Şimdi Ara

Citroen C4 2005-2011 (282. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.217
Cevap
35
Favori
1.070.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • makyajli kasa c4 dizel otomatik ariyorum fume rengi ve acik renk dosemeli..km dusuk olursa cok iyi olur..ilgilenenlerin mesaj atabilirler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 C4 benzinli almak üzereyim 140bin km.de. Etek altı lokal boyalar var kaputta değişmiş. 6 tane en yuksegi 1440 lira olan Total de 3700 liralık hasar kaydı var. Bayan kullanmış hepsi de park halinde çarpma 24500 dediler almak gibi bir niyetim var. Aracın motorunda yürürun de sıkıntı yok. Ne dersiniz almalı miyim?

• Öncelik mitsubishi idi zaten ama çocuk getirip goturecekler bakiciya. Colt baktık ama temizini bulamadık. Mazda baktık bir süre ama onların da fiyatlar uçuk kimse fiyatta düşmüyor anlamadım açıkçası. 2 aydır araç arıyoruz bulamadık, acil olduğu için bu araçta karar kaldılar gibi birsey

• Ben temiz coltu 2 ay aradim kiz arkadasim icin..bulduk en sonunda ama baya ugrastik..temiz arac bulmak zor gercekten..bir de c4 alcaksaniz 2007 ve uzeri alin..onceki yillarda sorun yasayanlar var..

Forumdaki mesajlardan 2010 yilindan bu gune kadar olanlari okudum ama radionun net cekmemesi ile ilgilu bir soruna rastlamadim. 2010 c4 var bende de ancak radionun tuneri hic verimli degil. Yani cogu yerde parazitli cekiyor. Sizlerde durum nasil ? Biraz arastirdim galiba butun c4 lerde durum bu sekilde imis. Fransanin alici sisteminin bize pek uymadigi falan belirtilmis. Aracta ses sistemi oldugu icin ufak bir parazit bile cok rahatsiz ediyor. Yol bilgisayari ve kumandaya bagli oldugu icun teybide degistiremiyorum. Bende mecburen devamli cd dinliyorum.

Orijinalden alıntı: zaferfb

Merhaba arkadaşlar,
    Forumdaki mesajlardan 2010 yilindan bu gune kadar olanlari okudum ama radionun net cekmemesi ile ilgilu bir soruna rastlamadim. 2010 c4 var bende de ancak radionun tuneri hic verimli degil. Yani cogu yerde parazitli cekiyor. Sizlerde durum nasil ? Biraz arastirdim galiba butun c4 lerde durum bu sekilde imis. Fransanin alici sisteminin bize pek uymadigi falan belirtilmis. Aracta ses sistemi oldugu icin ufak bir parazit bile cok rahatsiz ediyor. Yol bilgisayari ve kumandaya bagli oldugu icun teybide degistiremiyorum. Bende mecburen devamli cd dinliyorum.

2007 c4 var ses sistemim var. radyom berbat hiç dinleyemiyorum. aldığımdan beri böyle. sürekli cd çekmekten sıkıldığım için aux girişi bağlattım. mp3 player dan dinliyorum şimdi.
    Ayni dusunce ile bende o cihazdan almistim 100 kusur liraya ama onu da pek kullanmiyorum cunku ses kalitesi dusuk cd ye gore. Bu da hosuma gitmiyor. En iyisi govdeye uygun multimedia cihazi taktirmak galiba ama onlarda 1000 tl civarinda. Sadece teybi degistirsek bu seferde yol bilgisayari ve kumanda devre disi kalacak

Orijinalden alıntı: zaferfb

Ayni dusunce ile bende o cihazdan almistim 100 kusur liraya ama onu da pek kullanmiyorum cunku ses kalitesi dusuk cd ye gore. Bu da hosuma gitmiyor. En iyisi govdeye uygun multimedia cihazi taktirmak galiba ama onlarda 1000 tl civarinda. Sadece teybi degistirsek bu seferde yol bilgisayari ve kumanda devre disi kalacak

ses kalitesi aux a taktığın mp3 player ın çıkış gücünden kaynaklanıyor.
    ipod tak ve 320kpbs kalitesinde bir şarkı aç CD kalitesiyle aynı kaliteyi alacaksındır.

bu radyo olayı kronik mi.

ben radyo çok dinlerim
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    bizim dediğimiz c4 I
    senin alacağın c4 II
    2014 seat leon 1.4tsi FR öneririm
  • Merhaba arkadaşlar,
    Dizel C4 almayı düşünüyorum. birçok araca baktım limit olarak ta 26-27 maksimum çıkarabilirim.
    Açıkçası km 90.000 i geçmemiş boya takıntım yok ama değişeni olmayan temiz bir araç bakıyorum. Piyasa çok hareketli istediğin fiyata araç bulmak gerçekten zor ve dizel olarak corsa, fiesta, punto, rio, clio v.s. birçok araç düşündüm ama en çok ilgimi C4 çekiyor. Gerek yakıt, gerek iç donanım, konfor ve gerekse görüntü olarak harika diyebileceğim bir araç çok kullanmışlığım yok otomatik olanını ist-zonguldak arası 2 yıl önce gitmiştim(arkadaşın şirket aracıydı) ve hep içimde kalmıştı işte alınacak araba demiştim. Bir çocuğum var ve ailem için almayı düşünüyorum. istanbul gibi bir yerde yaşayıpta arabasız inanın olmuyor.
    Aşağıda ki araç oldukça makul gibi geldi ama zamanında galericiden iyi bir kazık yediğim için hep tereddüt ediyorum km orjinal mi? ne bileyim pert kayıtlı mı? anlamak için herkes serviste expertiz yaptır falan diyor. Arkadaş güvenip te alınabilecek hiç mi araç olmaz. Tanıdık tamircide yok expertiz için de açıkçası yaptırıpta ufak bi sorundan içime sinmezde vazgeçersem her seferinde fazladan para vermek zor geliyor. Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ilk-sahibinden-2007-model-89.000-km-citroen-c4-sx-1.6-hdi-5p-166861115/detay
    Sandero Blackline 2010 1.5 75hp
    Nikon D5100 18*55mm-18*200mm

• Birtek citroen firması kaldı bakım kampanyası yapmayan. Bi yapsalar da bakıma alsam aracımı.

• 2005 Citroën c4 ' un bilgisayarında ki ayarlar nasıl deactivate veya activate yapılıyor bilen var mı? Menüden ok tuşu ile ayarlara giriyorum. Ayarı degistirmek için tekrar OK tuşuna bakıyorum ama ana menüye dönüyor. Farklı bir düğmesi falan mı var? Tüm tuşları denedim ama hiçbirisi menüdeki ayarları degistirmiyor.
    Tarih saat vb ayarları yapıyor. Diğer ayarlar olmuyor.
    Bilen birisi yardimci olur a sevinirim

• 2006 model dizel c4 aracım var. Enjektörlerin olduğu kısımda yağ birikintisine oluştu. Enjektör kecelerinin degismesi gerektiğini söylüyorlar. Daha önce de mazot kaçırıyordu Enjektörlerden. Şimdide böyle bi sıkıntı olunca Ustalara güvenemiyorum. Varmıdır daha önce bu iş başına gelen çünkü hangi ustaca gitsem bu araçların kronik sorunu bu diyor.

Orijinalden alıntı: gokhanayvaz

2006 model dizel c4 aracım var. Enjektörlerin olduğu kısımda yağ birikintisine oluştu. Enjektör kecelerinin degismesi gerektiğini söylüyorlar. Daha önce de mazot kaçırıyordu Enjektörlerden. Şimdide böyle bi sıkıntı olunca Ustalara güvenemiyorum. Varmıdır daha önce bu iş başına gelen çünkü hangi ustaca gitsem bu araçların kronik sorunu bu diyor.

istanbuldaysanız lion oto ya bir gidin.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.