Şimdi Ara

~ Citroen C3 - Kullanıcıları / Fan Kulübü (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
598
Cevap
12
Favori
161.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

bahsettiginiz fiyatlar hangi il hocam?

istanbul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

bahsettiginiz fiyatlar hangi il hocam?

istanbul

ya istanbuldan pek araba alma taraftarı değilim hocam şahsen.
  • arkadaşlar bir tane citroen c3 buldum. aklımda hiç yoktu ama arabanın dış görünümüne ve km 55000 olmasına vuruldum. bu arada model 1.4 i ve 2005 model ne dersiniz 16.500 TL ii bir fiyat mı ? servisi parçaları çok mu pahalı ve çok mu yakıyor bu araçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemburak

arkadaşlar bir tane citroen c3 buldum. aklımda hiç yoktu ama arabanın dış görünümüne ve km 55000 olmasına vuruldum. bu arada model 1.4 i ve 2005 model ne dersiniz 16.500 TL ii bir fiyat mı ? servisi parçaları çok mu pahalı ve çok mu yakıyor bu araçlar.

araç orjinalse km baya düşük, normalde 2005 dizeller tabi daha yüksek km'dekiler bu fiyatlara gidebiliyor. fakat belirttiğiniz araç orjinal ise az bir pazarlıkla alınabilir
  • Merhaba benim c3 aracım var ve satmak istiyorum sx 1.4 hdi 16v (92 bg) , araç tavan dahil komple boyalı şoför kapısı değişmiş(satan şerefsiz bunu söylemedi ssonradan kendim farkettim kolon değiştirmek için açtığımda kapı içi plastik aksamdan aşınmış ve rengi maviydi) toplam 4 adet kazası var ikisi ufak sürtünme, önemli olan ikitanesi; birinde park halinde sol önden motorsiklet çapmış diğeri sol arkadan park halindeyken çarpılmış , arka cam değişmiş kasada kapıda herhangi bir eğiklik vs yok ,ben arabayı 179 bindeyken aldım, motorda pistonlar gömlek ve turbo yenisi ile değiştirdik, şu an 188 bin de herhangi bir sorun yok. Aracın bakımları yeni yapıldı ön takım komple değişti amortisorler rot vs. Bu aracın piyasa ederi takriben nedir.
    Kazalar bendeyken değil benden önceki sahibi yapmış bendeyken herhangi bir arıza kaza bela olmadı çok şükür. Satma sebebim gelir seviyem arttı ve daha üst bir araca geçmek istiyorum. 20-25 bin civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eberkol

Merhaba benim c3 aracım var ve satmak istiyorum sx 1.4 hdi 16v (92 bg) , araç tavan dahil komple boyalı şoför kapısı değişmiş(satan şerefsiz bunu söylemedi ssonradan kendim farkettim kolon değiştirmek için açtığımda kapı içi plastik aksamdan aşınmış ve rengi maviydi) toplam 4 adet kazası var ikisi ufak sürtünme, önemli olan ikitanesi; birinde park halinde sol önden motorsiklet çapmış diğeri sol arkadan park halindeyken çarpılmış , arka cam değişmiş kasada kapıda herhangi bir eğiklik vs yok ,ben arabayı 179 bindeyken aldım, motorda pistonlar gömlek ve turbo yenisi ile değiştirdik, şu an 188 bin de herhangi bir sorun yok. Aracın bakımları yeni yapıldı ön takım komple değişti amortisorler rot vs. Bu aracın piyasa ederi takriben nedir.
    Kazalar bendeyken değil benden önceki sahibi yapmış bendeyken herhangi bir arıza kaza bela olmadı çok şükür. Satma sebebim gelir seviyem arttı ve daha üst bir araca geçmek istiyorum. 20-25 bin civarı.

Hocam ancak 14 - 15'e gider..

• sağol dostum benimde aklımda öyle bir fiyat vardı , forumda özellikle al sat yaptığından senin fiyat vermeni istiyordum şans işte.

Alacak arkadaş varsa pazarlıksız 14.500 e bırakıyorum ilanı sahibinden e koyduktan sonra linkı buraya atarım.
  • Sizde benim gibi imzanıza koyun isterseniz..

Hayırlı satışlar dilerim, umarım bir an önce satılır
  • tşkler toksin. fakat adam satmaktan vazgeçti içim gitti :((((
  • arkadaşlar şimdi bu c3'lerde araştırma yapmaya başladım. bunların en iyi modelleri nedir ne değildir. bana detaylı bir versiyon karşılaştırması yapmanız mümkün mü acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemburak

arkadaşlar şimdi bu c3'lerde araştırma yapmaya başladım. bunların en iyi modelleri nedir ne değildir. bana detaylı bir versiyon karşılaştırması yapmanız mümkün mü acaba ?

Bütçeniz ne kadar? Benzinli mi bakıyorsunuz dizel mi?

Otomatik bakıyorsanız eğer mecburen benzinli bakacaksınız..

İki tip donanım çeşiti var zaten. Size şöyle söyliyeyim dijital klima ve orjinal çelik jantı olan araçlar full donanımlı oluyor.

ABS, Dijital Klima, Yağmur ve Far sensörü, Hız Uyarı Sistemi, 4 Hava yastığı, sis farı gibi güzel donanımları var.

Bahsettiğim bu modellerde alın mümkünse. Hem kullanım, konfor, görünüm açısından iyi olur hemde satmaya kalktığınızda daha rahat satarsınız.

• hocam benzinli almayı düşünüyorum. benzinli 3 model var. benim anladığım kadarıyla.

SX 1.4i
    SX 1.4 16 V
    X FURIO 1.4 i

bunlar arasıdaki farklar önemli benim için. aydınlatıcı bilgilerin için tşkler.
  • arkadaşlar acil yardım ya benzinlilerden hangisini alayım.
  • Sabah sabah talihsiz bir şekilde güne kötü başladım. Öndeki aracın ani bir şekilde durması sonucu aramızda yaklaşık 10 metre olmasına rağmen frene basmamla arabanın kayması bir oldu ve bayır yukarı gidiyor olmama rağmen aracı durduramadım. Sanırım yerler ıslak olmasa bu denli bir mesafede çok rahat dururdum. Açıkcası araca çarpana kadar son anda bile olsa durabileceğimi sanıyordum çünkü her zaman araç takip mesafesine çok dikkat ederek araba kullanırım. Ama olan oldu ve 50 60 km hızla giderken ancak 15-20 km hıza kadar aracı yavaşlatarak bir doblaya çarptım. Karşı araçta herhangi bir deforme oluşmadı ancak benim araçta tampon çatladı ve parçası kırıldı. Hafif şekilde de plaka çerçevesi ezildi.

Ben şimdi komple tamponumu değiştirmeliyim yoksa buraya uygulanabilecek bir işlem varmıdır, varsa nedir, ücreti aşağı yukarı nedir. Tamponların fiyatlarını biraz araştırdım 200-300 lira arası sanırım tamda emin değilim. Ne yapmam gerekiyor?

• arkadaşlarım öncelikle iyi forumlar 2003 citröen c3 aldım 1.4 dizel 90 b olanından 140000 de 15000 e aldım öncelikle fiyatı nasıl kazıklanmışmıyım...araçı ekspertize gösterdik hiç bi sıkıntı yok 1 parça değişeni ver bi kaç boya var araçı alalı 4 ay oldu bi bakım yaptırayım özel serviste 3100 lira masraf cıkarttım dökümünü yazıyorum galiba beni öpmek istiyorlar

rot kolu sağ sol 60tl
    rotil 2 adet 60tl
    amortisör üst takozu 2 adet 85tl
    amortisör üst rulmanı 2 adet 85tl
    sağ üst motor kulağı 187 tl
    krank kasnağı 164tl
    alternatör kayışı 22tl
    üst plastik kapak contası 22 tl
    ısı kalkanları 575 tl (bu ne ya anlamadım)
    sağ salıncak 175 tl
    arka fren balata 80tl
    sağ ön camurluk davlumbazı 137tl
    sol ön camurluk davlumbazı 138tl
    sol ön kapı gergisi 61tl
    sağ far 416 tl
    sol far 416tl (sadece far temizliği istemiştim )

işcilik

makanik 330tl
    torna 60tl
    ön balans 50 tl

bi akıl verin bana bi zahmet biraz fazladan sallamışlar gibi geldi pek bilgim yok ama

• SelamAleykum Arkadaşlar,

Bi kaç soru sormak istiyorum size.

İlk arabam olan 2005 model 1.4 dizel c3'ümü 2 ay önce aldım.

Şu ana kadar çok şükür bi sıkıntı cıkarmadı ancak tek sorun kısa farlarım yanmıyor sebebı nedir nasıl çözülür, far ayarı vb. bişi var mı ? ben bulamadım şahsen

2. sorum bı depo benzınle sehır ıcı ne kadar yol yapıyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimey

SelamAleykum Arkadaşlar,

Şu ana kadar çok şükür bi sıkıntı cıkarmadı ancak tek sorun kısa farlarım yanmıyor sebebı nedir nasıl çözülür, far ayarı vb. bişi var mı ? ben bulamadım şahsen

Ampulleri değiştirin, 5-10 TL birşey tanesi.

Bir depo ile ne kadar yol yaptığınız sizin kullanımınız ve bulunduğunuz şehirdeki trafiğe bağlı olarak değişir. 750 kilometrede yapabilirsiniz, 500 kilometrede.

Ben istanbul şehir içinde 650 km civarı yapıyordum.

Genelde kısa mesafe git gel yapınca motor ısınmadan bu menzil dahada düşüyordu..

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: cimey

SelamAleykum Arkadaşlar,

Ampulleri değiştirin, 5-10 TL birşey tanesi.

Bir depo ile ne kadar yol yaptığınız sizin kullanımınız ve bulunduğunuz şehirdeki trafiğe bağlı olarak değişir. 750 kilometrede yapabilirsiniz, 500 kilometrede.

Ben istanbul şehir içinde 650 km civarı yapıyordum.

Genelde kısa mesafe git gel yapınca motor ısınmadan bu menzil dahada düşüyordu..

Motor ısınana kadarki olan süreçte harcanan yakıt miktar oranı % olarak ne farkeder sizce?

• beyler 2008 citroen c3 xfurio 1.4 benzinli ile 2006 renault modus 1.4 dynamic arasında kaldım ne yapsam ne etsem :(
  • herkese selamlar;

2005-2008 model arası dize citroen c3 almak istiyorum. cam tavan dahil full donanımlı modelleri tercih etmeyi düşünüyorum.

sizden ricam dikkat etmem gereken hususlar neler?

-mesela 2005 den itibaren bir yenileme oldu mu? şu model yılından sonrasını alırsan daha iyi olur diyebileceğiniz bir yıl var mı?

- yağmur ve far sensörü dahil full donanım seviyesi hangi modellerde oluyor? (x furrio? sx? vb? )

-cam tavan kullanışlı mı öneriri misiniz değer mi?

dizeller için 92 bg lik 1.4 dizel mi? yoksa 1.6 dizel mi? arada ne gibi farklar var?

ve her türlü önerini ve tavsiyenize açığım.

saygılar....
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.