede yok galiba?

mercan kırmızısından farklımı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackgoldboy

Arkadaşlar AVCAR'a Citroen C4 bakmaya bugün gittiğimde , burada satış müdürü olduğunu iddia eden kişi , bundan sonra C4 için asla PLUS paket gelmeyeceğini sadece STYLE paket geleceğini ve katlanan ayna ile arka park sensörünün olmayacağını belirtti , bende sinirle ozaman oturup o C4 e siz binin diyerek satış ofisini terkettim , ciddi ciddi satış işlemini gerçekleştirmek için gittiğim bayiden sinirle ayrıldım , fakat web sitesinden kontrol ettiğimde PLUS paketin hala olduğunu görüyorum , bu konuda bilgisi olanlar varsa lütfen paylaşsın , pazartesi günü BAYLAS'ıda arayacağım ve eğer söylenen bu bilgi gerçek değilse AVCAR'ı epey bir karıştıracağım....

Teşekkürler ,

İyi Akşamlar.

bence direk bursa inalları ara, uğraşmazsın.

• Arkadaşlar merhaba

c4 üm donanım tablosunu bulamadım sayfasında ama
    1.6 HDi 92 HP Confort M/T 42.900 TL diyor
    bu confort pakette cam tavan kör nokta uyarıcı vs vs hepsi dahil mi? donanım ve teknik özellik tablosunu göremedim ama.

• mercan kırmızısından farklımı ?

evet farklı benimkisi vişne çürüğüyle bordo arası bişey
  • Orijinalden alıntı: levogrande

mercan kırmızısından farklımı ?

evet farklı benimkisi vişne çürüğüyle bordo arası bişey

geride resimlerde vardı patlıcan moru mu acaba? Fiestaya çok iyi gidiyor o renk ama c4 e de gider sanırım.
  • Arkadaşlar,

Bir süredir gözlerim benzin istasyonlarını yokluyor ve Shell'den başka Opet, PO ya da BP görüyorum ve başka da bir şey görmüyorum. Total'i bir kez olsun denemek istiyorum. Ataköy ya da Ataşehir civarında nerede var Total Allah aşkına? Yok yok yok!
  • Bravo Citroen , Bravo!

Az önce aracımı ayırttığım , kapora verdiğim bayii'yi aradım. Yaklaşık 1 hafta önce aracımın gümrükte olduğunu ve motor şasi no'sunun belli olduğunu söleyen bayii , bugün bazı araçların bu ay'a yetişmeyeceğini ve bunların saat 13:30'da belli olacağını söyledi. Gümrükte olan ve motor şasi no'su olan 15 araç'ın neden yetişemeyeceğini anlamış değilim ?? Eğer saat 14:00 gibi aradığımda aracımı bana 1 hafta içinde teslim edemeyeceklerini sölerlerse maalesef citroen maceramız sadece kapora vermekle kalacak.

Saygılar!
  • Bu arada dün aracımı İstanbul - Ağva arasında kullandım. Şu ana kadar yaptığım en uzun yoldu ve acayip memnun kaldım. Yokuş yukarı bastığımda nasıl gittiğini görünce mutlu oldum. Hayal bile edemeyeceğiniz kadar bozuk yollarda kullanmak zorunda kaldım arabayı ve onda da tam puan aldı. Yakıt kullanımı 6.7'den 6.5'a falan düştü o kadar hız vs yapınca.. :) Daha da düşecek inşallah.. Bu arada bazı notlarımı paylaşayım:

* Vites değişimleri sırasında (özellikle 1 ve 2) yığılmayı önlemek için ara gazı vermek gerekiyormuş. Her araçta verilir tabii ki ama debriyaja basmadan önce hafif gaz verince yığılmayı minimuma indirebiliyoruz.

* Hill Holder'la ilgili yaşadığım kalkış problemini de bu ara gazı verme ve biraz bekleme ile çözdüm sanırım. Hala alışma süresindeyim çünkü daha önce böyle bir şey yapmıyordum.

* Onca yol gittikten sonra Ağva'da bir yerde balık vs yemeye gittik. Dönüş yolu için arabaya binecekken debriyaj ve fren pedalının altında paspasın üst kısmında (bittiği yerde) yeşil jöle kıvamında bir sıvı gördüm. Panik olup elimi sürdüm; kokladım falan ama anlamadım ne olduğunu. Elimi pedalların arasına sokup yokladım ama pek bir şey gelmedi elime. Islak bezle sildim; şimdilik geçti gibi görünüyor. Sizce ne olabilir bu?

* İnanılmaz bozuk yolda bile araç içine hiç ses almıyordu. Bu konuda acayip mutlu olduğumu söylemeliyim.

* Eğer rüzgarlı havada kullanıyorsanız kapı üstlerinden bir miktar rüzgar sesi alıyor. Ama rüzgar yoksa 150 - 160 civarında bile pek ses duymuyorsunuz.

* Turkcell Mobil TV, iPhone ve bluetooth'unuz varsa benim yaptığımı yapın. Telefonu GPS amaçlı kullanmak için ön cama ufak bir kol yapıştırmıştım. Ona telefonu takıp mobil tv'yi açıyorum. Sesleri de arabanın hoparlörlerinden gelecek şekilde ayarlıyorum. Bu şekilde Lig TV dahil her kanalı üstelik arabanın ses sistemiyle izleyebiliyorsunuz. Özellikle feribot vb. yerler için süper oluyor.

• quote:

Bravo Citroen , Bravo!

Az önce aracımı ayırttığım , kapora verdiğim bayii'yi aradım. Yaklaşık 1 hafta önce aracımın gümrükte olduğunu ve motor şasi no'sunun belli olduğunu söleyen bayii , bugün bazı araçların bu ay'a yetişmeyeceğini ve bunların saat 13:30'da belli olacağını söyledi. Gümrükte olan ve motor şasi no'su olan 15 araç'ın neden yetişemeyeceğini anlamış değilim ?? Eğer saat 14:00 gibi aradığımda aracımı bana 1 hafta içinde teslim edemeyeceklerini sölerlerse maalesef citroen maceramız sadece kapora vermekle kalacak.

Saygılar!

hocam inşallah böyle bir aksilik olmaz sen de aramıza hoşgelmiş olursun..biçok insan madur oldu bu gecikme olaylarından ötürü..benim de başıma gelse ben de bi ton küfür yerdi citroen..plazadaki arabayı almam benim için şansdı

• quote:

Orijinalden alıntı: resmus

quote:

Bravo Citroen , Bravo!

Saygılar!

hocam inşallah böyle bir aksilik olmaz sen de aramıza hoşgelmiş olursun..biçok insan madur oldu bu gecikme olaylarından ötürü..benim de başıma gelse ben de bi ton küfür yerdi citroen..plazadaki arabayı almam benim için şansdı

Hocam tamamen saçmalık ya , böle birşey olur mu ?? kimin aklı alır böle bişeyi ??

Aracı getiriyorsun gümrüğe , motor şasi no'sunu belli ediyosun ondan sonra araç yetişmicek diyorsun. Gümrükte rüşvet verdiğin adamlar mı bırakmıyor aracı ? yoksa araç mı problemli ? yoksa aracımı başkasına mı sattın ?? bana adam gibi açıklama yapacaklar.. Koskoca citroen türkiye'ye araç sokamıyor diye topa tutarım bundan sonra yoksa.

Afedersiniz b.k attığımı renault bile yurt dışından geldiğimde aracımı tertemiz bir şekilde bayiide bulundurarak beni karşıladı.

• quote:

quote:

quote:

Bravo Citroen , Bravo!

Saygılar!

Hocam tamamen saçmalık ya , böle birşey olur mu ?? kimin aklı alır böle bişeyi ??

Aracı getiriyorsun gümrüğe , motor şasi no'sunu belli ediyosun ondan sonra araç yetişmicek diyorsun. Gümrükte rüşvet verdiğin adamlar mı bırakmıyor aracı ? yoksa araç mı problemli ? yoksa aracımı başkasına mı sattın ?? bana adam gibi açıklama yapacaklar.. Koskoca citroen türkiye'ye araç sokamıyor diye topa tutarım bundan sonra yoksa.

Afedersiniz b.k attığımı renault bile yurt dışından geldiğimde aracımı tertemiz bir şekilde bayiide bulundurarak beni karşıladı.

Moralini bozmak istemem ama 31 Mayıs'ta geldiği söylenen arabamın bir kaç gün sonra gelmediği söylendi. 17 Haziran'da geldi. Bayi açık açık arabamın merkez tarafından başkasına verildiğini söylüyor. İşin daha da kötü bayinin takipsizliği yüzünden bugün hala daha vergilerinin yatırılmadığını öğrendim.
    ATAŞEHİR ULUGÖL. Uzak durun! Sakın!
    21 Nisanda kapora verdim, bugün araba ne zaman elimde olacak diye soruyorum ve hala net cevap yok.
    Yazsam roman olur, kimseyi sıkmak istemem ama kısaca bayide görmeden araba almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: altobelli1

quote:

quote:

quote:

Bravo Citroen , Bravo!

Saygılar!

Moralini bozmak istemem ama 31 Mayıs'ta geldiği söylenen arabamın bir kaç gün sonra gelmediği söylendi. 17 Haziran'da geldi. Bayi açık açık arabamın merkez tarafından başkasına verildiğini söylüyor. İşin daha da kötü bayinin takipsizliği yüzünden bugün hala daha vergilerinin yatırılmadığını öğrendim.
    ATAŞEHİR ULUGÖL. Uzak durun! Sakın!
    21 Nisanda kapora verdim, bugün araba ne zaman elimde olacak diye soruyorum ve hala net cevap yok.
    Yazsam roman olur, kimseyi sıkmak istemem ama kısaca bayide görmeden araba almayın.

Rezillik ya.. Hala almadınız mı arabanızı ??

• Almadım hala. Bugün artık mekezden İsmail Bey bayiyle görüşüp dönüş yapacak. Bayiyi bugünden sonra aramak bile istemiyorum.
  • Bu kişi ile görüş istersen sanırım bu kişi takip ediyor aracın nerde olduğunu

Zeki ÖZMERAL
    Satış Destek Uzmanı

Tel : 0212 359 63 61 Faks: 0212 263 10 13-11

zeki.ozmeral@citroen.com.tr
  • bayisiyle sorun yaşayıp başka bayiyle görüşmek isteyen arkadaşlar Aydın Külleci Otomotivden Aykut beyle görüşün lütfen.İzmir den Diş Hekimi Bekir bey önerdi diyin.şehir dışında olmanız farketmez hertürlü kolaylığı sağlar.en azından yalan söylemez söz verdiği tarihte aracı teslim eder..
  • Bayii ile görüştük. Aracımızın gümrükte olduğunu 7 temmuz gibi fatura edebileceklerini ve 9 temmuz gibi bize teslim edeceklerini sölediler. Yalnız araçta fiyat farkı oluşma ihtimali var dediler. 41.900'e anlaştığımız araca o günkü kur'a göre fiyat vericekler. Elimizde bir sözleşme var. Sözleşmemize göre aldığımız fiyatın arkasında duralım mı ??

• İsmail bey ile görüştük. Harika ilgili bir arkadaş , şasi ve motor no'sunu aldık aracın ve şuan ilgileniceğini söyledi. Bize dönüş yapacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 27 Haziran 2011; 15:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzogzogz

Bu kişi ile görüş istersen sanırım bu kişi takip ediyor aracın nerde olduğunu

Zeki ÖZMERAL
    Satış Destek Uzmanı

Tel : 0212 359 63 61 Faks: 0212 263 10 13-11

zeki.ozmeral@citroen.com.tr

Teşekkür ederim. Araç 17 Haziran'dan beri bayide, kendim gördüm.
    İsmail Bey dönüş yaptı, Çrş akşamı en geç Prş günü teslim edilecek, ben takipçisiyim diyor.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.