Şimdi Ara

Citroen C4 2005-2011 (276. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.214
Cevap
34
Favori
1.052.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorum olacak 2005 model c4 lerin donanım sırası nasıldır ve en Full üzgünüm olmasa bile hangisi yeterli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

Arkadaşlar sorum olacak 2005 model c4 lerin donanım sırası nasıldır ve en Full üzgünüm olmasa bile hangisi yeterli olur

2005 model
    citroen c4 1.6 hdi sx
    citroen c4 1.6 hdi sx pk
    diye ayrım var.
    en dolusu sx pk dır.
    bende sx var ona rağmen hız sınırlayıcı sabitleyici çift yönlü klima filan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: fberen

Arkadaşlar sorum olacak 2005 model c4 lerin donanım sırası nasıldır ve en Full üzgünüm olmasa bile hangisi yeterli olur

2005 model
    citroen c4 1.6 hdi sx
    citroen c4 1.6 hdi sx pk
    diye ayrım var.
    en dolusu sx pk dır.
    bende sx var ona rağmen hız sınırlayıcı sabitleyici çift yönlü klima filan var.

Alıntıları Göster
    Herkese merhaba.

23 Haziran 2013 Pazar günü saat 14.00 da Ankara, Hipodrum Aries Arena Karting Pisti nde buluşma olacaktır. Amaç tanışma, araç hakkında sohbet, eğlence amaçlıdır. Katılacak olanlar aşağıdaki linkten isimlerini yazdırabilirler. Buluşma yerinin bulunduğu konum ayrıntılı bir şekilde yer almaktadır.

http://www.trcitroen.com/forum/showthread.php?t=5145

Çevre illerden buluşmaya katılmak isteyenler de gelebilirler.

Ankara da ikamet edenlerin mutlak katılmasını bekliyoruz. :)

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpine. -- 13 Haziran 2013; 16:15:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Herkese merhaba.

23 Haziran 2013 Pazar günü saat 14.00 da Ankara, Hipodrum Aries Arena Karting Pisti nde buluşma olacaktır. Amaç tanışma, araç hakkında sohbet, eğlence amaçlıdır. Katılacak olanlar aşağıdaki linkten isimlerini yazdırabilirler. Buluşma yerinin bulunduğu konum ayrıntılı bir şekilde yer almaktadır.

http://www.trcitroen.com/forum/showthread.php?t=5145

Çevre illerden buluşmaya katılmak isteyenler de gelebilirler.

Ankara da ikamet edenlerin mutlak katılmasını bekliyoruz. :)

Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    istanbul olsa gelirdim ama ankara uzak kalır :)

• quote:

istanbul olsa gelirdim ama ankara uzak kalır :)

Alıntıları Göster
    Herkese Merhaba,

Bir C4 almayı düşünüyorum... hatta aracı da buldum Araç 1.6 HDI 92 HP Confort Plus paketi.. 2011 model. Okuduklarım baya tatmin edici geldi...

Arbaya 2DIN Navigasyonlu mültimediya sistemi eklemek istiyorum ama yol bilgisayarın bilgilerini kaybetmek te istemem. Bildiğime göre orijinal Citroen nin navigasyon sistemi ancak bir üst (exclusive) pakete eklenebilir... doğrumudur??

Aranızda başka 2DIN taktıran oldumu acaba? Varsa eğer hangi modeli taktınız ? Yol bilgisayarın bilgilerini de aktarabilen bir model var mı?

Yardımınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz-uA -- 13 Haziran 2013; 18:09:37 >

• Deniz-uA D kullanıcısına yanıt
    dostum burası ilk kasa c4 başlığı
  • quote:

dostum burası ilk kasa c4 başlığı
    arkadaşlar C4 mcp 2008 sahibiyim . aracı 80.000 km olmak üzere. uzun zamandır foruma girmiyordum.
    malum araçlarımızın amortisörleri çok sert. benim tek şikayetçi olduğum konu o ( kullanılan malzemelerin dandikliğine artık alıştık :) )
    araçlarımızın amortisörlerini yumuşatmak için neler yapılabilir. yapan arkadaşlar var ise hangi parçaların değişmesi gerektiğini ve yazabilirlermi.
    Araçlarımızın süspansiyon sisteminin yumuşatılıp yuymuşatılamayacağını çok merak ediyorum.
    olay sadece amortisörler mi yoksa diğer etkenlerde var mı acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotumuren

arkadaşlar C4 mcp 2008 sahibiyim . aracı 80.000 km olmak üzere. uzun zamandır foruma girmiyordum.
    malum araçlarımızın amortisörleri çok sert. benim tek şikayetçi olduğum konu o ( kullanılan malzemelerin dandikliğine artık alıştık :) )
    araçlarımızın amortisörlerini yumuşatmak için neler yapılabilir. yapan arkadaşlar var ise hangi parçaların değişmesi gerektiğini ve yazabilirlermi.
    Araçlarımızın süspansiyon sisteminin yumuşatılıp yuymuşatılamayacağını çok merak ediyorum.
    olay sadece amortisörler mi yoksa diğer etkenlerde var mı acaba..

Alıntıları Göster
    amortisörleriniz patlaktır bence,
    bi kontrol ettirin,
    eğer patlaksa orjinali ile değiştirin, orjinal dışında takılınca ESP sistemi saçmalayabiliyormuş,
    spor yay varsa çıkartın, orjinal yay taktırın.
    16" den büyük jant takılı ise çıkartın 16" orjinal jant takın,
    michelin marka yumuşak lastik alın.

bu işlemlerin ardından maksimum seviye olacaktır.
    daha da yumuşamaz.

• quote:

bi kontrol ettirin,
    eğer patlaksa orjinali ile değiştirin, orjinal dışında takılınca ESP sistemi saçmalayabiliyormuş,

daha da yumuşamaz.

amortisörler patlak değil.. patlak olsa araç süspansiyonu zıplamaya bağlar. en ufak tümsekte yaylanır zaten.
    aracımda spor yaya vs yok. jant lar orjinal 16" kendi jantları.

benim demek istediğim örneğin amortisörde monroe değilde yine bizim araca uygun daha yumuşak bir amortisör filan... Gibi.. bu şekilde alternatifleri varmı diye merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kotumuren

quote:

bi kontrol ettirin,

daha da yumuşamaz.

amortisörler patlak değil.. patlak olsa araç süspansiyonu zıplamaya bağlar. en ufak tümsekte yaylanır zaten.
    aracımda spor yaya vs yok. jant lar orjinal 16" kendi jantları.

benim demek istediğim örneğin amortisörde monroe değilde yine bizim araca uygun daha yumuşak bir amortisör filan... Gibi.. bu şekilde alternatifleri varmı diye merak ettim.

alternatif var ama önermiyorlar,
    esp saçmalıyormuş; yani devreye yerli yersiz girme; veya girmesi gerektiğinde girmeme durumları gözlemleniyor diye yazılmıştı forumda.

amörtisörlerin patlak olup olmadığına karar vermeden önce baktırmayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dasda76

3 gün önce C4 92 HP dizel li teslim aldım,almamdaki sebep sadece tipini beğenmiş olmamdı ama kullandıkça,inceledikçe arabaya hayran oluyorum,depoyu doldurdum şimdiye kadar 280 km yol yaptım süreklide deneme amaçlı tempolu kullanıyorum (şehir içinde) sadece çeyrek depodan biraz fazla eksiltmiş,yol bilgisayarı depodaki mazotla gidebileceğim yolu 420 km gösteriyor,sürüş performansını düşürsem dahada artacak,servis 3000 km den sonra yakıtın %20 daha düşeceğini ve performansın dahada artacağını söylüyor (hayat varmış bee) ...Performansı süper,zaten test için 110 luğunada binmiştim arada hissedilir bir fark yok,virajı ve frenleri emin olun ; çok araba değiştirmiş ve arabadan oldukça anlayan biri olarak diyorumki rakipsiz,bir arabayı kullanmak bu kadar zevkli olabilir...Arabanın kilosu ruhsatta 1330 kg yazıyor,katalog 1280 diyor,kendim arabayı kantarda tarttırdım araba 1320 kg geldi,buda kalitesinin ve sağlamlığının kanıtı ( VE BU ARABA BİR HATCBACK ) zaten otoyoldaki esnemelerde arabanın ağırlığı kendini hissettiriyor,ne kadar sert esnemeleri geçsenizde araba yerden ayrılmak istemiyor,kasislere vurunca arkadan ufak tefek tıkırtılar geliyor,canı sağolsun,hangi arabada gelmiyorki ama rakiplerin çok daha sessiz olduğu gerçek...Rot kollarının kalınlığını bir görün tüm rakiplerinin tam iki katı,akslarda aynı. İnternetten biraz araştırdım tüketicilerden hiç şikayet yok gibi...Ama Citroen öyle bir yerden çalmışki görünce biraz korktum,arabada karter muhafazası yok yerine bir bez gibi birşey koymuşlar...Bugün kendim bir karter muhafazası yaptıracağım,20-40 ytl ye yapılır herhalde...Ama neticede arabayı herkese tavsiye ederim,rakibi yok bence...

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar ve citroen meraklıları

Size bir şey danışmak istiyorum? Arkadaşlar ben bir citroen C4 1.6 VTR almaya karar verdim 2005 model benzinli bir tane buldum geçen bir arkadaş sayesinde ama bazı soru işaretlerim var. Kullanıcısı varsa aranızda ve bu soruları yanıtlayabilir iseniz sevinirim.

- ilk olarak bu araç 100 km şehir içi ne yakıyor ? Malum maddi durumum mükemmel değil ama bu aracın modelini sevdim ve eğer sadece evin önünde duracaksa almanın ne alemi var!

- ikinci olarak yedek parça ve servis sorunu yaşar mıyım? Daha evvel hiç bir citroen kullanmadım ve ne servislerini bilirim, nede araç olarak amortisman giderleri hakkında bilgim var.

- Son olarak da kullanıcıları olarak bu modelden memnun musunuz özellikle 2005 model kullanıcısı varsa bana söylerse sevinirim.

Bir de ek olarak şu an piyasada 2005 model benzinli C4 1.6 VTR modeli hangi fiyat aralığında olmalı sizce? Malum benim durumum çok elvermediğinden ancak 15 - 17 arasında bişey bakabiliyorum.

Şimdiden değerli görüş ve fikirleriniz için teşekkür ederim. Yorumlarınıza çalıştığımdan geç cevap verebilirim ama mutlaka okuyacağım. Herkese iyi forumlar.

• Arkadaslar merhaba.ben 2008 citroen c4 sx pk dizel otomatik vites 133000 de olan bir araci almayi dusunuyorum.servise goturup henuz baktirmadim.ama bu aracla ilgili olumlu olumsuz yardiminizi istiyorum.servis bakimlari periyodik bakimlari cok masrafli olur mu acaba.ilk defa araba alacagim o yuzden pek bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamaen

Arkadaslar merhaba.ben 2008 citroen c4 sx pk dizel otomatik vites 133000 de olan bir araci almayi dusunuyorum.servise goturup henuz baktirmadim.ama bu aracla ilgili olumlu olumsuz yardiminizi istiyorum.servis bakimlari periyodik bakimlari cok masrafli olur mu acaba.ilk defa araba alacagim o yuzden pek bilgim yok.
    ustat hem otomatik hem dizel hem 133bin km çok iyi bir bakıtın araca çok canınız yanmasın.. turbo arızası c4 için garantili dersen 5-6bin tl arası.. şanzumanda bı okadar tutar ancak bu binicisi iyi ise zamanında bakım yaptırıp aracı yormamış ise bişey diyemem ancak citroen servis ağı olarak çok yaygın değil umarım bulunduğunuz ilde vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamaen

Arkadaslar merhaba.ben 2008 citroen c4 sx pk dizel otomatik vites 133000 de olan bir araci almayi dusunuyorum.servise goturup henuz baktirmadim.ama bu aracla ilgili olumlu olumsuz yardiminizi istiyorum.servis bakimlari periyodik bakimlari cok masrafli olur mu acaba.ilk defa araba alacagim o yuzden pek bilgim yok.

Aracın durumu nedir bilemem ama dizel alırken temkinli olmak lazım 100,000 km sonrası araç almak sıkıntılı bir durum. Citroen de en büyük sıkıntı dandik servisler ve anlayan usta bulmanın zorluğu. Derseniz ki (citroen değil her araç için geçerli ama citroen için daha geçerli) aracımın arızasını bulurum yaptırırım o zaman sıkıntı yok sanayide ustalar deneme tahtasına döndürmeden aracınızın tamirini derdini söylediğinizde yaptırırsınız ama arabadan anlamam usta baksın yapsın derseniz o zaman işiniz zor Allah yardım etsin.

• 2008 MODEL 31.000 KM FULL ORJİNAL ROBOTUMU İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYRULUR
    73 TL LİK LPG İLE ŞEHİRLER ARASI 422 KM YOL YAPMAKTADIR
    Ş.ARASI:176 KR
    Ş.İÇİ : 200 KR YAKMAKTADIR. ÇOK EKONOMİK SÜPER BİR ARAÇ ...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-full-orjinal-ustelik-31-bin-km-de-131175582/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: security41

2008 MODEL 31.000 KM FULL ORJİNAL ROBOTUMU İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYRULUR
    73 TL LİK LPG İLE ŞEHİRLER ARASI 422 KM YOL YAPMAKTADIR
    Ş.ARASI:176 KR
    Ş.İÇİ : 200 KR YAKMAKTADIR. ÇOK EKONOMİK SÜPER BİR ARAÇ ...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-full-orjinal-ustelik-31-bin-km-de-131175582/detay/
    Arkadaşlar bende 2008 1,6 hdi sx mcp şanzuman C4 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. İnşallah memnun kalırım.
    Araçta mevcut ses sisteminin yerine entegre bir cihaz var bu cihazda yok yok ama gel gelelim bazı özellikler çalışmıyor. Park kamerası var ama çalışmıyor , sd karttan mp3 çalıyor ama ekran kararıyor. Resetliyorum ama yine aynı.Resimlerini ekledim Büyükçekmece de oturuyorum bu cihaz hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim .Saygılar.
    Citroen C4 2005-2011 Citroen C4 2005-2011 Citroen C4 2005-2011 Citroen C4 2005-2011

• quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Benim sensörler Citroen fabrika çıkışı orjinal sensör. Tuningcilerde satılanlar benim arızalı sensörle uyum sağlar mı? Yetkili Servis'teki bir çalışan "Abi, C5'in sensörü senin arabaya uyabilir. Onun fiyatı 70 - 80 lira civarında. Yılbaşı nedeni ile bakamıyorum. Yeni yılın ilk haftasında bakarız, olursa onu takarız" demişti. Bu ihtimalide değerlendireceğim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar en azından bu tarz montajların yoğun olduğu bölgeleri yazarsanız sevinirim.
    Büyükçekmece de oturuyorum.
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAKANGORMEK

Arkadaşlar en azından bu tarz montajların yoğun olduğu bölgeleri yazarsanız sevinirim.
    Büyükçekmece de oturuyorum.
    Saygılar.

Alıntıları Göster
    Dostum aşağıda verdiğim link belki işini görür. İletişim kısmından montaj yapan yerleri sorabilirsin diye tahin ediyorum.
    http://www.otomultimedya.com/urun/chevrolet-cruze-multimedya-cihazi-2/

• quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Dostum aşağıda verdiğim link belki işini görür. İletişim kısmından montaj yapan yerleri sorabilirsin diye tahin ediyorum.
    http://www.otomultimedya.com/urun/chevrolet-cruze-multimedya-cihazi-2/

Alıntıları Göster
    Selam c4 cüler, yaklaşık bir ay önce almış olduğum 2010 model c4 aracımın ruhsatında yazılı olan sx pk uzantılı model mi değilmi diye şüphelerim var, üstatlar acaba bu konuda beni aydınlatabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: diocid

Selam c4 cüler, yaklaşık bir ay önce almış olduğum 2010 model c4 aracımın ruhsatında yazılı olan sx pk uzantılı model mi değilmi diye şüphelerim var, üstatlar acaba bu konuda beni aydınlatabilirmi?

işte full bir c4 direksiyonu
    direksiyonun 4 yanında da tuşlar aktiftir

CITROEN C4 SX PK DİREKSİYONU TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favoriteteam -- 24 Ekim 2013; 17:07:58 >
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.