Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (385. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anvial

quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ocean34

M.T.A dostum 16.00-18.00 arası uygun mu? Orada olacağım. C-4 ü yol üzerinde görürsün zaten.

Uygundur.
    15.30 dan sonra ordayım birazda tuzla sahilinin fotoğraflarını cekim.

Az önce mesaiden çıktıgımda beyaz bir c4 gördüm tuzla sahilde.. 34 UZ... plakalı..sizlerden birinin mi acaba?

Bendim.

Vaay komutanımın mekanında kokoreç yemişsiniz :) afiyet olsun.. benim aracım şuan ankarada, 2-3 hafta sonra geldigimde bende katılmak isterim aranıza :)

Bence olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

quote:

quote:

M.T.A dostum 16.00-18.00 arası uygun mu? Orada olacağım. C-4 ü yol üzerinde görürsün zaten.

Uygundur.
    15.30 dan sonra ordayım birazda tuzla sahilinin fotoğraflarını cekim.

Ya sunu persembe yapsak olmazmı Bayadir guzel bı kokorec yemedim :)

Bu gün buluşma oldu sonderece keyifli idi önümüzdeki hafta ayarlar isen birlikte gideriz.
    Kokereç sonderece lezzetli idi tuzlaya yolu düşene tavsiye ederim.
    Millet toplanalım derken biz ufak buluşmayı gerçekleştirdik.

Ve resimler.

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Deniz bey'e misafirperverliği için çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla.

Abi diyorum persembe ayarlayalım bende iki beyazın arasına Yerlestiriym mercanı. :))

Deniz bey'i işinden gücünden etmiyelim haftaya nedersin.

Olur abi ne demek haftaya yapalım:)tabi yine persembe olsun izin gunüm:)) yakında arkadaslar varsa buyursun onlarda. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kml-Zng -- 27 Mart 2012; 21:57:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Selamlar ,

Mehmet abinin fatura örneği ile gittim ulugöl'e..

Benim işlemlerimi yapan bayan'a gösterince şaşırdı. Servis müdürünün yanına gitti , ardından servis müdürü benimle görüşmek istedi.

Kısacası yaptıkları açıklama ;

1- Bu indirim sağlanan kişi ya patronların akrabası , ya çok yakın tanıdığı.
    2- Bu indirim sağlanan kişiye karşı firma tarafından bir kusur işlenmiş olabilir. Bunun özrü olarak indirim yapılmış olabilir.
    3- Bu indirimi yapan kişinin , yapan çalışanın Bostancıoğluna kazığı..

Şeklinde açıklandı. Ulugöl'ün sahiplerine ve kendi araçlarımıza bu indirimi yapıyoruz biz dendi. Müşteri temsilcisi arkadaşların buna yetkisi yok dedi , sadece benim var dedi. Bostancıoğlunda işler böyle yürümüyor , kötü yürütülüyor bildiğim için sölüyorum firmayı zarar ettiriyorlar diyede bostancıoğluna giydirdi.

Bende dedim ki bu dediklerinizi indirim alan kişiye sorucam. Kendisi sizin sölediklerinizin dışında bir cevap verirse zaten bundan sonra size değil bostancıoğluna giderim dedim. Konuyu müşteri hizmetlerinede yazıcam dedim.

İlk 2 madde de ki şeyler olmamıştır sanırım mehmet abi ? 3. maddeninde olduğunu zannetmiyorum.

Muhtemelen ulugöl sallıyor..

Bu işin peşinde olsam mı olmasam mı onu düşünüyorum. Bunlarla uğraşmaktan bıktım ben , onlar bıkmadı..

En kötü ulugöl'ün ortaklarından biri Beşiktaşlı uzaktan bir şekilde tanıyoruz. Söleyelimde adam gibi iş yapsınlar..

İyi akşamlar sencer daha doğrusu tüm arkadaşlara iyi akşamlar.

1-Yakından uzaktan köprüden geçerken bile değmedi,kısacası akrabalığım yok olsa idi 60-70 için başımı önüme eğmem fazlasını veririm.Ulugöle'e -puan.
    2-Bana hiçbir kusurları olmadı olsa idi değil indirim bedavaya bakım yapsalar bostancıoğluna gitmezdim.Ulugöl'ün atmalarına - puan.
    3-Hiçbir firma kar etmeden aracı servisten çıkartmaz bu kar oranı bazısına göre normal ulugöl'e göre kepçe ile bence yaptığı ile kendisi ulugöle zarar veriyor ve uslubu sonderece terbiyesizcene,tezat'a bakın ulugölün sahiplerine ve araçlarına bu indirimi yapıyorlar sanki vergiden düşmüyorlar ve indirim yaptıkları için zarar ediyorlar acısınıda sencer kardeşimde çıkratıyor utanmazlar,bende ulugöl'e araç almaya almaya gittiğimde verdikleri fiyat için satıcılar birbirlerini suçlamıştı bunlar ne yaptıklarını bilmiyor.Ulugöl'e - puan
    4-Madem bostancıoğlu kötü yönetiliyor arasın patronlarına yönetimin kötü olduğunu ona zarar verdiklerini anlatsın yapmıyorsa keniside suça iştirak ediyor
    veya hadini aşıp zevzeklik yapıyor.Ulugöl'e - puan
    5-Giydirme terbiyesizliği için servis md'ne 2 eksi puan.
    6 adet eksi puan ile neden ümraniye servislerin kapattıkları anlaşılıyor.

Sencer kardeşim artık bırak ulu(mavi)göl'ü gel bostancıoğluna sinirin bozulmasın ne uğraşıyorsun anasının babasının düzeltemediği adamı sen mi düzeltmek için uğraşıcaksın bozma sinirlerini.

SEVGİLERİMLE.[:)

Abi cevaplar için sağol..

Bak şimdi gelde uğraşma bunlarla. Ayar ediyorlar insanı...

Bundan sonra Bostancıoğlu'na gelirim bende. İşlerini iyi yapan bir yer görmek istiyorum artık..

• quote:

quote:

Bu arada mesajlardan rahatsız olan varsa sıkıntı yok buraya yazmayabilirim. Ben gider kök söktürürüm hakkımı yine alırım , sizinle paylaşmama gerek yok.

Ben sizde bilgilenin , sizede yarın böyle birşey olursa diye buraya yazıyorum.

O nerden çıktı şimdi,olan varsa şimdi söylesin muhabet için başka topik açalım mesala c4 tartışma ve olumsuzluklar sayfası.

Ne bilim vardır diye yazayım dedim , cevap gelmediğine göre yok.

• quote:

quote:

quote:

Selamlar ,

Mehmet abinin fatura örneği ile gittim ulugöl'e..

Benim işlemlerimi yapan bayan'a gösterince şaşırdı. Servis müdürünün yanına gitti , ardından servis müdürü benimle görüşmek istedi.

Kısacası yaptıkları açıklama ;

1- Bu indirim sağlanan kişi ya patronların akrabası , ya çok yakın tanıdığı.
    2- Bu indirim sağlanan kişiye karşı firma tarafından bir kusur işlenmiş olabilir. Bunun özrü olarak indirim yapılmış olabilir.
    3- Bu indirimi yapan kişinin , yapan çalışanın Bostancıoğluna kazığı..

Şeklinde açıklandı. Ulugöl'ün sahiplerine ve kendi araçlarımıza bu indirimi yapıyoruz biz dendi. Müşteri temsilcisi arkadaşların buna yetkisi yok dedi , sadece benim var dedi. Bostancıoğlunda işler böyle yürümüyor , kötü yürütülüyor bildiğim için sölüyorum firmayı zarar ettiriyorlar diyede bostancıoğluna giydirdi.

Bende dedim ki bu dediklerinizi indirim alan kişiye sorucam. Kendisi sizin sölediklerinizin dışında bir cevap verirse zaten bundan sonra size değil bostancıoğluna giderim dedim. Konuyu müşteri hizmetlerinede yazıcam dedim.

İlk 2 madde de ki şeyler olmamıştır sanırım mehmet abi ? 3. maddeninde olduğunu zannetmiyorum.

Muhtemelen ulugöl sallıyor..

Bu işin peşinde olsam mı olmasam mı onu düşünüyorum. Bunlarla uğraşmaktan bıktım ben , onlar bıkmadı..

En kötü ulugöl'ün ortaklarından biri Beşiktaşlı uzaktan bir şekilde tanıyoruz. Söleyelimde adam gibi iş yapsınlar..

İyi akşamlar sencer daha doğrusu tüm arkadaşlara iyi akşamlar.

1-Yakından uzaktan köprüden geçerken bile değmedi,kısacası akrabalığım yok olsa idi 60-70 için başımı önüme eğmem fazlasını veririm.Ulugöle'e -puan.
    2-Bana hiçbir kusurları olmadı olsa idi değil indirim bedavaya bakım yapsalar bostancıoğluna gitmezdim.Ulugöl'ün atmalarına - puan.
    3-Hiçbir firma kar etmeden aracı servisten çıkartmaz bu kar oranı bazısına göre normal ulugöl'e göre kepçe ile bence yaptığı ile kendisi ulugöle zarar veriyor ve uslubu sonderece terbiyesizcene,tezat'a bakın ulugölün sahiplerine ve araçlarına bu indirimi yapıyorlar sanki vergiden düşmüyorlar ve indirim yaptıkları için zarar ediyorlar acısınıda sencer kardeşimde çıkratıyor utanmazlar,bende ulugöl'e araç almaya almaya gittiğimde verdikleri fiyat için satıcılar birbirlerini suçlamıştı bunlar ne yaptıklarını bilmiyor.Ulugöl'e - puan
    4-Madem bostancıoğlu kötü yönetiliyor arasın patronlarına yönetimin kötü olduğunu ona zarar verdiklerini anlatsın yapmıyorsa keniside suça iştirak ediyor
    veya hadini aşıp zevzeklik yapıyor.Ulugöl'e - puan
    5-Giydirme terbiyesizliği için servis md'ne 2 eksi puan.
    6 adet eksi puan ile neden ümraniye servislerin kapattıkları anlaşılıyor.

Sencer kardeşim artık bırak ulu(mavi)göl'ü gel bostancıoğluna sinirin bozulmasın ne uğraşıyorsun anasının babasının düzeltemediği adamı sen mi düzeltmek için uğraşıcaksın bozma sinirlerini.

SEVGİLERİMLE.[:)

Abi cevaplar için sağol..

Bak şimdi gelde uğraşma bunlarla. Ayar ediyorlar insanı...

Bundan sonra Bostancıoğlu'na gelirim bende. İşlerini iyi yapan bir yer görmek istiyorum artık..

Biz İstanbul buluşması yapamayacağız bari aynı servise gidelim. En azından orda rastalasir görüşürüz:))

• kartal bostancıoğlu baya ilgili 2007 den beri oraya götürüyorum bizim c4 ü.
  • Sevgili dostum M.T.A seninle sohbet etmek bir zevkti, davetimi kırmadığın için ben teşekkür ederim. Ayrıca sanırım bu ilk İstanbul buluşmasının temellerini atacaktır.
    Kml-Zng kardeşim ne zaman müsait olursan beklerim, madem izin günün perşembe aranızda kararlaştırın ister bu perşembe ister haftaya her ne zaman müsait olursanız beklerim. Eee beyazların arasına bir mercan yakışır tabii..
    Anvial kardeşim senin aramıza katılman için ne aracına ne de davete ihtiyacın var ,yerin her zaman başım üstüne.
    Bütün dostlara; her ne zaman müsait olursanız ister topluca ister ferdi, Tuzla'ya beklerim. Hafta içi akşamları da olabilir. İsterseniz toplu buluşmayı burdan da başlatabiliriz ne dersiniz?
    Bir C-4 çok güzel duruyor, iki C-4 daha da güzel duruyor, yanyana daha fazlası ortalığı yakar diyorum.
    Sevgilerimle...

• Vay be soyle 7 - 8 tane gicir gicir C4 etrafi fena yakar herkez durup bakmassa bisey bilmiyorum (:
  • quote:

Sevgili dostum M.T.A seninle sohbet etmek bir zevkti, davetimi kırmadığın için ben teşekkür ederim. Ayrıca sanırım bu ilk İstanbul buluşmasının temellerini atacaktır.
    Kml-Zng kardeşim ne zaman müsait olursan beklerim, madem izin günün perşembe aranızda kararlaştırın ister bu perşembe ister haftaya her ne zaman müsait olursanız beklerim. Eee beyazların arasına bir mercan yakışır tabii..
    Anvial kardeşim senin aramıza katılman için ne aracına ne de davete ihtiyacın var ,yerin her zaman başım üstüne.
    Bütün dostlara; her ne zaman müsait olursanız ister topluca ister ferdi, Tuzla'ya beklerim. Hafta içi akşamları da olabilir. İsterseniz toplu buluşmayı burdan da başlatabiliriz ne dersiniz?
    Bir C-4 çok güzel duruyor, iki C-4 daha da güzel duruyor, yanyana daha fazlası ortalığı yakar diyorum.
    Sevgilerimle...

tesekkur ederim kardesim. 3 hafta şehir dışındayım ondan sonra tekrar tuzladayım, elbet görüşürüz :) ne kadar cok c4 sahibi gelirse o kadar eglenceli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: esatemrah

quote:

Orijinalden alıntı: mertkisman

Arkadaşlar bir sorum var aklıma gelmişken sormak isterim.

Bizim karartmalı arka camlar %kaç karartmalı ve bunlar güneş ışığının ve ısının geçişini aynı oranda karartmalı filmler gibi engelliyor mu?

Ben sadece ön yan camlara film taktırsam içerinin ısınmasını engeller miyim belli oranda ya da komple film takmak şart mıdır sizce?

Teşekkürler.

ben kimseye film takmayı önermiyorum bu konuda en iyi ısınmayı engelleyen elbetteki atermik ön camdır. diğer filmlerin çok kaliteli olmadıkça önlemediğini söyleyebilirim ama asıl sorun tabiki polislerin izin vermemesi

Merhabalar,

Hocam sizin daha önceden yaşanmış bir tecrübeniz mi var bu konuda yoksa genel olarak film olayını mı sevmiyorsunuz?

Önceki siyah 308'imde ön cam hariç tüm camlar ziebart 2 numara idi. Taktırdıktan sonra yaz aylarında araç içi ısıda en az 5-6 derece düşme olmuştu güneşte bekledikten sonra dahi. Filmlerin araç içi ısıya etkisi tartışılmaz bence.

*Benim merak ettiğim orjinal karartmalı camlar da film kadar etkili midir? Nasıl karartıldığını da bilmiyorum açıkcası o yüzden soruyorujm.

Malum yaz geliyor o yüzden ben araç içindeki ısıyı azaltmak istiyorum. Bir de deri koltuklar güneşte iyice pişip sonra bizi pişirmesin istiyorum. Karartmalı camlar eğer güneş ısısını geçiriyorsa mecbur arkalara da film takacağız yoksa sadece ön yan camlara taktıracağım.

Forumdaki araç hakkında deneyimli arkadaşlardan bilgi veya tecrübelerine dayalı destek rica ederim.

Teşekkürler.

• Arkadaşlar az önce servisten geldim.
    İlk bakım (14700km) 315TL tuttu, iki tane güncelleme yaptılar. Biri motor, biri start stop ile ilgiliymiş. Garip olan aracı aldığımda 1-2 vites geçişlerinin daha yumuşamış olmalsı, belki de bana öyle geldi psikolojik..Zaten şikayetim de yoktu bu konuda.
    Saatin 1 yıl içinde 4-5 kez sıfırlanması ile ilgili yeni yazılımla tekrarlayıp tekrarlamadığına bakalım, araçta problem yok dediler..
    Motor tarafından nadiren gazı bıraktığımda gelen titreşim sesi vardı, zaten biliyorlarmış, ilgili yere pad koydular.
    İlgi alaka gayet güzeldi. Kocaeli Özdağda yaptırdım.
    Yeni c4 serisin çok iyi olduğunu 60.000-90.000km bakım için gelenlerin bile standart bakım yaptırdığını kronik hiçbir sıkıntı olmadığını söylediler.
    +2yıl 90.000 garanti için başvurdum. 1100TL tutuyor.
    Kasko yenileyeceğim. %30 indirimli 1026TL taksitli peşin %2-3 daha indirim oluyor. Anadolu sigorta 250.000TL teminat, 47500 araç değeri ile. Full kasko, 15 günlük araç kiralama, anahtar çalınması vs. dahil.
    Trafik sigortası:226TL.
    Masraflı bir gün daha..

• quote:

quote:

Bu arada mesajlardan rahatsız olan varsa sıkıntı yok buraya yazmayabilirim. Ben gider kök söktürürüm hakkımı yine alırım , sizinle paylaşmama gerek yok.

O nerden çıktı şimdi,olan varsa şimdi söylesin muhabet için başka topik açalım mesala c4 tartışma ve olumsuzluklar sayfası.

ben rahatsızlık duymadım, bilakis yazdıklarınızı taktirle karşılıyorum. Elinize, dilinize sağlık.
    İki ayı aşkındır bu ve benzeri citroen forumlarını takip ediyorum. Paylaşımlar çok güzel ve yararlı neticede ben de birçok marka ve model arasından c4 almaya bu forumlardan istifade ederek karar verdim. aracımı almak üzereyim plaka vb. işlemler devam ediyor.
    Benim için sizler gibi duyarlı insanların tecrübelerinden faydalanmak büyük bir kazanç.
    palaşımlarınız için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: calop

quote:

quote:

ben rahatsızlık duymadım, bilakis yazdıklarınızı taktirle karşılıyorum. Elinize, dilinize sağlık.
    İki ayı aşkındır bu ve benzeri citroen forumlarını takip ediyorum. Paylaşımlar çok güzel ve yararlı neticede ben de birçok marka ve model arasından c4 almaya bu forumlardan istifade ederek karar verdim. aracımı almak üzereyim plaka vb. işlemler devam ediyor.
    Benim için sizler gibi duyarlı insanların tecrübelerinden faydalanmak büyük bir kazanç.
    palaşımlarınız için teşekkür ederim

Kazasız sağlık ve mutluluk ile kullanmanı dilerim.
    Hayılı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakank1a

Arkadaşlar az önce servisten geldim.
    İlk bakım (14700km) 315TL tuttu, iki tane güncelleme yaptılar. Biri motor, biri start stop ile ilgiliymiş. Garip olan aracı aldığımda 1-2 vites geçişlerinin daha yumuşamış olmalsı, belki de bana öyle geldi psikolojik..Zaten şikayetim de yoktu bu konuda.
    Saatin 1 yıl içinde 4-5 kez sıfırlanması ile ilgili yeni yazılımla tekrarlayıp tekrarlamadığına bakalım, araçta problem yok dediler..
    Motor tarafından nadiren gazı bıraktığımda gelen titreşim sesi vardı, zaten biliyorlarmış, ilgili yere pad koydular.
    Yeni c4 serisin çok iyi olduğunu 60.000-90.000km bakım için gelenlerin bile standart bakım yaptırdığını kronik hiçbir sıkıntı olmadığını söylediler.
    Kasko yenileyeceğim. %30 indirimli 1026TL taksitli peşin %2-3 daha indirim oluyor. Anadolu sigorta 250.000TL teminat, 47500 araç değeri ile. Full kasko, 15 günlük araç kiralama, anahtar çalınması vs. dahil.
    Masraflı bir gün daha..

Gecmis olsun hocam saglam masraf yapmisiniz.
    Benimde jant kapagi kirildi 80 tl cektiler servisten baya pahali geldi sonucta alttarafi bir kapak neden bu kadar yuksek anlamis degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Masraflı bir gün daha..

Benimde jant kapagi kirildi 80 tl cektiler servisten baya pahali geldi sonucta alttarafi bir kapak neden bu kadar yuksek anlamis degilim

Eyw.
    6 yıldır kendi aracıma biniyorum,alıştım artık etkisi bi gün sürüyor Hem geçse ne olacak seneye yine trafik+kasko+bakım..Babamın araçları kullanırken hiç bu sıkıntılar yoktu
    Jant kapağı 80TL ise iyi bir fiyat bence, boyası ve prosesi zor parça, standart enjeksiyon değil, genelde yerli markala bile yurtdışından alıyorlar bu parçaları, diğer markalarınki de daha ucuz değildir, sana da geçmiş olsun..
    Vector senin araç DS4 değilmiydi, ben mi yanlış hatırlıyorum, plastik olan ne anlamadım?

• quote:

quote:

quote:

Masraflı bir gün daha..

Eyw.
    6 yıldır kendi aracıma biniyorum,alıştım artık etkisi bi gün sürüyor Hem geçse ne olacak seneye yine trafik+kasko+bakım..Babamın araçları kullanırken hiç bu sıkıntılar yoktu
    Jant kapağı 80TL ise iyi bir fiyat bence, boyası ve prosesi zor parça, standart enjeksiyon değil, genelde yerli markala bile yurtdışından alıyorlar bu parçaları, diğer markalarınki de daha ucuz değildir, sana da geçmiş olsun..
    Vector senin araç DS4 değilmiydi, ben mi yanlış hatırlıyorum, plastik olan ne anlamadım?

Dogru diyosun gul diken hesabi olucak biraz :D

Bu arada yok ustad benim arac c4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Masraflı bir gün daha..

Eyw.

2006 yılında aracım marea idi. İkinci el almıştım, kapaklarda çizik var diye değiştirsemmi dedim 2006 yılında bana tanesine 39TL fiyat vermişti servis, boyası da şuanki teknoloji değildi..Araçları, markaları, yılları kıyasladığımız zaman.. boşver takılma..
    Allah büyük kazalardan korusun..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Masraflı bir gün daha..

Eyw.

2006 yılında aracım marea idi. İkinci el almıştım, kapaklarda çizik var diye değiştirsemmi dedim 2006 yılında bana tanesine 39TL fiyat vermişti servis, boyası da şuanki teknoloji değildi..Araçları, markaları, yılları kıyasladığımız zaman.. boşver takılma..
    Allah büyük kazalardan korusun..

Eyvallah hocam amin

• Arkadaşlar burdaki bütün yorumlar insanı güzel bir şekilde yönlendiriyor.

ben C4 1.6 112 e-hdi plus sipariş verdim 53.500 + 500 tl banka masrafı 54 de geldi benle alan adam 54750 aldı :) aranıza katıldım Ha :)

Şimdi kasko yaptırıcam bu araç benim üzerimde olcak ve ilk defa araç sahibi gözükeceğim ve 25 yaşında olduğum için bana kasko fiyatlarında hangi firmanın iyi olduğunu ve ne fiyatlar çıkacağını bildirirmisiniz.

NOT: nakit almış olsaydım bu aracı 49 alırdım nakitcilere duyrulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_dewil

Arkadaşlar burdaki bütün yorumlar insanı güzel bir şekilde yönlendiriyor.

ben C4 1.6 112 e-hdi plus sipariş verdim 53.500 + 500 tl banka masrafı 54 de geldi benle alan adam 54750 aldı :) aranıza katıldım Ha :)

Şimdi kasko yaptırıcam bu araç benim üzerimde olcak ve ilk defa araç sahibi gözükeceğim ve 25 yaşında olduğum için bana kasko fiyatlarında hangi firmanın iyi olduğunu ve ne fiyatlar çıkacağını bildirirmisiniz.

NOT: nakit almış olsaydım bu aracı 49 alırdım nakitcilere duyrulur.

Önelikle hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullanın çok doğru bir seçim yapmışınız.

Kaskoya gelince İstanbulda isen vay haline 1.500 tl den açılışı yapıyolar

• 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.