Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin iç-dış 1-2 fotoğraf koyarsanız teslim aldığınızda memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ccoby_8250

Bugun araç bakıyordum, gezdim gezdim gezdim aklımda focus 2010 modeller vardı. Bütçem 32-33 dü. Plazaların 2. ellerine gitmeye başladım sonra citroen plazasına gittim, müdürü tanıdık çıktı inceledim. Yeni araç gelmiş bu c-elysee baktım oturaklı hoş araba. Aniden fiyat çıkardı gittik satışa renk seçtim ve aldım. :/ İnceledim hoş araba içime sindi. Confort versiyonunu aldım dizel. Ekstra park sensörü hediye ettiler :) Anahtar teslim 41 bin. İyi yapmışmıyım, görüşleriniz nedir araç hakkında.

hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanmayı allah nasip etsin.. bu aracı cıktıgı günden beri inceliyorum. benim tercihim 38 bin'e benzinlisinin full olanı olurdu..
  • bu arabanın ve peugeot'un 4 milyon km testi fln yalanmış kandırmacaymış arkadaslar hayal kırıklıgına ugradım bi arkadas yorum yapmıştı bulursam yapıştırcam birazdan
  • İşte bahsettigim yorumu yapan arkadas. Ellerine saglık diyorum. Bizleri enayi yerine koymaktan ne zaman vazgececekler

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Araç hakkında bir yorumum yokta reklamında "Gerçek yol ve hava koşullarında 4.000.000 kilometre test edildi" cümlesine çok güldüm.

Bir hesaplama yapalım.

Araç 120 km/s ile sürülse.

120x24= 2880 KM 1 Gün durmaksızın kat edeceği mesafe

2880x7=20160 KM 1 Hafta durmaksızın kat edeceği mesafe

20160x4=80640 KM 1 Ayda durmaksızın kat edeceği mesafe

80640x12=967.680 KM 1 Yılda durmaksızın kat edeceği mesafe

Yuvarlak hesap 4.5 yıl desek yakıt,servis,parça değişimi v.s 5 yıl desek

Bu araç 5 yıl boyunca test mi edildi şimdi.

Ufak atta civcivler yesin Citroen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

İşte bahsettigim yorumu yapan arkadas. Ellerine saglık diyorum. Bizleri enayi yerine koymaktan ne zaman vazgececekler

quote:

Araç hakkında bir yorumum yokta reklamında "Gerçek yol ve hava koşullarında 4.000.000 kilometre test edildi" cümlesine çok güldüm.

Bir hesaplama yapalım.

Aynı araçla yaptıklarını mı sanıyorsunuz? Öyle olsa araçtaki aksaklıklardan da emin olamazlar.Ne kadar fazla sayıda araçla test o kadar güvenilir sonuçlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırli olsun hocam. 29900e benzinlisini veriyolar güzel araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

quote:

İşte bahsettigim yorumu yapan arkadas. Ellerine saglık diyorum. Bizleri enayi yerine koymaktan ne zaman vazgececekler

quote:

Bir hesaplama yapalım.

Aynı araçla yaptıklarını mı sanıyorsunuz? Öyle olsa araçtaki aksaklıklardan da emin olamazlar.Ne kadar fazla sayıda araçla test o kadar güvenilir sonuçlar.

O zaman 1000 araç alsınlar 1000 km sursunler 1 milyon km test edildi desinler gerçekten cok saçma ve yanıltıcı. Bugun bu test işini gerçekten hakkıyla yapanlar varsa onlarda japonlardır. Japonlar bir aracı piyasaya surmeden once motoru 1.6 milyon km yol gitmiş sekilde test ediyorlar, farklı devirlerde calıstırıyorlar surekli. Hatta bu işlem birkaç yıl suruyor ondan sonra motoru piyasaya suruyorlar. Citroen japonlara özenmiş ama yakınlarından ble gecemedigi gibi bisuru aracın km'lerini toplayıp onlara yetişmeye calışmış, musteri kazanmaya calışmış diye dusunuyorum artık. Örnegin su videoya bakalım orda mazda 6 marka aracın motorunun 1.6 milyon km( 1 milyon mil) test edildigi soyleniyor ama citroen gibi 100 aracı 10biner km test edip topladık 1 milyon km eder seklinde bir hesapla aldatma amacı tasımamışlar. Şimdi basit bir ornekle gosteriyorum test nasıl olur? Burda 108 MAZDA 6'nın her birinin ayrı ayrı testi hakkında bilgi vermişler buyrun link:

http://youtu.be/OW_qhK7air4

• öncelikle harika bir seçim yaparak 2.el yerine aldığınız aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim. hayırlı olsun.
    eleştirilerede gerçekten katılamıyorum. psa grubu avrupada krizden en çok etkilenen şirketlerden. bu sebeple yeni pazarlar yaratabilmek için daha önce GM in yaptığını yapıyor. yani yeni ve pazara uygun araçla. uygun fiyatla pazar elde etmeye çalışıyor. gerek 301 gerek c ellice bu amaçla üretildi. insanlara dayanıklı servisi ucuz, eli yüzü düzgün, sedan kasa araç lazım türkiyede. pazar lideri sembol üretimden kalkmışken, sırf papyon logosu haç a benziyordiye insanların yaklaşmadığı aveo varken adamlar bu modeli türkiyeye getirip ilk burada satıyorlar. sınıfı ne olursa olsun, ucuz olsada bu araç psa grubunu kurtaracak. resmen üzerine titriyorlar. bence çok iyi bir seçim yaptınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım sen şaka mı yapıyorsun dalga filan mı geçiyorsun yoksa o kopyala yapıştır yapantığın kişinin mesajında ciddi ciddi hesap yaptığı gibi sen de ciddi misin!?

Adamlar sana tek bir aracı alıp 4 milyon kilometre test ettik mi diyorlar

Bunun zaten mümkün olmadığını 4 yaşındaki çocuk bile anlayacağı için ve de 4 milyon km test ettik demenin bir çok araç üzerinde defalarca test ettik demeyle aynı anlama geldiğini sen ve hesapçı arkadaşından başka herkes anlayabileceği için reklam yanıltıcı sayılmaz

Yanıltma buldum bakın buldum deyip heyecanla buraya uzun uzun yazman komik olmuş.

İlk önce sen git bir kalite kontrol aşamaları nedir nasıl yapılır istatistik nedir nasıl yapılır bir fikir edinmeye çalış.

Sana en kolay anlayabileceğin ve en basitçe söyliyeyim seri üretimde eğer üretilen tek bir araç test edilirse daha yanıltıcı olur. Seri üretimlerin aralarından ne kadar çok üretim alınıp test edilirse o kadar iyidir.

Siz 10000 adet üretim yaptınız bununların içinden bir araç alıp sadece onu test etmek için 1,5 yıl uğraşırsanız yanılırsınız.
    Onun yerine mantıklı aralıklarda mantıklı şartlarda ve mantıklı sıklıkta 100 aracı farklı kosullarda defalarca test etmek çok daha verimli olacaktır.

Bu sağlıkta sanayide tarımda vs. her konuda böyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Arkadaşım sen şaka mı yapıyorsun dalga filan mı geçiyorsun yoksa o kopyala yapıştır yapantığın kişinin mesajında ciddi ciddi hesap yaptığı gibi sen de ciddi misin!?

Adamlar sana tek bir aracı alıp 4 milyon kilometre test ettik mi diyorlar

Bunun zaten mümkün olmadığını 4 yaşındaki çocuk bile anlayacağı için ve de 4 milyon km test ettik demenin bir çok araç üzerinde defalarca test ettik demeyle aynı anlama geldiğini sen ve hesapçı arkadaşından başka herkes anlayabileceği için reklam yanıltıcı sayılmaz

Yanıltma buldum bakın buldum deyip heyecanla buraya uzun uzun yazman komik olmuş.

İlk önce sen git bir kalite kontrol aşamaları nedir nasıl yapılır istatistik nedir nasıl yapılır bir fikir edinmeye çalış.

Sana en kolay anlayabileceğin ve en basitçe söyliyeyim seri üretimde eğer üretilen tek bir araç test edilirse daha yanıltıcı olur. Seri üretimlerin aralarından ne kadar çok üretim alınıp test edilirse o kadar iyidir.

Siz 10000 adet üretim yaptınız bununların içinden bir araç alıp sadece onu test etmek için 1,5 yıl uğraşırsanız yanılırsınız.
    Onun yerine mantıklı aralıklarda mantıklı şartlarda ve mantıklı sıklıkta 100 aracı farklı kosullarda defalarca test etmek çok daha verimli olacaktır.

Bu sağlıkta sanayide tarımda vs. her konuda böyledir.

İşte citroen ve peugeot'da senin zihniyetine sahip insanlarla dolu mlsf. Al sana test, dürüst insanlar testi boyle yapıyor:

http://youtu.be/OW_qhK7air4

Sakın kendi fikirlerinle degerlendirme. Adamlar 1,5 yıl degil gerekirse 5 yıl motoru test edip oyle piyasaya suruyorlar. Tabi citroen ve peugeot'a uzak bu konular baksana sana bile bu reklam gayet normal gelmiş

• Ek olarak zaten fiyatı 29 bin ile 42 bin TL (devletinin koyduğu ötv kdv vs. filan düşersek 14 15 bin TL) aralığında olan bir araçtan en fazla kaç kilometre yapması beklenebilir ki 100 bin haydi bilemedin 150 binden sonra b sekmenti bu tip araçlarda çok sağlık beklemenin hayal olacağı herkes tarafından bilinirken neden adam yanıltıcı reklam yaparak tek aracı 4 milyon km test ettik demek istesin ki
  • quote:

Ek olarak zaten fiyatı 29 bin ile 42 bin TL (devletinin koyduğu ötv kdv vs. filan düşersek 14 15 bin TL) aralığında olan bir araçtan en fazla kaç kilometre yapması beklenebilir ki 100 bin haydi bilemedin 150 binden sonra b sekmenti bu tip araçlarda çok sağlık beklemenin hayal olacağı herkes tarafından bilinirken neden adam yanıltıcı reklam yaparak tek aracı 4 milyon km test ettik demek istesin ki

Gayet basit. İnsanları aracın motoru saglam, arac saglam diye aldatma çalışmaları. Madem herkes tarafından bilinen bir konu, neden reklamda bu tip özellikleri ön plana cıkarmaya calışıyorlar? Şimdi anladın mı? Gayet basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plectrum -- 9 Kasım 2012; 2:21:52 >

• quote:

quote:

Ek olarak zaten fiyatı 29 bin ile 42 bin TL (devletinin koyduğu ötv kdv vs. filan düşersek 14 15 bin TL) aralığında olan bir araçtan en fazla kaç kilometre yapması beklenebilir ki 100 bin haydi bilemedin 150 binden sonra b sekmenti bu tip araçlarda çok sağlık beklemenin hayal olacağı herkes tarafından bilinirken neden adam yanıltıcı reklam yaparak tek aracı 4 milyon km test ettik demek istesin ki

Gayet basit. İnsanları aracın motoru saglam, arac saglam diye aldatma çalışmaları. Madem herkes tarafından bilinen bir konu, neden reklamda bu tip özellikleri ön plana cıkarmaya calışıyorlar? Şimdi anladın mı? Gayet basit.

Kardeşim sen şimdi gerçekten o reklamda tek bir aracı alıp 4 milyon km test ettik diye iddaa ettiklerini düşünüyorsun ?? Geçekten ciddi ciddi bu anlamı mı çıkarıyorsun ?

O zaman bir iyilik yap şu vatan evlatlarına benim gibi başkaları da kanmasın diye reklam özdenetim kuruluna bir şikayet ediver

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim sen şimdi gerçekten o reklamda tek bir aracı alıp 4 milyon km test ettik diye iddaa ettiklerini düşünüyorsun ?? Geçekten ciddi ciddi bu anlamı mı çıkarıyorsun ?

O zaman bir iyilik yap şu vatan evlatlarına benim gibi başkaları da kanmasın diye reklam özdenetim kuruluna bir şikayet ediver

Yav arkadas tartısmak istiyorum bişeyleri ama karsıma da tartıscak kapasitede adam cıkmıyorkı. Ben ne diyorum sen ne diyorsun.

• quote:

Adam sedan istiyorum diyor biri hb modelleri sıralıyor ve alsaydın diyor diğeri bütçesini zorlayarak 40 bin tl ye çıktım diyen kişiye 70 bin tllik araç alsaydın diyor

İnternetten 0 araç fiyatlarına bakıp aynı fiyata araç alabilen var mı aranız da?? eyyy çok bilmiş ! saf halkım..

DH 'nin kronik hastalığıdır bu...

Adam 41 K verip C-elysee aldım diyor , birisi çıkıp diyor ki Astra Sedan niye düşünmedin... ???

Yaa Allah rızası için 41 K ya Dizel Astra Sedan var da , biz mi düşünmüyoruz... ???
    Opel in listesine bak , Yeni Astra Sedan 1.3 Dizel 95 HP Edition 52.751... Adam Citroeni almış 41.000 TL ye... Arada var 11 Bin TL fark... Sonra diyorlar ki onu düşünmedin mi , bunu düşünmedin mi.... Sırf laf olsun diye , hani yazayım da mesaj sayım artsın çorbada tuzum olsun diye... Ver aradaki farkı 11 K olarak Sedan Astra Cdti yi belki düşünür...

Adam benzinli araç aramıyor ki Yeni Astra Sedan 1.6 115 HP Edition 42.751 tercih olarak önüne gelsin...

Öbürü diyor ki Bin TL daha verip Golf 7 alsaydın...
    Adam almış Dizel araç , bunun verdiği akıl Benzinli araç... Zaten benzinli araç alacak olsa belki tercihi citroen olmayacaktı , belki de bunun benzinlisini alacaktı... Ama dizel aldıysa demek ki yakıt tüketimini ön planda tutuyor...

Bin TL daha ver Golf al dediği araç bu... Yeni Golf 1.2 TSI BMT 105 PS Midline Plus 42.900 ... !!!
    Muadil Dizel en yakın Golf 7 nin fiyatı Yeni Golf 1.6 TDI 105 PS Comfortline 57.600 ... !!!

Vazgeçin artık şu elma ile armutları karşılaştırmaktan...

• 0 araç her zaman iyidir.hayırlı olsun güle güle kullanın
  • tez zamanda bir test sürüş videosu bekliyoruz sizden
  • Hayırlı olsun. Siz de imzamdaki konu gibi detaylı bir inceleme hazırlarsanız aracı almak isteyenler için güzel bir kaynak olur.

Test kmsi çok önemli değil. Aracı hiç test etemden de çok iyi tasarlayabilirsiniz. Buna mühendislik deniyor. Bu biraz teknik, biraz da tecrübe işi. Daha önce tepki ve dayanımını bildiğiniz parçayı nasıl değiştirdiniz de ne sonuçlar aldınızbiliyorsanız o kadar teste de gerek kalmaz. Aynı şekilde daha önce kullandığınız motoru başka bir araçta kullanırsanız sadece yerleşim açısından vs. sıkıntı var mı diye test edersiniz. Motor dayanımı zaten bellidir. Örnekler çoğaltılabilir. Toyota hala cam düğmelerini değiştirmez. Berlingoda da cam düğmeleri konsoldadır mesela aynı sistemse tekrar tekrar niye test etsinler. Zaten aracın garantisi var. Bişey çıkarsa halladerler. Citröen dünkü çocuk değil. Tarihin en köklü otomobil üreticilerinden bir ve yine asırlık peugeotla birlikte yapıyorlar bir de.

Aracınız tekrar hayırlı olsun. Güvenli olduktan sonra gerisi hiç ama hiç önemli değil. İnşallah ncap testine girer ve 5 yıldızını da alırsa gerisi koyverin gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 9 Kasım 2012; 17:57:36 >

• quote:

quote:

Bir hesaplama yapalım.

Kusura bakma ama bu reklamdan anlaşılan bir arabayla 4milyon km yapıldı değil ki. Baya FAIL olmuş bu hesabı yapan arkadaşın işi.

• Trafiğe gittim imzalarımı attım. Akşama arabamı teslim aldım şuan otoparkda. İçerisinden bir kaç kare fotoğraf eklemek istiyorum.

Sorularınızı alayım :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.