Şimdi Ara

Citroen C4 2005-2011 (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.217
Cevap
35
Favori
1.070.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • IVERSEN KARDEŞsende gelmedin ki malatya'ya bir binelim şu güzelim C4'ne ya
    ya hakkaten gelmicen mi? hem bende cam tavan alacam ve gri renk+cam tavan nasıl duruyor çok merak ediyorum
    ya da olmazsa malatya elazığ arası şu meşur kavurmacı da bi kavurma mı ısmarlasam sana

(neyse ben şimdi maleesef nöbete gidiyorum akşam 10:00 da yazışmak üzere)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 18 Mart 2006; 8:30:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drmert

IVERSEN KARDEŞsende gelmedin ki malatya'ya bir binelim şu güzelim C4'ne ya
    ya hakkaten gelmicen mi? hem bende cam tavan alacam ve gri renk+cam tavan nasıl duruyor çok merak ediyorum
    ya da olmazsa malatya elazığ arası şu meşur kavurmacı da bi kavurma mı ısmarlasam sana

(neyse ben şimdi maleesef nöbete gidiyorum akşam 10:00 da yazışmak üzere)

önceden olsaydı ben 5 sene malatyada basketbol oynadım, 2.lig basketbol takımında. ama maalesef 2 sene önce bıraktım drmert şansına küs. malatya ya eşimin işi (ilaç mümessili) ve takım arkadaşlarım dolayısı ile gelip gidiyorum. ama bu aralar çok ara verdim işler çok yoğun. kavurmacı olayına da amma güldüm, sağol. ya bu c 4 nelere kadir be. ne arabaymış helal olsun valla.

• çok teşekkür ederim drmert .

C4 e alırken koltukları deri yaptırmamız gibi bişey söz konusumu acaba. Böyle bi imkanımız varmı?

Orjinalden alıntı: CaLaVeRa

çok teşekkür ederim drmert .

C4 e alırken koltukları deri yaptırmamız gibi bişey söz konusumu acaba. Böyle bi imkanımız varmı?

evet neden olmasın ki. arabanı alırken bayiye söylersin deri koltuklu olsun diye. onlarda öyle sipariş verirler.
  • bu konuda bir bilgim yok ama 2 ay çok abartı bir süre, citroen de öyle olacağını sanmıyorum. en doğrusu bayiye sormak.
  • iverson ben bu arabayı aldığımda rahat 4-5 sene kullanacağım o yüzden uzun ömürlülük sorunsuzluk da benim için önemli mazda kullananların tek derdi fazla yakması ben o konuyu o kadar dert etmiyorum. Ama diğer konularda servisle pek muhatap olmadıklarını söylüyorlar. Citroen bu konuda nası parça gerektiğinde bekletirmi ustaları işten anlar vaziyette mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_vtr -- 18 Mart 2006; 16:49:41 >

sipariş edildimi kaç günde gelior acaba bi bilgisi olanınız varmı.Audi gibi 2 ay demesinler de beklenmez 2 ay :) alırız beyaz kadifeli :D

arkadaşım 10-15 gün içinde geliyor sanırım nike34 sor c4 satıcısı o daha iyi bilir

1 )http://imageshack.us/ adresine git .oradan gönderecek dosyanı pc'den yüklemeyi seç ve "host it" ile yüklemeyi başlat.
    resim yüklendikten sonra çıkacak sayfadan "Direct link to image" yanındaki kutudaki
    2) "http://img80.imageshack.us/img80/8452/meganeccaks214xp.jpg" gibi yazılı olan adresi komple kopyala.

3) sonra gel burada mesaj yazdığın kutunun üstündeki image tuşunu tıkla ve "[simage][/simage]" kodu otomaitk olarak mesajına eklenir.

sende o kopyaladığın adresi tam o kodun ortasına aşağıdaki gibi ekle. oldu bitti. çok basite indirgedim kusura bakma ne kadar bildiğini tahmin edemedim.

Citroen C4 2005-2011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelaj -- 18 Mart 2006; 21:12:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ESES li

Arkadaşlar aşağıdaki resim yakıt sorununu çözermi ?

Citroen C4 2005-2011

ya bu araba *ezeklemi çalışıyo

• arkadaşlar bu aracınhdi 92 hp liğinin performansı nasıldır iyimidir.aile için alınacak
  • Drmert sorduğun için sağol,duman kesildi ama hala acı bir koku veriyor,arkadan gelen sesler aynı hiçbirşey yapmadılar bende artık uğraşmıyorum,servis helezonlar yapıyor olabilir dedi arayacaklardı hala bekliyoruz,sağ kapı ses yapıyordu bugün kendi kaportacıma baktırdım biraz kapı ayarlarını sıktırdım düzeldi...Konsoldaki ses aynen duruyor,arka sol emniyet kemerinin orada ses aynen sebebide bilinmiyor ama bu ses esnemelerden falan geçerken yavaş süratte var,sanırım sizinkilerdede var çünkü bindiğim öbür c4 lerdede vardı,bagajın üstündeki perdenin yaptığı sesleri kendim kestim,ama çok şükür içgüveyisinden daha iyiyiz
    Erencan kardeş performanstan yana endişen olmasın,benim araba 92 hp dizel C4,performansı süper...
    Birde arkadaşlar arabalarınız kaç km de,yazarsanız iyi olur...Benimki 6000 de

• quote:

Orjinalden alıntı: erencan70

arkadaşlar bu aracınhdi 92 hp liğinin performansı nasıldır iyimidir.aile için alınacak

burası yine şenlenmiş,

90/92 beygirlik versiyonlar performansa yönelik araçlar olmadığı zaten açık. kullanan arkadaşlar tasarrufundan memnunlar. fakat zaten ağır olan bu aracı (bütün versiyonlarda lastikler 205) seri kullanmak istediğinde tüketim 1.6 değerlerine yakın olacak.

yeni gelen arkadaşlardan rica ediyorum, forumu belli sayfalardan itibaren okursanız sorduğunuz soruların burda defalarca konuşulmuş olduğunu göreceksiniz. ve hep birlikte başka konular paylaşmaya/değerlendirmeye zaman ayırıcaz.

dizel mi / benzin li mi?
    yakıt tüketimi

konuları milyon kere konuşuldu...

bilgilerinizi rica ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Dasda76

Drmert sorduğun için sağol,duman kesildi ama hala acı bir koku veriyor,arkadan gelen sesler aynı hiçbirşey yapmadılar bende artık uğraşmıyorum,servis helezonlar yapıyor olabilir dedi arayacaklardı hala bekliyoruz,sağ kapı ses yapıyordu bugün kendi kaportacıma baktırdım biraz kapı ayarlarını sıktırdım düzeldi...Konsoldaki ses aynen duruyor,arka sol emniyet kemerinin orada ses aynen sebebide bilinmiyor ama bu ses esnemelerden falan geçerken yavaş süratte var,sanırım sizinkilerdede var çünkü bindiğim öbür c4 lerdede vardı,bagajın üstündeki perdenin yaptığı sesleri kendim kestim,ama çok şükür içgüveyisinden daha iyiyiz
    Erencan kardeş performanstan yana endişen olmasın,benim araba 92 hp dizel C4,performansı süper...

Slm Dasda76,

yaw gerçekten sorunlu bi araç denk gelmiş, ben ilk aracımda o kadar çok problem yaşamıştım ki şimdi servise gitmemek garip geliyo, arabalar haftada bikaç defa servise gitmiyormuş diyebiliyorum.
    umarım en kısa sürede senin bütün problemlerinde çözülür.

benim arac 4800 oldu. işlerin yoğunluğundan amortisör sorununa da eğilemedim, arayanda olmadı. yığılmadan mı kaynaklanıyor nedir anlamadım bende...

aşağıda arkadaşın teki 92 hp dizeli sormuş. sana yönlendirmek ne kadar doğru bilmiyorum ama, en azından performansı konusunda bi fikir verirsin arkadaşa

• quote:

Orjinalden alıntı: iverson03

quote:

çok teşekkür ederim drmert .

evet neden olmasın ki. arabanı alırken bayiye söylersin deri koltuklu olsun diye. onlarda öyle sipariş verirler.

yok iverson kardeş, öyle olmuyo yaw. kendi otomobilini kendin yarat durumu citroen türkiye için geçerli değil. vts versiyonda bile deri döşeme değil alkantara döşeme sunuluyor. yani koltuklar deri olsun dediğinizde olmuyor. biz 110 hdi a mp3 player lı cd çalar istedik parasını ödeyelim dedik, o da olmamıştı...

• quote:

Orjinalden alıntı: hunter26

quote:

Orjinalden alıntı: iverson03

yavuzhan kardeş böyle c 4 ü çekemeyn ve anlamayan kişilerle uğraşıp da kendini yorma, seviyeni düşürme. bırak konuşsunlar, biz işimize bakalım, paylaşaımlarımızı yapalım. böylelerine hiç cevap vermeyin, aramıza ve seviyeli sohbetimize dahil etmeyin.

zaten bu arabadan anlamadığı direkjsişyon ve döşemlerine laf söylemesinden belli. üst sınıftaki döşeme kalitesine sahip, direksiyon ise dünyada tek. ama anlayana tabi .aman neyse ya bunları aramıza almayalım

"zaten bu arabadan anlamadığı direkjsişyon ve döşemlerine laf söylemesinden belli" Heralde C4 kullandığınız ilk araç , böyle bir yorum yaptığınıza göre. Direksiyon günyada tekmiş , ewt kendi sınıfındaki en hissiz direksiyon olma konusunda tek.

"üst sınıftaki döşeme kalitesine sahip" komik olma, döşemeler rezalet.

hayır taktım taktım da hissiz direksiyona taktım. hakkatten merak ettim, yarım debriyaji sol ayak frenle filan mı araba kullanıyorsun da hisli direksiyon diye tutturdun. kaç araba kullandığımı ben hatırlamıyorum ama söylediğin gibi içli, hisli direksiyon görmedim. kullandığın 3 km de ne yaptın, arabayla çukurdan mı kaçtın, yanlayarak viraj mı aldın, 180 km ye çıktın da direksiyon kütük mü oldu. HİSSİZ direksiyon yaftasını yapıştırdın.

aracın direksiyonu park durumu için gayet yumuşak, tekerlerler öne çok yakın olduğundan araç çok ani ama stabil yön değiştiriyor. sabit direksiyonlu olduğundan kullanma alışkanlığına bağlı olarak farklı gelmiş olabilir. birkaç gün kullandıktan sonra oturuyor insanın eline, kimseyi yanlış yönlendirmeyin.

döşeme konusu zevk meselesi, ona bişi söylemiyorum.

yeni aracın hayırlı olsun arkadaşım...

• umarım geriye kalan sorunlarında bir an önce çözülür be dasda kardeş.. bu işlerde biraz nasip kısmet işi galiba ya.. senın basına gelen şanssızlık bizlerin de başına gelebilir ( umarım olmaz :))
    quote:

Orjinalden alıntı: Dasda76

Drmert sorduğun için sağol,duman kesildi ama hala acı bir koku veriyor,arkadan gelen sesler aynı hiçbirşey yapmadılar bende artık uğraşmıyorum,servis helezonlar yapıyor olabilir dedi arayacaklardı hala bekliyoruz,sağ kapı ses yapıyordu bugün kendi kaportacıma baktırdım biraz kapı ayarlarını sıktırdım düzeldi...Konsoldaki ses aynen duruyor,arka sol emniyet kemerinin orada ses aynen sebebide bilinmiyor ama bu ses esnemelerden falan geçerken yavaş süratte var,sanırım sizinkilerdede var çünkü bindiğim öbür c4 lerdede vardı,bagajın üstündeki perdenin yaptığı sesleri kendim kestim,ama çok şükür içgüveyisinden daha iyiyiz

• Benim araç 8000 de. Ben de en çok trim problemlerinden şikayetçiyim. Aracın sağından solundan, her yanından bozuk yollarda çat çut ses geliyor. Kaç kere servise verdim, yaptık dediler, hiç bir şeye dokunmamışlar. Direksiyondan da sağa sola çevirirken çıt diye ses geliyordu. Onu da teşhis edemediler, her zaman gelmiyor, testte 3-5 km kullanarak da duyulmuyor, onun için pek birşey de yapamadılar. Neyse ki kendiliğinden geçti gibi gözüküyor. 1 haftadır çok nadir duydum sesi sanki.

Ama esas sorun araba değil. Adam gibi servisler olduktan sonra halledilmeyecek sorun yok. Maalesef işimden dolayı benim servis değiştirmek gibi bir lüksüm de yok. Sadece işime en yakın olana götürebiliyorum ve ondan da hiç memnun değilim. Hiç birşeyden anlamıyorlar, beceremiyorlar, becermeye çalışıyorlar mı; ondan da şüpheliyim. Diğer servisler nasıllar, onu da bilmiyorum.

Neyse bugün pazar, hava güzel, şimdi gidip arabanın ses gelen yerlerini kendim sökmeye çalışacağım. Arkadaşlar, esas sorun aksamı sökebilmek, kesinlikle eminim ki, bu işden hiç ama hiç anlamayan biri olarak, ben bile trim problemlerini halledebilirim. Bu servisler bu kadar duyarsızlar işte.

• size aracımın resimslerini yolluyoms film çekilmiş hali tavsiye ederim 10 numara oluyor
    Citroen C4 2005-2011
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.