Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1225. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12231224122512261227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • C4 model 2012 otomatik..Belirtmemişisim özür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kxxn kullanıcısına yanıt
    sağol hocam, gördüm fiyatı
  • Kapıyı açar kaparken içinde sanki metal bir parça tık diye atıyor...

    Garanti var gerçi, götüreceğim servisede merak ettim hiç benzer sorun yaşayan oldu mu diye...Sanırım bir parçanın yayı atmış, boşta gibi geldi..

    Kapıyı açarken ve kaparken bir kere tık diye bir ses geliyor

    Edit : Sol ön kapı bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 8 Ağustos 2016; 14:15:29 >
  • arkadaşlar "esp/asr arızası - motoru durdurun - servise götürün" tarzında hata alan oldumu aracında.
    ilk bu hatayı aldığımda özel servis "herhangi bir terslik yok, agresif sürüşte sensörlere toz su gelirse yapabilir, şimdi kodu silelim tekrar yaparsa bakarız" demişti şehir içi kullanımda yaşamadım.
    ikinci kez aynı hatayı aldım, yola devam ettim. akşam motoru kapatıp sabah açtığımda hata kodu kendiliğinden silinmişti ilginç olarak, çünkü normalde her motor ilk çalışmasında bu hata kodu ekrana biner, servis tarafından silinmeden kendiliğinden kaybolmazdı.
    üçüncü kez dün aldım aynı hatayı, 110 - 120 km.de seyrederken. bulunduğum ilde özel servis bilgisayara bağladı ve aşağıdaki hata kodu ekrana bindi. hata kodunu sildiler tekrar
    çözüm olarak yetkili servise götürün biz bilemiyoruz dediler, bulunduğum ilde yetkili servis yok o yüzden önümüzdeki hafta Ankarada Göral Citroene gitmeyi düşünüyorum. (özel servis önerdi)
    (ek bilgi: 3 ay önce satın aldığım aracımda start-stop çalışmıyordu, 20 gün kadar önce jel akü aldım start-stop devreye girdi.)

    öncesinde birkaç kez yazdım ama cevap alamadım bir benmiyim bu sorunu yaşayan? tecrübesi olan paylaşırsa memnun olurum.




  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Kapı gergisi kronik sorun. Sıvı gress geçici bir çözüm en iyisi garanti dolmadan değişim yaptırmak hocam.
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Bugün ustaya aracı gösterdim rulmanlarda herhangi bir problem yokmuş.Daha sonra araca farklı bir lastik taktık onda böyle bir uğultu kulağıma gelmedi.Bu yüzden sorun lastiklerdeymiş ve 225-45-17 yerine konforun daha iyi olması için 215-50-17 taktırmak istiyorum.Tükiye yollarında 45 yanak çok sarsıyor.
  • LDC ekranı Windows yüklü olan varsa bana dönerse çok sevinirim yazılımsal sorunum var..Serviste bugün markasını sordular bulamadık..gövde sökülüp gönderilecek 15/20 gün bakılacak dendi bırakmadım aracı..Ekran açılınca c4 logosu çıkıyor siyah ekran kalıyor ve bazen 5 bazen 30 dakika açılmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Windows lu cyclone var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar c4 1.6 hdi uzun yolda en ekonomik olduğu hızı test eden oldumu? Ben otobanda kruz kontrol ile 95 km ile gidiyorum genelde, çoğu kişi 110 - 120 km civarı gidiyormuş, 110 ile 95 arasında yakıt olarak çok fark olurmu?
  • kalban K kullanıcısına yanıt
    iyi günler. Ankara'ya gelecekseniz citroen otosayı tavsiye ederim.
  • Monster1912 kullanıcısına yanıt
    iyi günler. ben cruzda 90 gidiş geliş ortalama 3.6lt/100km yakmıştım. toplam yol 950km civarıydı. klima çoğu zaman açıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sckarinca -- 9 Ağustos 2016; 17:43:39 >
  • Arkadaşlar merhaba, C4 VTS sahibi bir kardeşinizim, aracımın kaputu ile ilgili bir sorunum var, hızım 120 130 a geldikten ve sonrasında kaput yerinden çıkacakmış ve uçacakmış gibi titriyor, kaportacı kilite, kaput bağlantı noktalarına vs baktı ama bir sıkıntı yok dedi, uzun yola çıktım 300 km sonra yolcu tarafının bulunduğu kaput ucu bölgesi ile sağ far arasında 1 cm civarında açıklık olduğunu farkettim, yedek yağ bidonumu takoz olarak kullanarak açıklığı kapattım, 200 km sonra yine aynı şeklini almış durumda buldum, hele bir ara 200 210 km hızda a4 kovalarken kaput öyle titriyordu ki yemin ederim korkudan sağa çektim :-) bu sorunum ile ilgili fikir ve önerilerinize açığım, yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürü borç bilirim.

    Edit: Cevap durumunda mail isteği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr4n1um -- 10 Ağustos 2016; 0:20:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cr4n1um C kullanıcısına yanıt
    Bu başlıkya bu aracı kullanan pek bulunmaz.
    Kaput işlem görmüş mü,yamulup düzeltildiyse yer yapmış olabilir.Kaput en fazla rüzgaramaruz kalan kısım olduğu için en ufak deformasyon ciddi sonuçlar doğurabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar c4 exclusive de 225-45-17 den 215-50-17 ye dönen oldu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brooqlyn

    Merhaba arkadaşlar
    Makyajlı kasanın ön far takımını makyajsız kasaya takabilir miyim acaba?
    Ebat-şekil olarak fark yok ama sinyal kısmında LED'ler var makyajlıda

    Bende takacğıam bide BluHDİ çıkartması buldummu 70' satacağım İnşAllah ;)
  • Okan9455 kullanıcısına yanıt
    Daha az sarsıyor o zaman ;)
  • Arabada fabrikasyon gelen 225-45-17 lastikler var.Artık iyice sertleşti ve her çukuru hissediyorum.Bu yüzden 215 50 ye geçiyim diyorum.C4 ün süspansiyonları aslında aşırı yumuşak ben sert diyenlere katılmıyorum.Sadece arka süspansiyondan ses gelince sertmiş gibi hissediliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okan9455 kullanıcısına yanıt
    Hiç umursanacak bir ses değil bence.
    Geçerseniz yararınıza olur zira daha geniş yanaklı.
  • Bugün bir süspansiyoncuyla görüştüm ve durumu anlattım.Oda bana arabadaki sert süspansiyon takozununun yerine sarı renkli daha yumuşak ve esneyen takoz takıp bu ses sorununu çözebileceğini söyledi.Durumu biraz daha araştıracağım ona göre cuma günü yaptırmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okan9455 kullanıcısına yanıt
    Düzelirse süper olur.


    Citroentr'de t@zmanic nickli bir üstat bunla alakalı güzel paylaşıar yapmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12231224122512261227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.