Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11041105110611071108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gosterge paneline 2800 lira fiyat cektiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sckarinca

göstergenin arkasındaki sokette temassızlık olabilir. servise baktırmanızı öneririm.

Gosterge paneli degisecek dediler 2800 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: musiuw

quote:

Orijinalden alıntı: sckarinca

göstergenin arkasındaki sokette temassızlık olabilir. servise baktırmanızı öneririm.

Gosterge paneli degisecek dediler 2800 lira

Garantisi bitmiş miydi? çok paraymış
  • musiuw M kullanıcısına yanıt
    servis göstergeyi söküp taktı mı, yoksa kontağı çevirip değişecek mi dedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gxsafa

Peugeot ve citroen genelde aynı zamanda ekim kasım gibi yapıyor bakım kampanyalarını, servistede 500 tl dedilerse pazarlıkla 450 ye yaptırısınız diye düşünüyorum

bitmiş garanti için gereği yok sanayide tanıdık varsa daha iyi olur

• hemide kamanlı H kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben 2009 model c4 ümü aldığımdan beri (yani tam 6-7 yıldır) bakımlarımı uşak çağdaşta yaptırıyorum. milasta oturmama rağmen:) sagolsunlar gerçekten ilgileniyorlar. 200 TL için aracını sanayiye sokma bence. ben biraz takıntılıyım servis konusunda. bu benim fikrim tabi. herkes farklı düşünebilir.
  • bende uşakta olmama ragmen izmire
    götürürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: turkhun

bende uşakta olmama ragmen izmire
    götürürüm

Çağdaş otomotivden memnun değilmisiniz?Cevabınız evetse neden

• arkadaşlar selam bende citroen c-elysee kullanıcısıyım 2012 model confort plus buldum 51750 istiyorlar, 56000 km. de nasıl fiyat uygun mu sizce ? araç komple orjinalmiş. tabii ki eskpertiz yaptırıcam. orjinelse bana uygun gibi geldi ne dersiniz. herkese selamlar ve saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus4133

arkadaşlar selam bende citroen c-elysee kullanıcısıyım 2012 model confort plus buldum 51750 istiyorlar, 56000 km. de nasıl fiyat uygun mu sizce ? araç komple orjinalmiş. tabii ki eskpertiz yaptırıcam. orjinelse bana uygun gibi geldi ne dersiniz. herkese selamlar ve saygılar.

Dostum fiyat uygun belki biraz daha indirebilirsiniz pazarlık gücünüze kalmışAraç temizse kaçırmayın c4 parasını sonuna kadar hakediyor.

• zeus4133 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam tam sınırdaki bir araç, şöyle kilometre 56000 de ' buda demek oluyorki 60.000 bakımı yapılacak ( yapılmadığını kabul ediyorum) 600 tl filan o tutar lastikler değimemişse 700 tl civarı o tutar, fren balataları durumu kötüyse oda bir 300-400 tutar, en kritiği mcp şanzımanın baskı balata durumu oda kullanıma göre 60.000 ile 80.000 arasında değişiyor genelde oda 1800tl , yani kısacası expertizi sadece kaporta motor olarak düşünmemek lazım.

Gerçi bunları yenilersen aracın tamamen yeni olacaktır. çünkü arkadaşların dedğişi gibi c4 verdiğin parayı hak eden ender araçlardan
  • selam
    bende başıma gelen bir durumu aktaryım özellikle garantisi bitecek arkadaşlar çok dikkat etsin. 2011 model confort plus otomatik aracım var. 2 yıl 90.000 km uzatma yaptırmıştım aracıma.
    gelelim atılan kazığa 😠😢
    70 küsür bin km de aracın ön panelinden (hız göstergesinden) cıyyk cıyyk şeklinde ses gelmeye başladı.(forumda başka arkadaşlar bu sorunla karşılaşmıştı) bende servise götürdüm. araç birgün serviste durdu. servistekiler sorun var ama bulamadık siz zaten 84.000 de 90.000 bakımına geleceksiniz o zaman bakarız. hem sorun daha da artar o zaman net yerini buluruz dediler. bende tamam dedim. sonra forumu araştırınca hız gösterfesinden geldiğini öğrenince 78.000 km gibi gene gittim durumu anlattım servistekiler o parça 3.500 tl öyle kesinleşmeden değiştiremeyiz dediler bakımda bakarız dediler. gene iyi dedim. 84.000 de gittiğim zaman forumdaki bilgileri resimlwri gösterdim. adamlar sabah alıp akşam üstü aradılar. tamam problem ön göstergeden değiştireceğiz ama sizin 2 yılınız 2 ay önce bitmiş 3500 tl verirseniz değiştiririz dediler. bende neden bilgi vermedinizm dedim. onlarda böyle sistemimiz yok yapacakta birşeyyok. en iyi ihtimal ek bilmem ne uzatması ile en iyi ihtimal %50 indirim ile 1750 ye değiştiririz dediler.

sonuç olarak siz siz olun garantiniz varken civatayı bile değiştirttieiniz bir sonraki servis masallarına inanmayın benim gibi. yoksa benim hatam son tarihe bakmayıp direkt son km ye odaklanmayın zamnında her türlü işlemi yaptırınız.

Not: ön panelden gelen sesi forumda arkadaş söylemişti. ön paneli içeriden devre dışı bırakıp araç hareket ettiriliyor. ses gelmiyorsa ön panel değişimi isteyin. zaten panel tamiratı yokmuş. direkt değişim. bu aracın bir serisinde kronik problem imiş servisçi öyle dedi.

• hemide kamanlı H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim, 50.500 tl. 70000 km. de orijinal. Iyi bir kullanıcıyım. Araca 10 sene binicem. daha önce Honda'nın vardı 10 sene bindik. 200 bin km yaptık. ikinci bu km de bi araçta sorun yaşarmıyım bilemiyorum ? Benim aracımı 39 k. Saydılar aradaki fakr makul gibi, me dersiniz arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyoruz.

• jipsy J kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Benim aracımda da benzer bir sorun var bende ısrarla gösterge panelinden geldiğini servise söylesemde başka yerden geliyor deyip arabaya başka zaman bakalım diyorlar. Size sorum bu gösterge panelini kapatma işlemi kolay bir işlem midir? Siz nasıl yapılacağını biliyor musunuz? Ben servisin bu yetenekte bile olmadığını düşünüyorum. En azından önerimi yapar, onlara yol göstermiş olurum.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: defne030710

Merhaba
    Benim aracımda da benzer bir sorun var bende ısrarla gösterge panelinden geldiğini servise söylesemde başka yerden geliyor deyip arabaya başka zaman bakalım diyorlar. Size sorum bu gösterge panelini kapatma işlemi kolay bir işlem midir? Siz nasıl yapılacağını biliyor musunuz? Ben servisin bu yetenekte bile olmadığını düşünüyorum. En azından önerimi yapar, onlara yol göstermiş olurum.
    Teşekkürler

Açıkcası bende nasıl yapılıyor bilmiyorum gösterge iptal işleminin. Ama forumda bir arkadaş demişti. ön paneli aktif eden kablolar bir panelden güç alıyor sanırım. Bu son gittiğimde bende iptal edin dedim böm böm yüzüme baktılar. sonra telefonda sorunun ondan geldiğini tesbit ettik dediler ama nasıl olduğunu söylemediler. Bence aracınız garantide ise diretin sonra benim durumuma düşmeyin. Çünkü ses gittikçe artıyor. Bence bakımı falan beklemeden gidin. Bana en sonra bu kronik sorun dediler. Sonraki modellerde yeni panel geldi dediler. Ben sakarya dayım yakınlarda iseniz buradaki servise gelin bende yanınızda olurum bari benden sonrakiler sıkıntı çekmesin. ben direnmedim son durumda değiştiririz ama para dediler :((( sonuçta servis sorunu bulmak ve çözmek zorunda yoksa garanti dışına çıktığı gibi hemen bulduk diyorlar. En kötü yazı alın sorun var ama bulamadık diye. Bunu merkeze yollarsanız tutuşuyorlar. Bence bu yoluda deneyin

İyi Çalışmalar

selamlar

daha önce bu konu ile ilgili paylaşımda bulunmuştum. resimlerde mevcut. benim aracım da yeni kasa 2011 mcp confort plus. ses analog göstergeden geliyor. daha doğrusu analog göstergeyi döndüren bobin ve aksamından geliyor. biz gres yağı uylamıştık ve o zamandan beri neredeyse 5 aydır ses yok.
  • Selam
    Bende sizi yolu izleyeceğim sanırım yoksa bu ses araba sattirir :)
    Araca baktım biraz ama sizin dediğiniz on paneli sökmek için kullanılan delikleri bulamadım acaba tam yerini foto yada tarif ile anlatabilirmisiniz.
    Iyi akşamlar

• Bu nasıl bir ses dir böyle?
  • Selam sckarinca nin mesajlarının birinde youtube video su vardı. Çok tiz metal surtmesi sesi. Ince bir ses. bende 2 3 4 5 inci viteslErde yapıyor. Zamanla artıyor. Anlayacağın devamli çekilmez :)

resimdeki sarı yerlerden uzunca ince bir tel ile göstergenin arkasındaki metal tutacağı ittirip göstergeyi kendine çekiyorsun. aslında göstergenin çevresi yumaşak plastik olduğu için çok iyi tutuyor. biz bir tane metal tutacağı kırmıştık. göstergenin arkasında kalınca bir kablo var, gösterge yerinden çıkınca onu çıkarmayı unutmayın. kablo biraz kısa.
    buarada servis göstergeyi çok kolay şekilde söküyor.

• 
Sayfa: önceki 11041105110611071108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.