Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1036. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10341035103610371038
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar bugün işten eve geldiğimde arabanın kapalı olan aynalarından birinin açılmış olduğunu gördüm, daha önce de başıma gelmişti, bunu yapan vatandaşı yakalamak istiyorum, bunun için ne önerirsiniz ;seçeneklerim arasında araç içi güvenlik kamerası veya arabaya alarm taktırmak var, sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino_1905

Herkese merhabalar bugün işten eve geldiğimde arabanın kapalı olan aynalarından birinin açılmış olduğunu gördüm, daha önce de başıma gelmişti, bunu yapan vatandaşı yakalamak istiyorum, bunun için ne önerirsiniz ;seçeneklerim arasında araç içi güvenlik kamerası veya arabaya alarm taktırmak var, sizce ne yapmalıyım?

bizim araçlarda silecekler kaldırılamadığı için :)
    büyük ihtimal sana aracı buraya park etme mesajı vermej için yapıyodur.
  • Zararlı değilmi o hareket ? Adam bildiğin zorluyor...Kaç para o ayna, herife bak ya...Tam dayaklık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 dizel C4'ler 112 beygir mi 115 beygir mi? Net ve sağlam cevabı bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoyuncu

c4 exculisive dizel bırde golf dsg comfortlıne 1.6 arasında gıdıp gelıyorum kafam allak bullak oldu 2 de kullanmadım 2011 vtec var otomatık kullanıyorum c4 cok hıssetdırır vıteslerı uzun yollarda cok kulanıcam sollamalarda cok yorarmı bunu merak edıyorum golf de alırsam cok zorlanıcam odeme konusunda c4 de ıcı cok ferah her sey var xenon harıcınde onuda takdırırsam servıste sokmek zorunda kalırsın dedıler kafam hepden karısdı aklım bıraz daha c4 kayık vazıyetde napıcamı bılmıyorum bırde golf de neresı ıyı pazarlık verır golf tdı comfortlıne dsg ıcın verdıklerı fıyat 82400 on arka park sensoru hız sabıtleyıcı bununda dısında bı seyler yapmıyorlar c4 de 86400 demıslerdı fıyatı daha gıtmedım bı daha cok kararsız kaldım cevaplar ıcın tesekkurler

Golf fiyatını hakeden bir araba değil. Her donanım için ayrı para istiyorlar. İsmini satıyor. C4 çok daha iyi bir tercih olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: dursunn

quote:

c4 exculisive dizel bırde golf dsg comfortlıne 1.6 arasında gıdıp gelıyorum kafam allak bullak oldu 2 de kullanmadım 2011 vtec var otomatık kullanıyorum c4 cok hıssetdırır vıteslerı uzun yollarda cok kulanıcam sollamalarda cok yorarmı bunu merak edıyorum golf de alırsam cok zorlanıcam odeme konusunda c4 de ıcı cok ferah her sey var xenon harıcınde onuda takdırırsam servıste sokmek zorunda kalırsın dedıler kafam hepden karısdı aklım bıraz daha c4 kayık vazıyetde napıcamı bılmıyorum bırde golf de neresı ıyı pazarlık verır golf tdı comfortlıne dsg ıcın verdıklerı fıyat 82400 on arka park sensoru hız sabıtleyıcı bununda dısında bı seyler yapmıyorlar c4 de 86400 demıslerdı fıyatı daha gıtmedım bı daha cok kararsız kaldım cevaplar ıcın tesekkurler

Golf fiyatını hakeden bir araba değil. Her donanım için ayrı para istiyorlar. İsmini satıyor. C4 çok daha iyi bir tercih olur.

İyide c4 ünde habire donanımından çalıyorlar.Eski mesajlarımda hepsini yazmıştım.Geçen arkadaşın 2013 c4 üne bindiğimde eksilen yeni birşey farkettim.Direksiyonun altındaki metal kısmın olduğu yerdeki kaliteli delikli deri kaplamada artık yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weba -- 6 Ağustos 2014; 10:21:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

quote:

İyide c4 ünde habire donanımından çalıyorlar.Eski mesajlarımda hepsini yazmıştım.Geçen arkadaşın 2013 c4 üne bindiğimde eksilen yeni birşey farkettim.Direksiyonun metal kısmının olduğu yerdeki kaliteli delikli deri kaplamada artık yok....

En baz versiyonu olabilir. Deri direksiyon yok çünkü. Ona bakarsan 2011 Comfort Plus aracımda Esp yok. Son modellerde en bazında bile Esp var. Böyle değişiklikler olabilir yani.

• quote:

quote:

quote:

İyide c4 ünde habire donanımından çalıyorlar.Eski mesajlarımda hepsini yazmıştım.Geçen arkadaşın 2013 c4 üne bindiğimde eksilen yeni birşey farkettim.Direksiyonun metal kısmının olduğu yerdeki kaliteli delikli deri kaplamada artık yok....

Haklısın ,
    İlk gelen comfort plus paketli araçlar ile 2014 comfort pluslar arasında direksiyonda dünya fark var :) İlk alanlar daha şanslı

• c4 yeni kasa test sürüşü yaptım 2012 model direksiyon aşırı sert geldi acaba arızalı mıydı yoksa genel hali mi budur acaba.kamyon direksiyonu gibi sanki hidrolik dgl?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

En baz versiyonu olabilir. Deri direksiyon yok çünkü. Ona bakarsan 2011 Comfort Plus aracımda Esp yok. Son modellerde en bazında bile Esp var. Böyle değişiklikler olabilir yani.

Bunlara değişiklik denemez.Hepsini tekrar yazayım daha anlaşılır olur. Comfort plus için konuşuyorum.2013 model ve sonrası çıkarılanlar :

Direksiyon alt taraftaki tüm düğmeler çıkarıldı. Bt-iç ambiyans ışıklandırma düğmeleri.
    Direksiyon alt taraftaki kaliteli delikli deri.
    Sürücü ve ön sağ koltuk altı çekmeceleri.
    Sürücü ve ön sağ koltuk güneşliklerindeki ayna aydınlatmaları
    Karartılmış arka camlar.
    Bagajdaki şarjlı lamba.(2011 modellerden sonra çıkarıldı)

Esp olayı ise kanuni zorunluluktan koyuldu.Mecburi yane .

• quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

2014 dizel C4'ler 112 beygir mi 115 beygir mi? Net ve sağlam cevabı bilen var mı?

2011 ve 2012 modeller 112 HP. 2013'den itibaren 115 HP.
  • quote:

quote:

quote:

İyide c4 ünde habire donanımından çalıyorlar.Eski mesajlarımda hepsini yazmıştım.Geçen arkadaşın 2013 c4 üne bindiğimde eksilen yeni birşey farkettim.Direksiyonun altındaki metal kısmın olduğu yerdeki kaliteli delikli deri kaplamada artık yok....

O dediğiniz delikli deriye bayılıyorum, imkanım olsa direksiyonun tamamını kaplatırım valla..

• quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

c4 yeni kasa test sürüşü yaptım 2012 model direksiyon aşırı sert geldi acaba arızalı mıydı yoksa genel hali mi budur acaba.kamyon direksiyonu gibi sanki hidrolik dgl?

direksiyon derinlik ayarı sonda ise ağırlaşıyor.

biraz kendinize çekin hafifler, ama genel anlamda rakiplerinden daha ağır direksiyonu genede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okutmann

quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

Selamlar... öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım.
    Geçen ay 2012 model civic elegance ile 4700 km yol yaptım.
    Türkiyemi bi baştan bi başa gezdim, civic güzel arabada abi ne bileyim sattığım C4 ü arıyorum :(((
    Bu arada yeni C4 picaso bakıyorum yada excelusive cam tavan C4 aklınızda olsun Civicle takaslayacağım km az olması ve cam tavan olması şartıyla ilgilenen arkadaşlar pm atsınlar. Teşekkürler...

Neden C4 ü arıyorsunuz honda nasıl araba ki?

Yeni hondayı inceleyin mesela iç döşemelerine bakın, camı kapayınca kapı iç döşemesinin nasıl şiştiğine bakın, 2014 model araçta cam kapatma modülünün olmadığını görün, kaportasına parmağınızla bastırın kaputun çöktüğünü görün, boyasının çok ince olduğuna, boyasının attığına şahit olun, rampalarda gaza yüklenin aracın gitmediğini görün, aracın kalkışlarda çokda iyi olmadığını görün ancak kalkmadan önce esp yi devre dışı bırakarak ve gaza abanarak hızlandığınızda aracın benzini adeta içtiğini görün, yetkili servislerin oldukça pahalı oldugunu görün (20.000 bakımı 400 tl) frenlerinin hiçte iyi olmadığını test edin... gibi gibi uzar gider.

Allah Allah bir dünya devidir honda! benim hiç hondam olmadı ama çevremden kötü şeyler pek duymazdım kaliteyimi bozdu acaba

Pamuk kardeş,
    Siz hiç Civic'in içine binmemişsiniz anlaşılan. her tarafı ama her tarafı, ön konsolu bile takır tukur sert plastik malzeme senin çevrendekiler arabadan anlamayan kulaktan dolma bilgilerle konuşan tipler bence.
    bu başlık altındakiler arabadan anlayan tipler ve o yüzden C4'ü seviyoruz zaten
    Civicin C4ü dövebileceği tek alan var o da şanzımanı. "tam otomatik şanzıman." o da tam otomatik olması nedeniyle yakıtı arttıyor, bu ayrı konu. diğer bütün açılardan C4 daha iyi bir arabadır. "performansı, kullandığı iç malzemesi, cam tavan opsiyonu ve tasarımı."
    4-1 C4 önde yani.
    bir kere 60-70 bin para vereceğim civic'e tüp takacaksam, arkamda tüple dolaşacaksam, benziliklerin en kıyı bucak köşesinde tüp kuyruğuna gireceksem şahinlerin arasında, o arabayı hiç almam. civic burdan elenir bir kalemde.
    selamlar.

Yurtdışında Civic HB e bindim kullandım ama 5 sene felan oluyor hiç dikkat etmemiştim kalitesine fln benim olmayınca :)

Honda dizel jip yaptı artık yakında diğer araçlarınada uygular düzel motoru herhalde! benim almayı düşünmediğim bir markadır honda ama kötü de bilmezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet205

Bana bir parça lazım çıkma şeklinde bulabileceğim nereleri var yardımcı olurmusunuz.
    Lazım olan parça far yıkama sistemin tamponda olan kapağı nasıl düşmüş birimi aldı anlayamadım pis bir görüntü oldu şimdi

Şuraya bir sorunhttp://www.aslancitroenpeugeot.com/

ben alt korumamı parçalamışım servis geri takamadı buradan çıkmasını aldım taktırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxaa

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dpete

DSG kesinlikle düşünmüyorum. Confort Plus paketli aracı gayet iyi fiyata almıştınız, güle güle kullanın. Malum sitedeki fiyatlar 54-55 civarında. 51-52'ye temiz bulursam çok iyi olacak.

Ben aslında ya Civic ya da C4 alacağım kısa sürede. Şu an C4'e daha yakınım. Bilinen kronik arızası var mı bu kasanın?

arkadaşım eşek yüküyle parayı civice verip tüp kuyruğuna mı girecen broadwayların arasında.
    sonra o kadar para vereceksin, ön konsol benim 98 model hyundai accentinki gibi sert malzeme. (eskiden kullandığım bir araba)
    arabanın kasasının artık çirkin oluşuna hiç girmiyorum, özellikle arkasının.
    bi de klima açıkken araba gitmeyecek. Hiç tereddüt etme c4 al.
    ben alman arabası dedim, sağlamdır dedim, (2010 model hdı 110 hp mcp cam tavanlı arabadan sonra) astra benzinli otomatik aldım, şimdi çok pişmanım. 1.4 motor fiestalar arkamdan sellektör yapıyor.
    aralık ayında C4'e geri döneceğim. inşallah.
    ha, arabayı alıp bir iki senede satcaksan civic al elbette. 3 yıl ve üstü bineceksen C4 ama 90 değil, dizel 112-115 hp olanı almalısınız.

hocam 112-115 demişsin 90 lığın ne sıkıntısını gördün?

söyliyeyim:
    Öncelikle 2005 1.6 SX C4 ve daha sonra 2010 1.6 HDI 110 HP MCP C4'lerim oldu. Bunu belirteyim. Yani C4 tecrübem oldukça vardır.
    Şimdi bu 90 HP olanlar da fena değildir. MNitekim bir arkadaşımda Partner var, 75 HP olmasına rağmen canavar gibi araba. Hâliyle 90 HP çok daha iyi. Nitekim birkaç yıl evvel 90 HP C4'ü 90 km. şehir dışı kullanmıştım, bir arkadaşın. Fena değildi, en azından 1.4 90 HP'lik Corolla dizelden daha aşağı bir motor değil, ama 112 ve şimdiki 115 HP'ler siz de takdir edersiniz ki daha iyi olacaktır.
    C4'ü farklı kılan da bu motor. Yoksa ortalık 90 beygir Corolla veya 105 beygir Jetta'larla dolu zaten. C4 ise ancak bu 115 HP'lik motor ile farklı. Aksi halde gider Corolla alırım, en azından daha sorunsuz ve piyasası daha değerli diye, bilmem yanılıyor muyum?

bilgi ve aktarımların için teşekkürler.

Güç ve ekonomi bir arada ;)

• quote:

Herkese merhabalar bugün işten eve geldiğimde arabanın kapalı olan aynalarından birinin açılmış olduğunu gördüm, daha önce de başıma gelmişti, bunu yapan vatandaşı yakalamak istiyorum, bunun için ne önerirsiniz ;seçeneklerim arasında araç içi güvenlik kamerası veya arabaya alarm taktırmak var, sizce ne yapmalıyım?

İçeri hareket sensörlü kamera koyarsan kim olduğunu görürsün ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

2014 dizel C4'ler 112 beygir mi 115 beygir mi? Net ve sağlam cevabı bilen var mı?

www.citroen.com.tr :)
  • İyi geceler , sormak istediğim ambians ışıklarının yeri boşya oraya led taksak yine de yanmaz mı acaba? illede yazılım mı lazımdır. Bİrde ileriye doğru arka kapılar için çalışma yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek varmı acaba?
  • quote:

quote:

bizim araçlarda silecekler kaldırılamadığı için :)
    büyük ihtimal sana aracı buraya park etme mesajı vermej için yapıyodur.

Alıntıları Göster
    Hocam araç oturduğum evin önünde duruyor, oraya da koyamayacaksam aracımı nereye koyacam :) çok trajikomik ve de aynı zamanda sinir bozucu bir durum. @toxaa

En mantıklısı hareket sensörlü kamera takmak gibi görünüyor. @pamuk

hocam eğer birkaç defa daha zorlanırsa ayna tırnakları kırılmaya başlayacaktır.@Shadow Fox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino_1905 -- 7 Ağustos 2014; 0:16:12 >

• 
Sayfa: önceki 10341035103610371038
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.