Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1052. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar, c4 comfort plus kullanıyorum navi mate takılı, ancak öndeki usb ye telefon takarsam driver name soruyor ve yazı yazılamıyor.

bir diğer sorun ise aux un çalışmaması. bununla ilgili bilgisi olan veya benim danışabileceğim bir yer var mı ?
  • http://settar.tumblr.com/post/98736539442/kaza

Soluk soluğa okuduğum bir makale. Çok geçmiş olsun arkadaşımızın yaşadığına çok üzüldüm. Inşallah tez zamanda olayı atlatır.

Herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail RXT 2.0

alt kısımdan mı yoksa üst kısımdan mı çekeyim.. birde ayak ışıklandırmaları için hazırlık kabloları varmı acaba. 308 formunda hazır olduğu yazıyor soketlerin. bağajda kullanılan bagaj lambası uyuyormuş diye okudum bilginiz varmı acaba. bilgi için tşk ederim

Üst kısımdan çekeceksiniz ama önce sağ sonra sol üst taraftan çekin, direk asılmayın.

Hazırlık kabloları için bir şey diyemeyeceğim çünkü bende ayak bölgesi ışıklandırması var zaten. Plaka lambası, torpido lambası, vs hepsi aynı tipte.
  • Xenon farın muayeneden geçebilmesi için far yıkama sistemi olması lazım.
  • Beyler selam,

Kısa farlarımdan biri patladı . Zaten performansından da memnun değildim değiştirmek için bahane oldu.

Night Breaker Unlimited ürününü öneriyor kullanıcılar. Ancak araç modeline göre H1-H4-H7 gibi değişik tipleri oluyormuş.

bizim araçların kısa farları için hangisi uygun bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

Xenon farın muayeneden geçebilmesi için far yıkama sistemi olması lazım.

Yanlış, otomatik yükseklik olması lazım. Far yıkama hafif kusur olarak geçiyor.

• Arkadaşlar Ds4 aracımın orjinal 18" jantlarını değiştirip 19" yapsam çünkü o siyah citroen jantlara bayılıyorum. Maliyeti bir kenara bırakırsak hata yapmış olurmuyum yada 18" i götüren motor 19" de götürürmü dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet205

Arkadaşlar Ds4 aracımın orjinal 18" jantlarını değiştirip 19" yapsam çünkü o siyah citroen jantlara bayılıyorum. Maliyeti bir kenara bırakırsak hata yapmış olurmuyum yada 18" i götüren motor 19" de götürürmü dersiniz.

DS4 performansı ucu ucuna bir araç değil, bu konuda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Ama konfordan çok kaybedebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.k.o.

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet205

Arkadaşlar Ds4 aracımın orjinal 18" jantlarını değiştirip 19" yapsam çünkü o siyah citroen jantlara bayılıyorum. Maliyeti bir kenara bırakırsak hata yapmış olurmuyum yada 18" i götüren motor 19" de götürürmü dersiniz.

DS4 performansı ucu ucuna bir araç değil, bu konuda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Ama konfordan çok kaybedebilirsiniz.

Aslında konforundan şu halde bile memnun değilim yoldaki en ufak bozuklukları bile hissettiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dippu

Beyler selam,

Kısa farlarımdan biri patladı . Zaten performansından da memnun değildim değiştirmek için bahane oldu.

Night Breaker Unlimited ürününü öneriyor kullanıcılar. Ancak araç modeline göre H1-H4-H7 gibi değişik tipleri oluyormuş.

h1 h7 olması lazım bayaa farkediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dippu

Beyler selam,

Bende de hem uzun(H1) hem de kısalarda (H7) Osram NB ampuller var.
    Aydınlatması bir xenon kadar değil elbette ama orijinallere göre daha iyi.

Ömürleri de fena değil. İlk değişim yaptıktan yaklaşık bir yıl sonra teki patlamıştı.
    Çift halinde yeniledim ve hemen hemen yine bir yıl oldu ve problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T@zm@nic

quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

Xenon farın muayeneden geçebilmesi için far yıkama sistemi olması lazım.

Yanlış, otomatik yükseklik olması lazım. Far yıkama hafif kusur olarak geçiyor.

Far yıkamayı çözmek kolay zaten. Zor olan otomatik yükseklik ayarı.
  • Merhabalar.

Haziran ayında 0 KM 2013 model mcp exclusive 1.6 e-hdi 115bg cam tavan + navi araç aldım. Aracım şu an 3500 km'de. Dün ön cam çatlaması yaşadım garip bir şekilde yarın değişim uygulanacak serviste. Bunun dışında bir kez navi sistemi anlık bir kapanma yaşadı - siyah ekran - yaklaşık 2 dakika sonra geri geldi. Araçtan fazlasıyla memnunum. Performansı gayet güzel. Vites geçişleri başta beni inanılmaz tedirgin eden bir unsur olsa da çok rahat alışılıyor. Kullanımı çok rahat. Aracın navigasyonu fransa ithal olduğu için geri görüş kamerası yok fakat sıkıntı değil gayet başarılı bir sistem. En büyük sıkıntım şu an yakıt tüketimi uzun süreli yakıt tüketimim 6.3lt civarındaydı. Fazla sert kullanıyorum bu aralar aracı çünkü trafikte kalamıyorum yetişmem gereken yerler oluyor. İlk depomla sakin kullanımda yaklaşık 1000km yaptım istanbul şehiriçinde - fatih maslak florya-. Bunun dışında farlar benim için büyük sıkıntı gibi duruyor. Gece kullanımında açıkçası çok güven vermedi. Özellikle bir kere İzmit - İstanbul yaptım gece ki bana fazlasıyla yetersiz geldi. Dizel otomatik olarak alınabilecek en uygun ve dolu aracı aldığım için mutluyum ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: waraxe

Selamlar..

Ben de yeni bir c4 almak üzereyim.. (Kapora verdim).. Sormak istediğim bazı sorular var..

2012 c4 confort plus model 30bin kmde kaza degısen boya yok.. 52000e el sıkıştık..

Fiyat sizce nasıl ?

Bi de Otomatık start stop eco mode'u açıp kapatmama rağmen çalışmadı.. Başka bir yöntem mi var ? Yoksa sıkıntı mı var. Galeriden olduğu için bilemedi onlar da.. Auto start stop hiç olmayabilir mi ?

Arkadaşlar start stop sorununu çözdüm, bir gün birinin başına gelir diye paylaşıyorum.

Arka cam rezistansı açık iken start stop devreye girmiyormuş. Fakat ben de zaten kapalıydı. Ben de açıp tekrar kapadım ve sorun çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waraxe

Selamlar..

Ben de yeni bir c4 almak üzereyim.. (Kapora verdim).. Sormak istediğim bazı sorular var..

2012 c4 confort plus model 30bin kmde kaza degısen boya yok.. 52000e el sıkıştık..

Fiyat sizce nasıl ?

Bi de Otomatık start stop eco mode'u açıp kapatmama rağmen çalışmadı.. Başka bir yöntem mi var ? Yoksa sıkıntı mı var. Galeriden olduğu için bilemedi onlar da.. Auto start stop hiç olmayabilir mi ?

2 yaşından sonra akünün performansı düşüyor bence. Benim aracımda devreye girmesi gitgide geç olmaya başlamıştı en son hiç girmemeye başladı. Yeni akü aldım saat gibi çalışıyor tıkır tıkır.
  • tüm forum arkadaşlarımın kurban bayramı mübarek olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Merhabalar.

Haziran ayında 0 KM 2013 model mcp exclusive 1.6 e-hdi 115bg cam tavan + navi araç aldım. Aracım şu an 3500 km'de. Dün ön cam çatlaması yaşadım garip bir şekilde yarın değişim uygulanacak serviste. Bunun dışında bir kez navi sistemi anlık bir kapanma yaşadı - siyah ekran - yaklaşık 2 dakika sonra geri geldi. Araçtan fazlasıyla memnunum. Performansı gayet güzel. Vites geçişleri başta beni inanılmaz tedirgin eden bir unsur olsa da çok rahat alışılıyor. Kullanımı çok rahat. Aracın navigasyonu fransa ithal olduğu için geri görüş kamerası yok fakat sıkıntı değil gayet başarılı bir sistem. En büyük sıkıntım şu an yakıt tüketimi uzun süreli yakıt tüketimim 6.3lt civarındaydı. Fazla sert kullanıyorum bu aralar aracı çünkü trafikte kalamıyorum yetişmem gereken yerler oluyor. İlk depomla sakin kullanımda yaklaşık 1000km yaptım istanbul şehiriçinde - fatih maslak florya-. Bunun dışında farlar benim için büyük sıkıntı gibi duruyor. Gece kullanımında açıkçası çok güven vermedi. Özellikle bir kere İzmit - İstanbul yaptım gece ki bana fazlasıyla yetersiz geldi. Dizel otomatik olarak alınabilecek en uygun ve dolu aracı aldığım için mutluyum ayrıca

far ampullerini değiştirin orjinal ampulleri berbattır.

• Ankarada far ampullerini degistiren var mi?

• herkese iyi bayramlar arkadaşlar.
    Bayram öncesi aracın orjinal anahtarını kaybettim.
    kaskoyu aradım, 1500 e kadar kayıp ve çalıntıda anahtar kayıplarını karşıladıklarını söylediler.
    Hem de hasarsızlığı bozmadan.
    çarşamba günü inallara gidip anahtarı yeni anahtar talep edeceğim.
    yeni anahtarı comfort plus anahtarı isteyeceğim bakalım verecekler mi?
    Bir de anahtardan 4 cam kaldırmayı aktif etmelerini isteyeceğim.
    Bakalım ne diyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Merhabalar.

far ampullerini değiştirin orjinal ampulleri berbattır.

Merhaba, önerebileceğiniz ürün var mıdır ampul konusunda ?

• 
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.