Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Aracınız hayırlı olsun. Yapılmış tercihe eleştiri getirmek bana göre saygısızlıktır ve bu sebeple eleştirenleri anlamıyorum.
    Aracınız Tata da olsaydı Porsche de olsaydı fark etmezdi, sıfır araç kokusunun tadını çıkartın ve iyi günlerde kullanın.
  • Güzel araba direksiyondan kontrol yok ama mandal varmış arkasında. Arka tarafta gayet rahat görünüyor. Hayırlı olsun
  • Araba bende ve araba harika yol tutusu yuksek bakisi cok hafif direksiyonu var eliNzde kus var sanki 10 uzerinden 9 veriyorum o da arkada koltuk dayama yok ve bagaj girisi biraz dar diye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevrolet Cruze daha iyi bir seçim olabilirdi. Hem paranda cebinde kalırdı. Neyse hayırlı olsun.
  • Yeni aracımız hayırlı olsun.Ilk resimlerini gördüğümde begenmemıstım , sonradan gözüme güzel gözüktü kereta
    Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Chevrolet Cruze daha iyi bir seçim olabilirdi. Hem paranda cebinde kalırdı. Neyse hayırlı olsun.

iyide biri dizel diğeri benzinli
  • Araba , motoru ile boyutları ile olsun oldukça uygun gözüküyor. Aracın tabiki eksikleri vardır ama zaten c

sınıfı boyutlarındaki bir aracın diğer özeelikleri de c sınıfı gibi olunca , fiyatı 45.000 tl den aşağıya olmuyor.

40.000 tl civarına dizel bir c sınıfı araba alınamıyordu, bu bakımdan iyi oldu pazara girmesi. güzel bir alternatif

oldu.

Ama ortadoğu, balkanlar ve rusya öncelikli olarak düşünülerek tasarlanmış bir aracın ismini bu ülkelerdeki insanların daha kolay telafuz edeceği, basit bir isim koyabilirlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çardakçı -- 24 Kasım 2012; 13:11:41 >
  • Yav bu arabada stop-start var mı? Kimse lafını etmiyor ne hikmetse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Yav bu arabada stop-start var mı? Kimse lafını etmiyor ne hikmetse.

Yok kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Chevrolet Cruze daha iyi bir seçim olabilirdi. Hem paranda cebinde kalırdı. Neyse hayırlı olsun.

Cruzeun bana 38e dizeli ve 4 lt ortalama yakan bi araba turunu soyle onada bakiyim,cok kult bir araba cruze

• öncelikle hayırlı uğurlu olsun.. umarım yıllarca sorunsuz ve kazasız kullanırsınız.
    bencede aracınızın içerisindeki yeni kokusunun tadını çıkarın. inanın 2 aydır armudun sapı üzümün çöpü derken araç alamadık. aldınız aracı bende çok beğendim özellikle ş.içi yakıt tüketimi benim için çok önemli kontak çevirdiniz andan itibaren tüketim rakamlarınızı bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

mogaz başka nerede var yada 2,38 krş tan lpg nerede var ben istanbulda oturuyorum lpg 2,88 gibi

Gündoğar Petrol Ür. Mob. Kuy. İnş. Taah. Tic. Ve San. Ltd. Ş Mogaz
    (264) 273 39 82
    İSTİKLAL MAH. İREM SOK. NO:1 SERDİVAN Sakarya

http://www.mogaz.com.tr/Bayilerimiz.aspx?tip=otogaz&marka=MO&sehir=54

25-30 litre alıyorum genelde, simit tank. Tank başına 50 kuruştan hesap ediver hocam. İstanbul'a sağlam giydiriyorlar demek ki.

mobilyacılar çarşısına abone olduk mogaz 2.328 ve her zaman dolu oluyor

• alper bey meraba foruma yeni üye oldum bende c elysee almak istiyorum dizel sedan bir araç düşünüyordum c elysee için ögretmenler gününe özel 39 bin tl fiyat verdiler comfort plus paketi için sizce nasıl size almışsınız bilgi verebilirmisiniz tek endişem bu araba bu parayı edermi birde 40 bin tl den yukarıda çıkamam o yüzden böyle araçlara yöneldim.
  • Hayırlı olsun ama geçmiş olsun. Başka marka modele yönelseydinişz keşkeee
  • bu arada forumdaki arkadaşlardan da tavsiye bekliyorum 40 bin tl civarı dizel sedan
  • Konuyu güncelledim.
  • yanıtınız için teşekkür ederim henüz karar vermedim ama skoda rapid diye bir araç çıkardı onuda merak etmiyor degilim skodayı bekleyebilirim ama sanırım şubat gibi gelecek ve fiyatı yine yüksek tutarlarsa alınmaz hayırlısı.
  • Selam,
    Fransızlar ufaktan hız göstergelerinde değişikliğe mi gidecek acaba?
    Benim bildiğim 10, 30, 50, 70 diye gider; ama fotolardan gördüğüm kadarı ile 20, 40, 60, 80 düzeni var...
    Bu arada kazasız belasız sürüşler. Hayırlı olsun.
  • Hocam içinize sindiyse gerisini boşverin. Olan oldu geriye sönüp bakmanın anlamı yok. Hevesini kaçırmasın şu laf cambazları. Laf cambazlarından bol birşey yoktur bu alemde.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.