Şimdi Ara

Citroen Berlingo Multispace 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
9.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 citroen berlingo türkiyede satışa ne zaman çıkacak bildiğiniz üzere avrupada çıktı.

• Gündüz farlı makyajlıyı soryrsan zaten yollarda eger Ruhsat 2013 dıyorsan 10 ocaktan sonra
  • en full paket için demiştim ayrı zamanda peugeot partner inki yok daha
  • ben otomatikleştirilmiş diyordum pardon yanlış yazmmışım
  • evet o araç hakkında fiyat bilgisi olan varsa paylaşa bilirmi?(berlingo yada partner)2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

evet o araç hakkında fiyat bilgisi olan varsa paylaşa bilirmi?(berlingo yada partner)2013

E-HDİ olanlarmıydı tam bılmıyorm onlar hakkında bılgm yok.
  • size link attım ordan bakarsınız orda var 2013 modelhttp://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=n0viYigbIFE&NR=1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tür araçlar gözüme hiç hoş gözükmüyor küçüklüğümden beri sevmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksenx

Bu tür araçlar gözüme hiç hoş gözükmüyor küçüklüğümden beri sevmem.

tercih meselesi siz sevmiyorsunuz diye ihtiyacı olan almasın mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eksenx

Bu tür araçlar gözüme hiç hoş gözükmüyor küçüklüğümden beri sevmem.

tercih meselesi siz sevmiyorsunuz diye ihtiyacı olan almasın mı?

Haklısınız pardon
  • ben belcikada baktim bu araca multispace ten sonra XTR ve exculisive diye verisyonlari var cok guzel ve rahat bir aile arabasi fiatida makul XTR versionun ehdi modelini internet uzerinden hesapladim asagi yukaru butun opsiyonlari ilave ettim ve fiay 22000 € ya falan geldi sanirim turkiye ye donunce alacagim bir tane
  • türkiyede daha 2013 fiyatları açıklanmadı.
  • hocam biz aldık 2012 model berlingo multispace gündüz farlı olanlarından.
    araç çok güzel gerçekten, memnunum özelliklerinden tutun herşeyine kadar süper bir araç.
    ve unutmayın bu kadar dolu bir aracı bu fiyat'a başka markalarda yok.
    özellikle dijital klimasına bittim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

hocam biz aldık 2012 model berlingo multispace gündüz farlı olanlarından.
    araç çok güzel gerçekten, memnunum özelliklerinden tutun herşeyine kadar süper bir araç.

güle güle kullanmanızı dilerim inşallah.hangi model veya paketini kaça aldınız sigorta ve kasko ne kadar tuttu.esp mevcut mu?merak ettiğim sorularımı yazarsanız mamnun olurum.hayırlısı olur inşallah sizin için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

hocam biz aldık 2012 model berlingo multispace gündüz farlı olanlarından.

güle güle kullanmanızı dilerim inşallah.hangi model veya paketini kaça aldınız sigorta ve kasko ne kadar tuttu.esp mevcut mu?merak ettiğim sorularımı yazarsanız mamnun olurum.hayırlısı olur inşallah sizin için.

hocam 2012 model full paket aldık 33.900 liraya.
    ama araçta esp ve cam tavan yok.
    zaten full olanında bile vermiyorlar sanırım esp'yi. öyle biliyorum yanlış olabilir.
    33.900 lira araç kasko ve trafik sigartası hariç araba onlarda eklenince 36 bin tl'ye bir fiyat'a geldi.
    çok teşekkür ederim hocam, hayırlısı olur inşallah.

aracın önden fotosu var elimde.
    https://pbs.twimg.com/media/A_33n8qCQAAjgWL.jpg:large

araç çok güzel gerçekten citröen önyarıgısıyla yaklaşmayın fazlasıyla karşılayan bir araç istediklerinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 8 Ocak 2013; 22:21:30 >

• sağolun hocam bana cam tavanlı esp li 90bg 37500 tl ,esp siz cam tavansız 90 bg 34500 tl fiyat aldım.
  • e citroen beeeeeee
  • peugeot partner tepee 2012 zenit cam tavan en full 42.000 dı heralde
  • 38.500'e herşeyiyle birlikte (Cam tavan hariç) 115 hp olanını aldım. Bundan önce 2007 Berlingo 90 HP 1.6 kullanıyordum. Çok memnundum. Sadece süspansiyon olarak 2007 daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oturan Boğa Artık Ayakta

38.500'e herşeyiyle birlikte (Cam tavan hariç) 115 hp olanını aldım. Bundan önce 2007 Berlingo 90 HP 1.6 kullanıyordum. Çok memnundum. Sadece süspansiyon olarak 2007 daha iyiydi.

bizimde şimdi 2004 partner var onu satıcaz bir ara da ama citroen e pek bakmıyoruz peugeot daha iyi geliyor bana
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.