Şimdi Ara

Citroen C4 2005-2011 (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.217
Cevap
35
Favori
1.070.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: lee67

slm arkadaslar bende 1.6 110 bg c4 var lpg işini çok araştırdım nerdeyse 2500 tl civarında süper denilen bir sistem taktıracaktım son anda atikere karar verdim takan ustaya para önemli değil ister pahalısı olsun ister ucuz ama sorunsuz olsun dedim oda atiker dedi 6 aydır kullanıyorum atikerle şükür hiç sıkıntı yok çekiş aynı rolantide çalışmada sıkıntı yok arıza lambası yanmadı, normalde benim araç şehir içi 11 lt benzin yakar buda şu anki fiyatlarla 40 tl yapar aracım şehir içi şu an 22 23 civarı yakıyor lpg taktıracak arkadaşlar iyi ,güvenilir, sistemin ve işinin arkasında duran bir usta bulsunlar ve taktırsınlar kolay gelsin kazasız belasız sürüşler dilerim

lpg yi nerden taktırdın ?

Orijinalden alıntı: iso31185

2006 MODEL 40 000 KM DE 24 000 TL YE ALMAYA NİYETLİYİM ARACIN SAĞ ARKA TARAFI SADECE BOYALI NE DİYORSUNUZ ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM?

Model nedir dizel bezinli SXPK bunlarin tam olarak belirtiesen daha iyi yardimci oluruz.
    YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...AKLIMDA AYRICA ASTRA VAR AMA KARARSIZIM..
    quote:

Orijinalden alıntı: kaya26

quote:

2006 MODEL 40 000 KM DE 24 000 TL YE ALMAYA NİYETLİYİM ARACIN SAĞ ARKA TARAFI SADECE BOYALI NE DİYORSUNUZ ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM?

Model nedir dizel bezinli SXPK bunlarin tam olarak belirtiesen daha iyi yardimci oluruz.
  • 2007 yi al kardeşim, C4 al ayrıcalığın olsun. Bu arada Golf ile ilgili forumlarda şöyle bir gezin, efsaneleşmiş adından başka C4 le yarıştıracak hiç bir özelliği olmadığını göreceksin. C4 de zaten efsaneleşmeye doğru ilerlemekte.
    Sadece ön konsolda bile 60 tan fazla kontrol butonu var, düşün artık, yol bilgi ekranları yeter. Ayrıca 95 km ortalama ile uzun yolda 15 Ykr. yakmakta, korkmadan LPG ni de taktırabilirsin. Diesel ile arasındaki fiyat farkını göz önünde bulundurarak, LPG yakıt ile diesel arasında 4 YKr kalıyor, fazladan 60.000 km. de yanına kalıyor.
  • Bunu bilmiyordum, yeni öğrendim, siz de takılın :)Bakım km'si sıfırlamak için, hız ekranının önündeki üç tuşun, dıştaki ikisine birden basarken, kontağı açıyorsun. 10'dan geriye doğru sayıp, sonra sıfırlıyor.

• BU ARAÇ KAÇA ALINABİLİR? SADECE ARKASINDA BOYA VAR VE BOYANIN ÜSTÜ TEKRAR ÇİZİLMİŞ?
  • Cam tavansız 2005 modelini boyasız kazasız olanını 22000 TL ya aldım, alım satım ve de Teleflex ile birlikte 25000 e maloldu. O paraya diesel ini alırsın.

birde bu araç var..sadece sağ tek kapıda çizikten boya varmış..24 e verecek...ne diorsunuz.

• quote:

öncelikle ilginiz için sağolun... ben 1 haftada aşık oldum arabaya ve almadan yapamayacam ve şu an piyasa bu durumda....

birde bu araç var..sadece sağ tek kapıda çizikten boya varmış..24 e verecek...ne diorsunuz.

Galeriden alıyorsun galiba dikkat et galerici bir arabadan en az 1000 tl kar etmeden satmaz bence .Birde aracın plaka veya plakalarını bul önce sorgulama yaptır sonra pazarlık et bende yeni aldım c4 2005 sonra başın ağrımasın ancak fiyat biraz yüksek önceki mesajımdada belirtmiştim

birde şu araç temizse kaçırma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarum_58 -- 18 Haziran 2010; 16:14:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

quote:

öncelikle ilginiz için sağolun... ben 1 haftada aşık oldum arabaya ve almadan yapamayacam ve şu an piyasa bu durumda....

Galeriden alıyorsun galiba dikkat et galerici bir arabadan en az 1000 tl kar etmeden satmaz bence .Birde aracın plaka veya plakalarını bul önce sorgulama yaptır sonra pazarlık et bende yeni aldım c4 2005 sonra başın ağrımasın ancak fiyat biraz yüksek önceki mesajımdada belirtmiştim

birde şu araç temizse kaçırma derim

abi otomatik istiyorum hanımda kullanacak malum..
    şu aracı almaya karar verdim 25 e tüp yeni takılmış bakımı yapılmış bir tek değişeni var...hayırlısı Allah yüzümüzü kızartmaz inş.. yarın servis bakımını yapıyıruz salı satışını..aracın sahibi gayet temiz bir abiye benziyor(bu zamanda güvenmek zor)
    bir de bir şey sormak istiyorum bu araçta esp varmı?

• esp olmazı lazım tam emin olmamakla birlikte ama ben şüpelenirim adam satacaksa neden tüp taktırsın tüp le ilgili bir sorun olabilir iyi kontrol ettir lpg servisinede baktır biraz gez araçla ona göre al bence birde otomatik yerine keşke tiptronik(doğrumu yazdım emin değilim) vites olsaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarum_58 -- 19 Haziran 2010; 16:43:04 >

Orijinalden alıntı: muratcan1981

esp olmazı lazım tam emin olmamakla birlikte ama ben şüpelenirim adam satacaksa neden tüp taktırsın tüp le ilgili bir sorun olabilir iyi kontrol ettir lpg servisinede baktır biraz gez araçla ona göre al bence birde otomatik yerine keşke tiptronik(doğrumu yazdım emin değilim) vites olsaymış

HOCAM ARAÇ TİPTRONİK SATAN KİŞİ YURTDIŞINA GİDECEĞİ İÇİN SATIYOR..TÜP YENİ 3 AYLIK GARANTİSİ DE MEVCUT...TEKERLER 5.000 KM DE DAHA İÇİ ÇOK İYİ DURUMDA..

BANA SÖYLEDİĞİ KADARIYLA ARAÇ FULL+FULL BVA MODELİYMİŞ...YANİ BUNDA ESP OLMASI LAZIM SANIRIM FAKAT ADAM YAZMAMIŞ OLABİLİR..ARACI FAZLA OLAMAMAKLA BERABER KULLANDIM...SÜSPANSİYONLARDAN SES GELMİYORDU ÇUKURLARA BİLEREK SERT GİRDİĞİM HALDE..SORDUM BU SÜSPANSİYONLARDAN SES KRONİK BİR OLAYMIŞ NİE BUNDA YOK DİYE MEĞER YENİ DEĞİŞTİRMİŞ SERVİSTE...TÜM BAKIMLARI SERVİSTE YAPILMIŞ VE KAYITLARI MEVCUTMUŞ...SİGORTA ŞİRKETİNDE TANIDIK VARDI PLAKADAN ONA DA SORGULATTIRDIM PERT KAYDI YADA HASAR BULAMADI.... TÜPTEDE ÖZELLİKLE HATA VERİP VERMEDİĞİNE BAKTIM VE SORDUM ÖZEL BİR ŞEY TAKTIĞINI(PSA MODÜLÜ OLMASI LAZIM PEK BİLMİYORUM) SÖYLEDİ....25.000 TL YE SALI GÜNÜ SATIŞINI YAPACAZ...

• iyi bakalım pürüzleri halletmişsin hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah birde aracın önceki plakalaı varsa öğren onuda sorgulat benim başıma geldi ondan söylüyorum ama zaten sen expertiz raporu alacağın içinde gerek yok sanırım
  • bende yaptırdım 110 tl ye izmitte özel serviste yaptırabilirsin ancak olnlarda belki boya ölcen makinaları yoktur
  • Arkadaşlar öncelikle c4'ü en iyi anlayacaklar c4'ü kullananlardır ve c4 sayfasında bulunanlardır diyerek merak ettiğim soruları sormak istiyorum.

5 yıldır peugeot partner hdi kullanan birisi olarak 74500 km'ye gelmiş olan aracımı ağabeyime verdiğim için yeni bir otomobil arayşına girdim

kısa listemde peugeot 307 ve citroen c4 modeli kaldı.

Öncelikli olarak Partner Hdi'den zaman zarfında hiç bir şşikayetim olmadığı gibi fiyatına göre sahip oldupu malzeme ve donanımıyla sürekli olarak beklentilerimi karşılammıştı.Sınıfında referans gösterilen Vw Caddy'den daha üstün bir araç olduğuna hep inandım Gerek konfor gerek yol tutuş gerek yakıt açısından ve malzeme kalitesiaçısından.

Merak ettiğim sorular şu ki 2006-2007 1.6 HDİ citroen c4 110'luk ile ilgilli bu aracı forumda uzun süre takip ettim. Aşağı yukarı bir izlenimi oluştu ve güvendiğim bir marka olduğundan inancımda sonsuz .
    Özellikle bu donanıma ikinci elde bundan daha iyi bir araç olduğuna inanmıyorum. Bir iktisatçı olarak bana en rasyonel tercih olarak c4 geliyor.

Ancak çevreden Citroen alma satamazsın, satarken çok değer kaybeder, hasssas arabadır Fransız arabası otoyolda binilir. Parçası pahalıdır. gibi cümlelerle karşılaşıyorum.

Bunlara binaen sizden bu alanlarla ilgili sıkıntı veya rahatlıkları kısaca özetlerseniz teşekkür ederim.

Not: Isparta'da yaşamaktayım, servis olarak yetkili ervis Isparta'da olmamakla birlikte Peugeot'umu da özel servisine götürüyordum eğer alırsam Citroen'ide aynı servise götürebilirim.

Süha ÇELİKKAYA

• quote:

Orijinalden alıntı: selenge

Arkadaşlar öncelikle c4'ü en iyi anlayacaklar c4'ü kullananlardır ve c4 sayfasında bulunanlardır diyerek merak ettiğim soruları sormak istiyorum.

5 yıldır peugeot partner hdi kullanan birisi olarak 74500 km'ye gelmiş olan aracımı ağabeyime verdiğim için yeni bir otomobil arayşına girdim

kısa listemde peugeot 307 ve citroen c4 modeli kaldı.

Öncelikli olarak Partner Hdi'den zaman zarfında hiç bir şşikayetim olmadığı gibi fiyatına göre sahip oldupu malzeme ve donanımıyla sürekli olarak beklentilerimi karşılammıştı.Sınıfında referans gösterilen Vw Caddy'den daha üstün bir araç olduğuna hep inandım Gerek konfor gerek yol tutuş gerek yakıt açısından ve malzeme kalitesiaçısından.

Merak ettiğim sorular şu ki 2006-2007 1.6 HDİ citroen c4 110'luk ile ilgilli bu aracı forumda uzun süre takip ettim. Aşağı yukarı bir izlenimi oluştu ve güvendiğim bir marka olduğundan inancımda sonsuz .
    Özellikle bu donanıma ikinci elde bundan daha iyi bir araç olduğuna inanmıyorum. Bir iktisatçı olarak bana en rasyonel tercih olarak c4 geliyor.

Ancak çevreden Citroen alma satamazsın, satarken çok değer kaybeder, hasssas arabadır Fransız arabası otoyolda binilir. Parçası pahalıdır. gibi cümlelerle karşılaşıyorum.

Bunlara binaen sizden bu alanlarla ilgili sıkıntı veya rahatlıkları kısaca özetlerseniz teşekkür ederim.

Not: Isparta'da yaşamaktayım, servis olarak yetkili ervis Isparta'da olmamakla birlikte Peugeot'umu da özel servisine götürüyordum eğer alırsam Citroen'ide aynı servise götürebilirim.

Süha ÇELİKKAYA

Aracım 2006 model HDI ekim ayında almıştım 52000 km idi şu ana kadar yaptığım masraflar aşağıda belki sana bir fikir verebilir parça fiyatları açısından.
    1.ABS-ESP arzasi vardi fren musuru ile kablo demetini degistirdim sorun halloldu (70 tl)
    2.Arka tekerlek bilyalari ses yapmaya baslamisti onlari degistirdim (120 tl)
    3.On far sag ampul patladi (15 tl)

Yazdigim fiyalarda parcalar orjinal ama iscilik serviste degilde sanayide bir usta tarafindan yapilmistir.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.